Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kişilerin yaptığı kurumları bağlamazdı dimi...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hala hakkımızın verilmediği bu ligde ne diye oynuyoruz?

Neden ligden çekilmiyoruz?

Neden milletin maskarası oluyoruz?
      Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• şike konusunda okadar haberler çıktı yönetimden ses seda yok, çık arkadaş konuş durum böyle böyle de anlat birşeyler. adli yargı yargı ayrı sportif yargı ayrı de. sessizlik sinirlerimi bozuyor.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• serefsız uefa hala kısılerle ılgılı cezaları acıklamadı boyle bı hukuk garabetı olabılırmı adam baskanlıgı bıraktıkdan futbolcular emeklı oldukdan sonramı kısılerle ılgılı cezayı acıklayacaksın ey uefa denen pıslık kurum..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            serefsız uefa hala kısılerle ılgılı cezaları acıklamadı boyle bı hukuk garabetı olabılırmı adam baskanlıgı bıraktıkdan futbolcular emeklı oldukdan sonramı kısılerle ılgılı cezayı acıklayacaksın ey uefa denen pıslık kurum..
            oda ayrı bir felaket zaten, sen takıma ceza ver ama suçu işleyenler dışarda gezmeye devam etsin...

Yorum

• FORUMDAKİ YÖNETİCİ KARDEŞLERİM, ARKADAŞLAR VE BÜYÜKLERİME SESLENİYORUM...

BORDO MAVİ NET OLARAK NEYİ BEKLİYORUZ HALA ?? camiayı harekete geçirme vakti değilmidir??

BİRSEYLER YAPILAMIYORMU??

YAZIN BİR KENARA..

GERÇEKLER ACIDIR AMA BİRİNİN BUNU SÖYLEMESİ LAZIM.

2011 şike gaspı sona ermedikce;

1-Trabzonspor 50 yıl geçse şampiyon olamaz..
              2-Trabzonspor fenevi yenemez.( hatta gol dahi zor atar )
              3-Trabzonspor her zaman kümede kalmaya oynar.
              4-Trabzonspor'u hakemler tarafından ezilmeye devam edilir.
              5-Trabzonspor her zaman boş stada oynar.
              6-Trabzonspor taraftar kaybetmeye devam eder (özellikle yeni nesil )
              7-Trabzonspor her zaman siyasetin malzemesi olur.
              8-Trabzonspor yok olur.

BUNLAR OLMAZ DİYENLER HALA VARMI COK MERAK EDİYORUM.

ACİLEN OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİLMELİ.

2011 hakkını almamız için gerekirse LİGDEN ÇEKİLMEYİ GÖRÜŞMELİYİZ.

YOKSA BETER OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.biline..
              şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kişilerin yaptığı kurumları bağlamazdı dimi...
                konu trabzon ve trabzonspor olunca bagliyor

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  konu trabzon ve trabzonspor olunca bagliyor
                  acayip sövesim var düzene....

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    serefsız uefa hala kısılerle ılgılı cezaları acıklamadı boyle bı hukuk garabetı olabılırmı adam baskanlıgı bıraktıkdan futbolcular emeklı oldukdan sonramı kısılerle ılgılı cezayı acıklayacaksın ey uefa denen pıslık kurum..
                    Uefa artık hiçbir şey yapmaz. Yaparsa Fifa yapacak.

Yorum

• şu cas ta kararını bir verse artık.

Yorum

• arkadaşlar örtbas edildi bu olay konuşmanın manası yok artık. kimin örtbas ettiğide malum.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar örtbas edildi bu olay konuşmanın manası yok artık. kimin örtbas ettiğide malum.
                          en son yargı organı kararını verene kadar ümidimi koruyacağım. daha bu iş bitmedi.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar örtbas edildi bu olay konuşmanın manası yok artık. kimin örtbas ettiğide malum.
                            Üstad konusmayalımda hiç birsey olmamıs gibi böyle gittikçe erimeye devammı edeceğiz?

yokki 2011 , olmadıki mi diyeceğiz?

Benim midem kaldırmıyor sahsen.
                            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• daha hic bir sey birmedi. türkiye'de istediklerini yapsinlar. önemli spor mahkemesinin kararidir. ve o karar sikeyi tesbit etmistir. elbet cezalar gelecektir.

neden sikecilere kimse sormuyor madem sike yok, nicin isvicrede bu eylemi yapamiyorsun diye

Yorum

• bir kişi çıksın fb nin şike yapmadığını söyleyen yargı kararı göstersin her şeyi kabul edeceğim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X