Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Infantino'nun FIFA başkanı olmasını olumlu karşıladım.Bu kadar kokuşmuşluğun içinde en azından şaibe bulaşmamış hatta belki bazı belgeleri kendisi bir şekilde soruşturmayı yürütenlere iletmiştir.
    Diğer bir artısı da bizim şike sürecini baştan sona kadar takip etmiş olması,bir karar verecekse en azından hızlı bir karar olur.
    Amatör ruh,profosyonel düşünce
    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu amk bi yazı yayınlayacaktı bizimle alakalı ne oldu o iş..
      Sakin ol renktaş küfür yakışmıyor [emoji4]
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ortada bir küfür göremiyorum
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben Infantino'nun FIFA başkanı olmasını olumlu karşıladım.Bu kadar kokuşmuşluğun içinde en azından şaibe bulaşmamış hatta belki bazı belgeleri kendisi bir şekilde soruşturmayı yürütenlere iletmiştir.
          Diğer bir artısı da bizim şike sürecini baştan sona kadar takip etmiş olması,bir karar verecekse en azından hızlı bir karar olur.
          Şu şemsiyeni aç artık Infantino Reis
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Yomra belediye başkanının limandaki bir caddeye Salih DURSUN ismini vermesini yürekten alkışlıyorum.

HERKES GİTSİN.
            SALİH DURSUN.

Açılışında Başkan ve Salih de olacakmış.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Yomra lı olarak çok sevindim gurur duydum.

Yine Yomra nın bir köyünden olan Sn. Gümrükçüoğlu da şike anıtını yapmalı artık.
              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yomra lı olarak çok sevindim gurur duydum.

Yine Yomra nın bir köyünden olan Sn. Gümrükçüoğlu da şike anıtını yapmalı artık.
                Şike anıtı, CAS şikebahçenin şike yaptığını onadığı günden sonra yapılacaktı.

Yapılmasını istedik o dönem. Kulübe mailler attık.

Ancak Beştepe'deki zat izin vermediğinden Gümrükçüoğlu'nun elinden bir şey gelmez.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yoo küfür değil iltifat ediyorum ama hakkaten ne oldu o iş...tıpaları yemedi mi..

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şike anıtı, CAS şikebahçenin şike yaptığını onadığı günden sonra yapılacaktı.

Yapılmasını istedik o dönem. Kulübe mailler attık.

Ancak Beştepe'deki zat izin vermediğinden Gümrükçüoğlu'nun elinden bir şey gelmez.
                    Benimkisi "umut fakirin ekmeği"
                    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Biz bu davayı unutmadığımız ve hakkımızı alana kadar mücadeleyi bırakmadığımız sürece AY ve uzantılarına rahat yok bu dünyada.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Bizi döven kim?

Hatırlayalım.
                        2012 başları..
                        Tff genel kurulu olağanüstü toplanır.
                        Gündem, 58.inci maddenin değiştirilmesi, şike ve teşvikten düşürülmesi gereken kulüplerin bu seferlik affedilmesidir.
                        Fakat bu öneriye en şiddetli karşı çıkış Orduspor başkanı Nedim Türkmen'den gelir.
                        Orduspor, 2012-13 sezonuna fırtına gibi bir başlangıç yapmıştır. İlk on haftada ortaya koyduğu performansla "şampiyon mu olacak?" diye konuşulurken, ligin son on haftasında tek bir puan dahi alamadan küme düşer!.
                        Haa bu arada, olağanüstü genel kurulda Manisaspor başkanının Nedim Türkmen'e "çok konuşuyorsun akıllı ol" dediğini söylemiş miydim?
                        Yine aynı sezon Trabzonspor, sezon boyunca penaltı atışı kullanmayan tek takım olarak tarihe geçer!.

2013-14 sezonu..
                        Trabzonspor'da olağanüstü kongre yapılır. Yeni başkanın Tff mali genel kurulunda futbolu yönetenlerin bir ağızlarına s.çmadığı kalır. Chelsea'den alınan Bosingwa ve Malouda takviyeli takım, UEFA Avrupa ligini yenilgisiz lider bitirdiği halde Türkiye süper liginde orta sıralardadır!.

2014-15 sezonu..
                        Trabzonspor'un şike mücadelesi kesintisiz devam etmektedir. Transfer sezonunda İstanbul takımlarının talip olduğu ne kadar yerli futbolcu varsa hemen hemen hepsi alınır. Cardozo, Constant, Yatabare, Warris, Medjani, Belkalem, Papadopoulos'lu kadro UEFA Avrupa liginde yine başarılıdır fakat Türkiye'de yine nal toplar!.

2015-16 sezonu..
                        M'Bia, Douglas, Cawanda, N'doye, Marin takviyesi ile ilk üç hafta sonunda slogan "O sene bu sene" dir. Trabzonspor şike davasında geri adım atmayarak Tff'yi UEFA'ya şikâyet etmiştir!. Cüneyt Çakır'ın yeryüzündeki "penaltı değil" diyen tek kişi olarak tarihe geçtiği bir G.Saray maçı yaşanır. Ama O'nun dediği oluyordur!. Ardından yaşanan hakem facialarının ardı arkası kesilmez. Hakemler, hakem odasında çayı kahvesi verilerek misafir edilir ama değişen hiç birşey yoktur!.

Derken bir kongre daha yapılır ve yönetim kurulu değişir. Bu arada UEFA'da açılan dava sonuçlanmış red cevabı gelmiştir. Ama bu zaten beklenen bir gelişmedir, CAS'ta açılacak davanın öncesinde geçilmesi gereken bir aşamadır. Şike davası CAS'a taşınır, 2010-11 şampiyonluğu da resmi web sitesine eklenir.
                        Ve çok geçmeden, 50 yıllık spor adamlarının hep bir ağızdan "ömrü hayatımda böyle bir rezalet görmedim" dedikleri, tüm maç boyunca toplam faul sayısı 7 olan bir takımına 4 kez kırmızı kart çıkarılan tuhaf bir gece yaşanır!.

Yine basın açıklaması, yine "düzeni değiştireceğiz" söylemleri, yine asmalar kesmeler falan!
                        Ne olur, ne biter belli değil..
                        Net olan tek şey, Trabzonspor'un her hak arayışının ardından, her seferinde giderek sertleşen bir yumruk daha yediğidir. Şu an demoklesin kılıcı ensesinde, küme düşme hattının hemen üzerinde bekletilmesinin nedeni, şike davasından vazgeçmemesi, dosyanın, zurnanın zırt diyeceği yer olan CAS'a taşınmasıdır..
                        "Ben gidersem sen de geleceksin" misali!.

Son olarak, başkanın mevcut iklimi algılaması ve sorgulamasıyla ilgili bir fıkra anlatalım;
                        Bizim Temel boksör. Ringe çıkıyor ve raund boyunca bir kamyon dayak yiyor. Gong sesiyle nefes nefese köşesine oturuyor.
                        Koç Dursun moral veriyor;
                        -Assslanım penum çok eyisun, haboyle tevam et, mahvettin oni, dağattun, oyle daldun, boyle çiktun!
                        Bizim Temel şaşırıyor;
                        +Ben habuni döveyimiyim haşindi?
                        -Uuuvvv hem da nasi!
                        +Ula madem ben habuni döveyirum, peki peni döven kimdu?

Evet Sn. Başkan. "Aslanım-koçum-şuyum-buyum" diyenlere aldanma.
                        Uyuma ve bizi de uyutma.
                        Sen bize "bizi döven kim?" onu söyle..

Atakan Yılmaz - Kuzey Ekspres

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Düzeni değiştirelim, Anadolu takımlarıda eşit olsun diyoruzda önce Anadolu takımlarının kendini değiştirmesi lazım, bu nasıl olacak bilmiyorum yani yok mudur bu şehirlerde sadece kendi takımını tutan yönetici olacak vasıfta insanlar?

Miy küme düşüyor, adamların yöneticisine bak fb maçında akıyor, bunun gibi ne rezillikler vardır Anadolu'da? Önce buna çözüm bulmak lazım.

Yani şu yöneticileri görünce Türkiye'de şikenin temizlenmesini çok zor görüyorum.

Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizi döven kim?

Hatırlayalım.
                            2012 başları..
                            Tff genel kurulu olağanüstü toplanır.
                            Gündem, 58.inci maddenin değiştirilmesi, şike ve teşvikten düşürülmesi gereken kulüplerin bu seferlik affedilmesidir.
                            Fakat bu öneriye en şiddetli karşı çıkış Orduspor başkanı Nedim Türkmen'den gelir.
                            Orduspor, 2012-13 sezonuna fırtına gibi bir başlangıç yapmıştır. İlk on haftada ortaya koyduğu performansla "şampiyon mu olacak?" diye konuşulurken, ligin son on haftasında tek bir puan dahi alamadan küme düşer!.
                            Haa bu arada, olağanüstü genel kurulda Manisaspor başkanının Nedim Türkmen'e "çok konuşuyorsun akıllı ol" dediğini söylemiş miydim?
                            Yine aynı sezon Trabzonspor, sezon boyunca penaltı atışı kullanmayan tek takım olarak tarihe geçer!.

2013-14 sezonu..
                            Trabzonspor'da olağanüstü kongre yapılır. Yeni başkanın Tff mali genel kurulunda futbolu yönetenlerin bir ağızlarına s.çmadığı kalır. Chelsea'den alınan Bosingwa ve Malouda takviyeli takım, UEFA Avrupa ligini yenilgisiz lider bitirdiği halde Türkiye süper liginde orta sıralardadır!.

2014-15 sezonu..
                            Trabzonspor'un şike mücadelesi kesintisiz devam etmektedir. Transfer sezonunda İstanbul takımlarının talip olduğu ne kadar yerli futbolcu varsa hemen hemen hepsi alınır. Cardozo, Constant, Yatabare, Warris, Medjani, Belkalem, Papadopoulos'lu kadro UEFA Avrupa liginde yine başarılıdır fakat Türkiye'de yine nal toplar!.

2015-16 sezonu..
                            M'Bia, Douglas, Cawanda, N'doye, Marin takviyesi ile ilk üç hafta sonunda slogan "O sene bu sene" dir. Trabzonspor şike davasında geri adım atmayarak Tff'yi UEFA'ya şikâyet etmiştir!. Cüneyt Çakır'ın yeryüzündeki "penaltı değil" diyen tek kişi olarak tarihe geçtiği bir G.Saray maçı yaşanır. Ama O'nun dediği oluyordur!. Ardından yaşanan hakem facialarının ardı arkası kesilmez. Hakemler, hakem odasında çayı kahvesi verilerek misafir edilir ama değişen hiç birşey yoktur!.

Derken bir kongre daha yapılır ve yönetim kurulu değişir. Bu arada UEFA'da açılan dava sonuçlanmış red cevabı gelmiştir. Ama bu zaten beklenen bir gelişmedir, CAS'ta açılacak davanın öncesinde geçilmesi gereken bir aşamadır. Şike davası CAS'a taşınır, 2010-11 şampiyonluğu da resmi web sitesine eklenir.
                            Ve çok geçmeden, 50 yıllık spor adamlarının hep bir ağızdan "ömrü hayatımda böyle bir rezalet görmedim" dedikleri, tüm maç boyunca toplam faul sayısı 7 olan bir takımına 4 kez kırmızı kart çıkarılan tuhaf bir gece yaşanır!.

Yine basın açıklaması, yine "düzeni değiştireceğiz" söylemleri, yine asmalar kesmeler falan!
                            Ne olur, ne biter belli değil..
                            Net olan tek şey, Trabzonspor'un her hak arayışının ardından, her seferinde giderek sertleşen bir yumruk daha yediğidir. Şu an demoklesin kılıcı ensesinde, küme düşme hattının hemen üzerinde bekletilmesinin nedeni, şike davasından vazgeçmemesi, dosyanın, zurnanın zırt diyeceği yer olan CAS'a taşınmasıdır..
                            "Ben gidersem sen de geleceksin" misali!.

Son olarak, başkanın mevcut iklimi algılaması ve sorgulamasıyla ilgili bir fıkra anlatalım;
                            Bizim Temel boksör. Ringe çıkıyor ve raund boyunca bir kamyon dayak yiyor. Gong sesiyle nefes nefese köşesine oturuyor.
                            Koç Dursun moral veriyor;
                            -Assslanım penum çok eyisun, haboyle tevam et, mahvettin oni, dağattun, oyle daldun, boyle çiktun!
                            Bizim Temel şaşırıyor;
                            +Ben habuni döveyimiyim haşindi?
                            -Uuuvvv hem da nasi!
                            +Ula madem ben habuni döveyirum, peki peni döven kimdu?

Evet Sn. Başkan. "Aslanım-koçum-şuyum-buyum" diyenlere aldanma.
                            Uyuma ve bizi de uyutma.
                            Sen bize "bizi döven kim?" onu söyle..

Atakan Yılmaz - Kuzey Ekspres

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Harika bir yazı

Sonuçta şike sürecinin mücadelesinden vazgeçmemenin bedelini ödetiyorlar güya bize
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Harika bir yazı

Sonuçta şike sürecinin mücadelesinden vazgeçmemenin bedelini ödetiyorlar güya bize
                              Şike davasından vazgeçme muhabbeti de başlı başına saçmalık. Adaletin yerini bulması için bizim dürtmemiz mi gerekiyor illa ? Kötü niyetli bir başkanımız olsa ve vazgeçse bizim suçumuz ne ? Adalet hak aramasan bile yerini bulmalı. Böyle düzen olmaz.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şike davasından vazgeçme muhabbeti de başlı başına saçmalık. Adaletin yerini bulması için bizim dürtmemiz mi gerekiyor illa ? Kötü niyetli bir başkanımız olsa ve vazgeçse bizim suçumuz ne ? Adalet hak aramasan bile yerini bulmalı. Böyle düzen olmaz.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Evet, biz de taraftarlar olarak bunu söylüyoruz.

Davadan vazgeçmek yok asla
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X