Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dilleri varmıyor belki de emir büyük yerlerden şikeyi en ufak hatırlatacak haber yapmamaları. 2012'den beri seyirci oranları 4'te 1'e düşmüş statlarda sebebi de hakemlermiş 2011'den sonra statlardaki seyirci oranında çok büyük düşüş var ve herkes başını kuma gömmeye devam ediyor.

Taraftar sayısı daha da düşer.
    Şikecilere gerekli cezayı vermezsen olacağı budur.
    Passolig denen saçmalıkla bu işleri çözemezsiniz.
    Ben bile hala passolig almadım.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Yeter artık!

CAS-FIFA-İFM

kim bu işi sonlandıracaksa sonlandırsın.

Haklı olduğumuz davada 2010-2011 şampiyonluğumuz tescillensin.

O kirli kupanın yerine biz temizini yaptırıp müzeye koyarız.

Önemli olan tescil ve şikecilerin düşürülmesi

Zaten her gün şehit haberleriyle bunalımdayız.

Ülkede ne huzur kaldı, ne birlik beraberlik kaldı ne de ADALET.
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Aha...

Hopali da kayışı sıyırdı...
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Günaydın. Hayırlı Cuma'lar.

Bu mübarek günde bir kez daha sana yalvarıyorum Allah'ım!

2011 yılında sevinçlerimizi, emeklerimizi ve geleceğimizi çalan hırsızlara cezasını ver.

Öyle bir ver ki.....(sen davayı biliysun)
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ertan Artan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aha...

Hopali da kayışı sıyırdı...
            Sorma uşağum, çok fena darlandum

Neden diyecek olursan?

1- Efsane Trabzonspor'un sıralamadaki yeri ve oynadığı futbol ağrıma gidiyor.
            2- UEFA denen güvensiz kurum, hala şikeci-teşvikçi emek hırsızlarına ceza vermedi (kişilere verilmeyen ceza)
            3- Bir ülkede şike ve teşvik primine zamanında verilmeyen cezalardan dolayı bu olaylar kaldığı yerden hatta artarak sürüyor.
            4- Bir ülkede her gün şehit, terör, kadın cinayeti, kadına şiddet vb. haberlerden başka haber veya iyi olaylar hiç olmaz mı? Ülke baştan aşağı b.ka batmış.

Ben darlanmiyayım da kim darlansun
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sorma uşağum, çok fena darlandum

Neden diyecek olursan?

1- Efsane Trabzonspor'un sıralamadaki yeri ve oynadığı futbol ağrıma gidiyor.
              2- UEFA denen güvensiz kurum, hala şikeci-teşvikçi emek hırsızlarına ceza vermedi (kişilere verilmeyen ceza)
              3- Bir ülkede şike ve teşvik primine zamanında verilmeyen cezalardan dolayı bu olaylar kaldığı yerden hatta artarak sürüyor.
              4- Bir ülkede her gün şehit, terör, kadın cinayeti, kadına şiddet vb. haberlerden başka haber veya iyi olaylar hiç olmaz mı? Ülke baştan aşağı b.ka batmış.

Ben darlanmiyayım da kim darlansun
              Valla hepimiz aynı fikirleri paylaşıyoruz. Sorunun parçası olmamak lazım.

Ama ne yaparsan yap, düzelmiyor.

Anarşik mi olmak lazım, bilmiyorum...
              En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 23.01.2016, 04:45.
              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Günaydın.

Kar ve soğuğa rağmen alınteri hırsızlarının cezalandırılmasını bekliyoruz....

O kupa Trabzonspor müzesine girecek.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• 2016 yılındayız 2011 yılının adaletini arıyoruz hala. Ne kadar da sabırlı insanlarmışız.

Yorum

• Aradan 5 sene geçti şikebahçe yöntem değiştirdi artık maç satın almıyorlar,Hakem satın alıp kısa yoldan işi bitiriyorlar.
                    Değişen ne?

Yorum

• Dün akşam Aspor'da nihayet Erman Bünyamin Gezer'den bahsetti. emirle hareket ettiğini ima etti.
                      2011 de ki fener maçı şimdiye kadar ligede ki en taraflı yönetimlerden biridir. cem papila maçı hikaye yani.
                      her seferinde dile getiririm bunu. Ama olcay çakır sus pus hala. Her programda dile getirmesi lazım. Erman pas verdi resmen ama gene bir şey demedi olcay.
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Adam göz göre göre şikeye devam ediyor.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Kaya Çilingiroğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i sert şekilde eleştirip şike konusunda üzerine düşeni yapmadığını söyledi.

TRT Spor kanalında ekranlara gelen Gündem Spor adlı programda yorumcu Kaya Çilingiroğlu, Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören hakkında çok sert ifadelerde bulundu.
                          Bugün TFF Başkanı olarak konuşan Yıldırım Demirören'in Beşiktaş başkanı olduğu sırada kulübü borç batağına sapladığını ifade eden Kaya Çilingiroğlu, "Finansal Fair Play’den korkup bu beyanatları veren Yıldırım Demirören bir dönem Beşiktaş’ın başkanıydı. Borçtan bahseden Demirören 17 milyon dolar borçlu aldığı kulübü 250 milyon dolar borçla bıraktı. Tekrar Finansal Fair Play’den dolayı Avrupa’ya gitmekten korkan Demirören’in döneminde Beşiktaş kulübü sahte evraktan 1 sene şikeden de 1 sene Avrupa’ya gidemedi." dedi.
                          Konuşmasının devamında şike konusuna da değinen Kaya Çilingiroğlu, Yıldırım Demirören'in gereken cezaların verilmesini sağlamadığını ve Türk futboluna büyük zarar verdiğini söyledi. Çilingiroğlu'nun Demirören'i şike konusunda eleştirdiği programda diğer yorumcu olan Trabzonlu teknik adam Giray Bulak'ın aynı konuda tek kelime etmemesi dikkatlerden kaçmadı.
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• GS uefa nın ekonomik yönden açtığı incelemede davada kendini ülkenin/dünyanın içinde bulunduğu durumdan örnekler vererek savunmuş

suriye karışık, terör, dolar yükseldi, seçimler falan

bizimkiler de boş durmamıştır inşaallah:

şampiyonluğumuz çalındı, şike yapıldı cezasız kaldı, futbolcularımız kaçtı, taraftarımız küstü, tekrar başarılı olmak için çok para harcamamız gerekti vs gibisinden vursunlar işte.
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bilgi için teşekkürler...

Aslında 2011 öncesi, 2011 sonrası kıyaslaması yapılabilse çarpıcı sonuçlar görebilirdik.

Olcay ÇAKIR, Giray BULAK gibi Trabzon'lu spor adamlarının şike konusunda pısırık davranmalarını yadırgamıyorum.

O kanaldan ücret alıyorlar, para tatlı geliyor tabi
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X