Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu gidişle CAS tan filan davamızı geri çekeriz, benden söylemesi.

Yorum

• Şikeyi yap ondan sonra hazır bir günah keçisi buldun yık fetönün üstüne. Fetö kendilerine hizmet ediyor halbuki. Ümit karan en son fetö bana baskı kurdu beni çeteye almak için dedi. Fenerliler bir yandan beyin yıkıyor. Ahmet çakar kıvırmaya başladı.

Kulübün açıklaması hepsinin hakkından geleceğiz temalı bir mesaj olmuş.

Yorum

• kulübün açıklaması muazzam olmuş kim yazdıysa yüreğine sağlık
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Kulübümüzden açıklama: Bu şahıslarla ilgili açıklamayı günü geldiğinde yapacağız

15 Temmuz 2016 tarihi, Türkiye için geri dönülmez bir yolculuğun başlangıcıdır. Ülkemizi, karanlık bir tünele sokmaya çalışan dış destekli bir şer odağı; milletimiz ve devletimizce bertaraf edilmiştir. Bu süreçte, tüm vatandaşlarımız; devletimizin birliği ve milletimizin dirliği için azami gayret sarf etmelidir.

15 Temmuz akşamı, bir takım çevrelerin henüz tankları alkışladığı dakikalarda; kulübümüz, darbe teşebbüsüne karşı duruşunu net bir biçimde ortaya koymuştur: “Demokrasimize karşı yapılan her türlü darbe girişiminin karşısındayız. Devletimizin ve milletimizin daima yanındayız” diyerek!

Devletin varlığı için tüm vatandaşlarımızın seferber olduğu günlerde; bir takım adi suçluların da kendi menfaatleri için faaliyet içinde oldukları ve kamuoyunu türlü yalanlarla etkilemeye çalıştıkları not edilmiştir. 2010-2011 sezonundan beri kulübümüzün takibinde olan bu adi suçluların, meşrebi şaşırtıcı değildir. Bu şahıslar ve sinsi faaliyetleriyle ilgili gerekli açıklamalar Kulübümüzce ileri bir tarihte yapılacaktır.

Gün, devletimiz için her akşam meydanlarda nöbet bekleme günüdür. Trabzonspor Kulübü’nün ve milletimizin önceliği budur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Trabzonspor Hukuk kurulu
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Güzel açıklama olmuş tebrikler...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Güzel açıklama olmuş tebrikler...
              Her yönüyle kusursuz bir açıklama. Budur

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu gidişle CAS tan filan davamızı geri çekeriz, benden söylemesi.
                Bilakis üstüne üstüne gitmeliyiz. Niye böyle bir kanıya vardınız anlayamadım

82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Güzel açıklama olmuş tebrikler...
                  Hatta açıklama biraz zalım olmuş
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Icraat icraat zaten ortalik karismis hükümeti almaz karşisina

Yorum

• Baskanın gs macından sonra bu iklimi bize açıklamak düşmez TFF açıklasın derken buyuk ihtimalle FETÖ den bahsediyordu.

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hatta açıklama biraz zalım olmuş
                        zalımlık bizim işimiz abi
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bilakis üstüne üstüne gitmeliyiz. Niye böyle bir kanıya vardınız anlayamadım

Niye mi böyle bir kanıya vardım, bildiğim kadarıyla şike savcısı hakimi hatta mübaşiri bile içeri alındı, yani bu dava fetönün feneri ele geçirmek için yaptığı bir komplo olarak görülüyor artık. Bu durumda bizim böyle bir davada hak aramamız sorun! olacaktır.

Yorum

• Şike saygısını değil şikeyi aklayan savcıyı aldılar diye biliyorum

82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Şikeyi aklayan savcıyı aldılar diye biliyorum

82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Niye mi böyle bir kanıya vardım, bildiğim kadarıyla şike savcısı hakimi hatta mübaşiri bile içeri alındı, yani bu dava fetönün feneri ele geçirmek için yaptığı bir komplo olarak görülüyor artık. Bu durumda bizim böyle bir davada hak aramamız sorun! olacaktır.
                                Yanlış biliyormuşssun diyelim ozaman..
                                yeniden yargılama yaparak şikebahçeyi aklayan savcının FETÖ cü olduğu tespit edilip görevden aldılar..
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X