hala bişey yok ,yeterli çoğunluğu sağlayamadıkmı forumda ,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Mactuc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKararlar çıkmaya başladı gözüküyor ama güvenilir mi değil mi kaynaklar emin değilim
İsrail takımları kendi evinde oynıyacağı uefa maçlarını avrupada oynıyacak
Rus ve ukrayna takımları eşleşmiyecek
Yorum
-
İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar hazır böyle bir kalabalık yakalamışken sitemizdeki reklamların tıklanmasını rica edelim. Gerçi canı sıkılan kendini oraya atıyordur inşallah. Ben başlıyorum
Arkadaşlar reklamlara 1 er tıkınızı alırım.
Yorum
-
mert yaşar sanırım galatasaraylı fenerin ceza almasını şampiyonlar ligine gidemeyeceğini şike yaptığını
küme düşürülemeyeceğini beyan ediyor
uefa küme düşürmek istemiyor CAS kararı bu anlaşılıyor
şike yapan küme düşer o kadar
bu eylemi FIFA yapar
TFF ve UEFA böyle bir karar almaz@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtilla Dilaver radyo sporda canlı yayında şu an ,bugün bir karar açıklamanın olma olasılığını zayıf görüyor,tahmini yarın akşam saatlerinde olacağı yönünde.
Bu akşam açıklasınlar.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA : UEFA Trabzonspora karşı soruşturma açılmasına yer olmadığına karar verdi. talip2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam 19.30-21.50 arası açıklanacağını hissediyorum
Yoksa kalpten gitcezTRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA : UEFA Trabzonspora karşı soruşturma açılmasına yer olmadığına karar verdi. talip2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saate kadar dedikodular, minik kuşlarla, duyumcularla dolu olurdu twitter ama bir tanesi bile ortada yok. ne oldu bunlara
Beni de güldürdün...
Haber açıklansın; trafolara kedi bile girer abi... demedi deme.
kadiryeterEn son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 17:12.
Yorum
-
İstediğimiz karar açıklansa bile bu kararı uygulayacak federasyon yok maalesef.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum