Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hala bişey yok ,yeterli çoğunluğu sağlayamadıkmı forumda ,
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mactuc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kararlar çıkmaya başladı gözüküyor ama güvenilir mi değil mi kaynaklar emin değilim
      İsrail takımları kendi evinde oynıyacağı uefa maçlarını avrupada oynıyacak
      Rus ve ukrayna takımları eşleşmiyecek
      Bunlar dün yapılan toplantıda alınan kararlar sanırım.

Yorum

• İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar hazır böyle bir kalabalık yakalamışken sitemizdeki reklamların tıklanmasını rica edelim. Gerçi canı sıkılan kendini oraya atıyordur inşallah. Ben başlıyorum

Arkadaşlar reklamlara 1 er tıkınızı alırım.

Yorum

• Bır gün daha nasıl beklıcez bu heycanla
          Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• mert yaşar sanırım galatasaraylı fenerin ceza almasını şampiyonlar ligine gidemeyeceğini şike yaptığını

küme düşürülemeyeceğini beyan ediyor

uefa küme düşürmek istemiyor CAS kararı bu anlaşılıyor

şike yapan küme düşer o kadar

bu eylemi FIFA yapar

TFF ve UEFA böyle bir karar almaz
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Atilla Dilaver radyo sporda canlı yayında şu an ,bugün bir karar açıklamanın olma olasılığını zayıf görüyor,tahmini yarın akşam saatlerinde olacağı yönünde.
              Ulan yarın akşam Trabzon-Hopa yoluna doğru izine gidiyorum.

Bu akşam açıklasınlar.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• SON DAKİKA : UEFA Trabzonspora karşı soruşturma açılmasına yer olmadığına karar verdi. talip
                Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Bu akşam 19.30-21.50 arası açıklanacağını hissediyorum
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    SON DAKİKA : UEFA Trabzonspora karşı soruşturma açılmasına yer olmadığına karar verdi. talip
                    Talip Doğan Karlıbel ise palavradır.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• 10 milyonu aşkın görülme 295 bin mesaj binlerce de mail var şimdilik.inşallah bunca şey boşa gitmeyecek.bu çile elbet birgün bitecek
                      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                      8.KUŞATMA

Yorum

• Ts ye soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verdi diye haberler geliyor

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu akşam 19.30-21.50 arası açıklanacağını hissediyorum
                          Açıklansın inşallah
                          Yoksa kalpten gitcez
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            SON DAKİKA : UEFA Trabzonspora karşı soruşturma açılmasına yer olmadığına karar verdi. talip
                            bu palavracıya inanmayalım lütfen...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu saate kadar dedikodular, minik kuşlarla, duyumcularla dolu olurdu twitter ama bir tanesi bile ortada yok. ne oldu bunlara

Beni de güldürdün...

Haber açıklansın; trafolara kedi bile girer abi... demedi deme.

kadiryeter
                              En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 17:12.

Yorum

• İstediğimiz karar açıklansa bile bu kararı uygulayacak federasyon yok maalesef.
                                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X