Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    %61 ile destek veren beyaz kefenliler sağolsun

Trabzon şehri bu davaya yani Trabzonspor'a ihanet etmiştir.

Kahrolmamak elde değil.
    Maalesef. İnsanlar Tayyip Erdoğan ve Ak Parti sevgisini Trabzonspor sevgisine tercih ettiler.

Muhalefet te en az iktidar kadar sorumlu bu işten. Böyle bir kayırmanın karşısında haksızlık karşısında ses olup adalet için baskı oluşturmaları gerekirken onlar da çeşitli kaygılarla dünyann en büyük futbol yolsuzluğunda fenerlerine kol kanat gerince ortam iyice rahatladı.

İktidarıyla, muhalafetiyle, siyasetçisiyle, yargısıyla, halkıyla b.ka batmış durumdayız ve de ben bu topluluktan umudumu kestim. Güney Kore'de bakan kendisinden torpil isteyen kızını halkın önünde özür dilettiriyor bizde ise... Bu topluluk adam olmaz.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maalesef. İnsanlar Tayyip Erdoğan ve Ak Parti sevgisini Trabzonspor sevgisine tercih ettiler.

Muhalefet te en az iktidar kadar sorumlu bu işten. Böyle bir kayırmanın karşısında haksızlık karşısında ses olup adalet için baskı oluşturmaları gerekirken onlar da çeşitli kaygılarla dünyann en büyük futbol yolsuzluğunda fenerlerine kol kanat gerince ortam iyice rahatladı.

İktidarıyla, muhalafetiyle, siyasetçisiyle, yargısıyla, halkıyla b.ka batmış durumdayız ve de ben bu topluluktan umudumu kestim. Güney Kore'de bakan kendisinden torpil isteyen kızını halkın önünde özür dilettiriyor bizde ise... Bu topluluk adam olmaz.
      Sözün bittiği yer
      Ağzına sağlık
      Ülkede kanayan yaraya bir kez daha parmak basmışsın
      Bu ülkeden bir b.k olmaz.
      inşallah torunlarım ülkenin düzelmiş halini görür
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• 3Temmuz süreci....
        Evet hakkımızı şimdilik alamadık.
        Lakin ben inanıyorum ki bir gün gelecek tüm dosyalar açılacak ve denilecekki tüm şikeciler hak ettiği cezayı alacak.
        He bu durumu ben gôrürmüyüm görmez miyim bilemiyorum ama elbet o gün gelecek ve biz goremesekte o ânı, gelecek nesil görüp diyecekler 'anlatıldığı şike sürecinin cezası şimdi veriliyor' diye.
        He denilebilir ki 'seninkide bir umut be esra'.Evet umut ama umutsuz insan yaşayamazmış .Oldu da bu dünyada yargılandıklarını göremezsem ahirette gözyaşlarımızın hesabı sorulur.
        Yeter ki başımızı öne eğmeyelim.
        Selametle...
        En son esra61 tarafından düzenlendi; 28.06.2016, 01:09.

Yorum

• 3 Temmuz'u bekleyin güzel bir görsel çalışmayla karşınızda olacağız
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Avrupa dağıldı gidiyor sanki bunu beklediler biz AİM ve CAS tanımıyoruz der çıkarsalar şaşırmayın beklediklerine göre bildikleri birşey vardı.

Yorum

• Peki bu baslikta serbest mi kupamizi calan siyasetcileri elestirmek [MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION] ?
              En son Anıl C tarafından düzenlendi; 30.06.2016, 13:56.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• Bir ara faks kağıdı yetiştiremiyoruz diye şikayet ediyordu UEFA yetkilileri, şimdi daha rahatlar anlaşılan.

Şu CAS'ın yok mu faks numarası? orayı sıkıştırmamız gerekiyor ve FIFA var sırada...

Bu davayı unuttuk ya da vazgeçtik düşüncelerine sevk etmeden, kararları ivedilikle alıp hızlıca uygulatmak için baskı şart.

Yeni çalışmalar-kampanyalar başlatmalıyız, boşlamak yakışmıyor bize,

istekli ve azimli, gerçekten gönüllü, arma sevdalısı taraftarlar gerekiyor bu işleri başarmak için.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sevgili kardeşlerim,

4-24 Temmuz tarihleri arasında memleketim Hopa’da olacağım.

Bu vesile ile, hepinizin mübarek Kurban bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevdiklerinizle birlikte huzurlu, keyifli ve şeker gibi bir bayram geçirmenizi dilerim.

3 Temmuz doğum günüm ve çok manidar bir gün
                  Allah şampiyonluğumuzu çalan hırsızları ve onların koruyucularının (UEFA dahil) cezasını versin.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Sevgili kardeşlerim,

Bu vesile ile, hepinizin mübarek Ramazan bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevdiklerinizle birlikte huzurlu, keyifli ve şeker gibi bir bayram geçirmenizi dilerim.

KUSURA BAKMAYIN. İLK MESAJDA KURBAN BAYRAMI YAZMIŞIM.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sevgili kardeşlerim,

Bu vesile ile, hepinizin mübarek Ramazan bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevdiklerinizle birlikte huzurlu, keyifli ve şeker gibi bir bayram geçirmenizi dilerim.

KUSURA BAKMAYIN. İLK MESAJDA KURBAN BAYRAMI YAZMIŞIM.
                      Sağolasın abi seninde bayramın mübarek olsun. Sen git gel 29 Temmuz dada ben gideceğim Of' a gözün arkada kalmasın.
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Eksik olma

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Duyumcu_ ‏@Duyumcu_ 1 Tem
                            6-3 Temmuz geliyor ne yapıyorsunuz? Gazınızkulüp dergisine koyulacak bir resimle alınacak yine. Tepki vermiyecek misiniz ?

9 retweet12 beğenme

5-TS nin geleceğini ,Haklı davasını kendi menfaatlerine peşkeş çeken Usta hala koltuğunda mı?

Tarihlere dikkat 2 gün önce söylendi bunlar ve dergi dedigi gibi burdaki yazılanları yaptı.

Yorum

13-Vergi cezaları, rüşvet ve tehditlere rağmen davasını satmayan TS hukuk Kurulu Cas Kararından 1 hafta sonra görevden alınacak.

bazı twilerini burda paylaşayım kenarda dursun gelecekte olacaklardan bahsediyor bakalım nekadar dogru anlıcaz zamanla görücez

Yorum

• 18-GS kulübünden 1535,TS kulübünden 1269 üye FETÖ Örgütü üyesi olduğu bahanesiyle kulüpten ihraç edilecek. Listeler kulüblere ulaştırıldı

Yorum

• Kenarda dursun diye paylaşıyorum yorum yok.
                                Duyumcu_ ‏@Duyumcu_ 1 Tem
                                13-Vergi cezaları, rüşvet ve tehditlere rağmen davasını satmayan TS hukuk Kurulu Cas Kararından 1 hafta sonra görevden alınacak.

11-TS gibi Saraya biat edeceksiniz. Özbek ve yönetiminin yapmak istediği bu. Tüm planlar, anlaşmalar yapıldı

10-Tıpkı TS Kulubü gibi satışlarından elde edilen paralar yüksek bonservis ücretleriyle elden çıkacak ve borçtan kurtulmak için

9-GS Camiası Dursun ve Mehmet Özbek Şikenin kapanması karşılığında GSnin tüm taşınmazlarını peşkeş çekiyor.Harekete geçmiyecek misiniz?

8-TS ye karşı Şike yapmış kişiyi savunan avukat TS kulübünün resmi avukatı.Başkanınız 3 şirketi ile FB kulübünün en büyük sponsoru

Duyumcu_
                                ‏@Duyumcu_
                                1 Tem
                                6-3 Temmuz geliyor ne yapıyorsunuz? Gazınızkulüp dergisine koyulacak bir resimle alınacak yine. Tepki vermiyecek misiniz ?

5-TS nin geleceğini ,Haklı davasını kendi menfaatlerine peşkeş çeken Usta hala koltuğunda mı?

Tarihlere dikkat 2 gün önce söylendi bunlar ve dergi dedigi gibi burdaki yazılanları yaptı.

En son emrex61 tarafından düzenlendi; 03.07.2016, 03:41.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X