İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaya saçma bir örnek oldu.. Öğrencilikten sanırım..
İşinize yarar mı bilmem ama yaptığım örnek değil teşbihti.En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 13.01.2016, 14:32.
Yorum
-
boş hayal kurmayın diyenler yazmasın buraya zira boş konuşmuş olur kendi fikrince çünkü madem boş hayal bu zamanını boşa harcayıp yazma daha kıymetli şeylere harca zira en kıymetli hazinedir zaman.
yönetim gerekli adımları atar taraftar üstüne düşeni yaparsa çatır çatır alırız hakkımızı. bu o kadar kolay değil tabi para onlarda siyasi irade tepeden tırnağa onlarda medya onların tasmalı köpeği yani onlar hepsi biz tek Trabzonspor'da bu yüzden Trabzonspor zaten üç kız kardeş sermayesini tokatladığı için.
hakkını arayana boş hayal kurma demek düpedüz hakarettir kazansakta kaybetsekte farketmez adalet için yürüdü bu sayfa bu kadar süreç bitene kadar da yürümeye devam eder ama sen gelme öyle düşünenler her kimse
tepataklakdan gönderildisadece aşk bizimkisi
Yorum
-
CAS'TA, FENERBAHÇE VE TFF'YE İSTİFA ŞOKU
Trabzonspor’un 2010-2011 sezonunda gerçekleştirilen şike eylemlerinin Türkiye’de cezalandırılmaması ve şampiyonluğun kendisine verilmemesi nedeniyle Spor Tahkim Mahkemesi’nde (CAS) açtığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Davanın karşı tarafı olan TFF, Fenerbahçe ve UEFA’nın atadığı hakem Pinto, UEFA’ya hukuki danışmanlık hizmeti verdiği için davadan çekilmek zorunda kaldı.
UEFA ve CAS’ın 2013 yılında Fenerbahçe’ye şikeden dolayı ceza vermesi üzerine Trabzonspor Kulübü, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının kendisine verilmesi için UEFA ve FIFA’ya başvurdu. UEFA’nın ulusal lige müdahale yetkisi olmadığı gerekçesiyle bu başvuruyu reddetmesi üzerine, bordo-mavililer konuyu CAS’a taşıyarak TFF, UEFA ve Fenerbahçe Kulübü’ne karşı dava açtı.
CAS’ta konuyu 3 kişilik hakem heyetinin değerlendirmesi sürecine girilirken, taraftar bağımsız ve tarafsız birer hakem atamak için harekete geçti.
Türkiye Futbol Federasyonu, hakem olarak avukat Jose Juan Pinto’yu CAS’a bildirdi. Davada TFF ile aynı tarafta olan Fenerbahçe ve UEFA da Pinto’yu hakem olarak kabul etti. Pinto, CAS’a sunduğu beyanda, ortağı olduğu hukuk bürosunun, bazı davalarda UEFA’ya hukuki danışmanlık yaparak ücret aldığını ifade edince, bordo-mavili kulüp gerekirse itiraz etmek üzere CAS’a başvurdu ve Pinto’nun UEFA’ya verdiği hizmetin ayrıntılarını sordu.
Bu bilginin gizli olduğunu belirterek açıklayamayacağını belirten Pinto, hakemlik görevinden istifa etti. Pinto’nun istifa mektubu, dün CAS tarafından davanın taraflarına iletildi. Bu gelişme üzerine TFF'nin yeni bir hakem belirleyerek CAS’a bildirmesi bekleniyor.
Medya Trabzon"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboş hayal kurmayın diyenler yazmasın buraya zira boş konuşmuş olur kendi fikrince çünkü madem boş hayal bu zamanını boşa harcayıp yazma daha kıymetli şeylere harca zira en kıymetli hazinedir zaman.
yönetim gerekli adımları atar taraftar üstüne düşeni yaparsa çatır çatır alırız hakkımızı. bu o kadar kolay değil tabi para onlarda siyasi irade tepeden tırnağa onlarda medya onların tasmalı köpeği yani onlar hepsi biz tek Trabzonspor'da bu yüzden Trabzonspor zaten üç kız kardeş sermayesini tokatladığı için.
hakkını arayana boş hayal kurma demek düpedüz hakarettir kazansakta kaybetsekte farketmez adalet için yürüdü bu sayfa bu kadar süreç bitene kadar da yürümeye devam eder ama sen gelme öyle düşünenler her kimse
tepataklakdan gönderildi
Bunda kötü olan ne var?
Nasıl bir hakaret bu?
100davanin 99unu kaybedip 100.için hayal kurmayin demek bir çeşit savunma mekanizmasıdir. Kendisini olumsuz duruma alıştırır. Belki kaybedecek gücü yoktur da bir daha umutları yerle bir olsun istemez.
Bu tür cümleler sizleri üzüyor belki ama o yazanı daha çok üzüyor buna emin olabilirsiniz.
Burası hepimizin. Sen iyi düşünüyorsun gel sen kötü düşünüyorsun git demeye kimsenin hakkı yok bence.
Trabzonspor hepimizin.
Dava hepimizin.
Hepimiz aynı heyecanla sonuç bekliyoruz. Kimisi sizi gibi çok ümitli bekler kimisi de ümitlerini rafa kaldırıp süpriz bekler.
Böylece daha az yara almış olur.
Bunca olup biten ümitlerimizi kirmiyor da içimizden biri yazınca mi ümitler kırılıyor. Yapmayın Allah aşkına.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanların olumsuz görüş belirtmesi neden bu kadar tepki alıyor?
Bunda kötü olan ne var?
Nasıl bir hakaret bu?
100davanin 99unu kaybedip 100.için hayal kurmayin demek bir çeşit savunma mekanizmasıdir. Kendisini olumsuz duruma alıştırır. Belki kaybedecek gücü yoktur da bir daha umutları yerle bir olsun istemez.
Bu tür cümleler sizleri üzüyor belki ama o yazanı daha çok üzüyor buna emin olabilirsiniz.
Burası hepimizin. Sen iyi düşünüyorsun gel sen kötü düşünüyorsun git demeye kimsenin hakkı yok bence.
Trabzonspor hepimizin.
Dava hepimizin.
Hepimiz aynı heyecanla sonuç bekliyoruz. Kimisi sizi gibi çok ümitli bekler kimisi de ümitlerini rafa kaldırıp süpriz bekler.
Bunca olup biten ümitlerimizi kirmiyor da içimizden biri yazınca mi ümitler kırılıyor. Yapmayın Allah aşkına.
Unuttunuz sanırım, bizim UEFA, CAS, İFM de kazandığımız davalar var.. Fenerin şikesi tescillendi, UEFA şike yok demedi, ben iç işlere karışamıyorum dedi.. Fener o kadar dava kaybetti hala biz şike yapmadık diyebiliyor ve adamlar inancını koruyorken bizimkilerin bu iş bitti demeleri enteresan geliyor bana.. Önümüzde CAS ve FİFA gibi güçlü kozlar var. FİFA ben karışmıyorum diyemez.
İllaki herkes gelip yazsın, olumsuz yazabilir eyvallah ama boş hayal demek bence bir hakarettir. Ben davalardaki detayları anlatırken birinin gelip boş hayal diye kestirip atması benim zoruma gidiyor..
Olumsuzda yazanlar dahil illaki herkes kupayı istiyor, ama zamanın uzunluğu bizi yıpratmasın, biraz sabır, o gün gelecek. Ben inanıyorum..Başkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanların olumsuz görüş belirtmesi neden bu kadar tepki alıyor?
Bunda kötü olan ne var?
Nasıl bir hakaret bu?
Trabzonspor hepimizin.
Dava hepimizin.
olumsuz görüş bildirirsin tabi her konuda hemde ama bu konuda beni rahatsız ediyor..
İnsanlar beyinlerinin sadece %6'sıyla mantıklı karar verir %94 ise bilinç altında oluşan argümanlarla karar verir bu devirde algı devri ilk başta söylendi süreci uzatacaklar yıldırmak tek amaçları diye bunda da ufaktan başarılı olmuşlar zaten.
Beklentiyi az tutup sonrasında daha fazla acı yaşamamakla ilgisi yok bunun kulüp taraftarın gücünü almadan gerektiği kadar ileri gidemez bazende taraftarın baskısı ile. savaşta en önemli unsur moraldir kimse savaşı kaybedicez ölecez gidecez ah vah demez diyemez.
şike süreci incelenmeli bilim için! insanların nasıl farklılaştığını dilinden hak hukuk adalet sözlerini düşürmeyenlerin ne hale geldiğini algı operasyonları incelenmeli.
bu ülkede sağcısının solcusunun ötesinin berisinin nasıl suni olduğunu bi kökü olmadığını net gördük hepside nehrin öbür kıyılarında tek farkları bu.
kimseyi bir şey için suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın.
bu konuya bende uzun süredir yazmıyordum yok asacaz kesecez gibi konuşmakta yersiz ama buna boş hayal unutun demekte yersiz bunu kendi içinde söyle kendini en kötüsüne hazırla ama buraya yazman diğer insanlarında bilinç altında olumsuz bir imge olmaktan başka hiç bir işe yaramaz.
bu konuyu diğer bütün konulardan ayrı tutmalıyız,özel kalmalı.
tepataklakdan gönderildisadece aşk bizimkisi
Yorum
-
"Ya süreci takip etmiyorsunuz..." diye bir cümle kurmuşsunuz.
Süreci her ama her zerresi ile takip ettiğim için bunları yazdım. Hatta buradaki birçok üyeden de fazlasından. Belki de %95'inden.
Neyse.
Burası olumlu yazılar başlığı ise başlığı rica edelim yönetim değiştirsin. Mesela ben de hergün burada polyannacılık oynayan var rahatsız oluyorum gereksiz umut aşılıyorlar diyebilirim.
Ama demiyorum.
Kimsenin kimseye "burada yazma" deme hakkı yok çünkü.
Biz bu davayı hep beraber yaşadık.
Saygılar.
Yorum
-
Bu konuda olumsuz düşünen üyeler olduğu gibi hala ümitli olan üyeler de.
Kimsenin kimseye "olumsuz düşünenler yazmasın" deme gibi bir hakkı yok.
Aynı zamanda hala ümidi olanları "boşa hayal kurmakla" suçlamaya da kimsenin hakkı yok.
Sonunda hakkımızı alacağımıza inanmıyorum gibi cümleler kurarsın ama direk boş hayal diyince biraz itici geliyor.
Sosyal medyada kelime seçiminde daha dikkatli olmak gerek diye düşünüyorum.
Ayrıca hayal de kurmayacaksak nasıl yaşanır ki bu dünyada zaten
Yorum
-
@Adem Akyüz'
katilmiyorum
bu baslikdan depresyonlarini uzak tutsunlar bencede
burasi özel kalmali
yoksa yazsin emirhan
hep beraber depresyona girelim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
<<< Şöyle Bir Şey Okudum >>>
"İSVİÇRE CAS "YILIN DAVASI BÜYÜK DURUŞMA"
(Futbol Tarihinin En Büyük Haberidir)
Türkiye'de gündemi değistirmek isteyenlere İnat, Unutturmak İsteyenlere İnat, İbrahim Başkan Ne yaptı soranlara İnat, herseyi bir kenara koyarak Bordo Mavi'nin Takipçisi olduğumuzun göstergesini Sizlere 1. Ağızdan net bilgi ile Sunuyoruz !
Trabzonspor Hukuk Kurulu Avukatı "Atilla Dilaver" Telefon Görüsmesi Sizlerdedir. Lütfen Okuyan Okumayana, duyan duymayana, haberimizi Calan çalmayana haber versin. Çünkü Gün Birlik Olmak Günüdür !
Atilla Dilaver = " Ben Trabzonspor Hukuk Davasında halen daha Sayın İbrahim Baskan ile başladığım "Şike Davası" avukatlığını yapmasamda takipcisiyim. Bana Trabzon ilk 11 i sor 3 kisi tanımam ama konu hukuksa babamıda tanımam. Kenan bey sizinlede görüsme sebebim, malum davada 15 Ocak itibari ile gerçek basvuru ve duruşma yapılacağını sizlerde biliyorsunuz. Yalnız, bu dava, hukuk davasını çoktan gecmis ve tabiri caizse güç gösterisine dönmüştür. Ben İbrahim Baskan'ı kongrede desteklemedim. Sayın Hekimoğlu tarafındaydım ki İbrahim Baskan'ın yanına gidipte helal olsun siz görevinizi yaptınız dedim. Lakin, Şuan itibari ile cok ciddi bir Problem var. Şike Davası üstünü kapatmak icin İsvicre Cas Mahkemelerine belkide Dünya'da daha önce eşi görülmemis bir baskı uygulanıyor. Cesitli Sponsor kurulusları ve Arap Sermayesi üzerinden FİFA ve CAS mahkemelerine bu işin üstünü kapatın ve Dünya'da Futbol'u aklayın deniliyor. Türkiye Devleti dahil şuanda tüm kurumları ve yetkili kisileri ile bu isin icindedir. FİFA Baskan adayı Arap Seyh'i devreye sokulmustur. Sizlerin tahmininden çok daha Büyük bir Güç tamamen bu konuya odaklanmıstır ki, eğer sizler şike yapsaydınız emin olun Tarihten silinirdiniz. Şimdiki Baskan Usta'yı sahsen tanımam ama bu konuya atadığı Tuncay Bekiroğlu bey'i tanırım ve kendisinede güvenirim. Ama 15.01.2016 günü Bu Dava'nın en kalbi durusmasİ ve gercek basvurusu olacağının bilinmesine ragmen, İSVİCRE'DE HİCBİR ÇALISMA YAPILMIYOR. Bunca emeği hice saymak demektir. Bu konuda İbrahim Baskan gerekli bilgiye sahiptir ki bu dava bu noktaya geldiyse Trabzon taraftarı, halkı ile değil Onun sayesinde gelmistir Hakkını yiyemem. Kendisi görüstümü yada görüsürmü bilmem ama ACİL MÜDAHALE ETMEK GEREKMEKTEDİR. İsvicre'de Taraftar Toplayın, yarından tezi yok İsvicre'deki basın kuruluslarına haber yaptırın, Gücünüz varsa Oradaki yetkili mercilere ulasıp görüşün, hatta gerekirse Olay çıkartacak taraftarlar yollayıp gazetelere düşün derim. Ben derimde kimler ne yapar bilemem. Bizler Hukuk kurulumla konunun takipcisi olacağız ondan yana şüpheniz olmasın. Sayın Usta'ya haber yollayınki bu dava icin kendisi dahil İsvicre'de olsun. Tüm Camia şike'de birbirinizi yediniz lakin, bari şimdi birlik olun yoksa davayı kaybedeceksiniz. Tabiki bizlerde kaybedeceğiz. Haklı olanın bu kadar net ve belli olduğu bir davada açıkcası kaybetmek korkunc bir trajedidir. Türk devleti bile olayı ört bas etmek istiyor. ACİL BİR ŞEKİLDE BASKAN USTA'YA HABER VERİN Kİ BURADA BU KONU İLE İLGİLİ HİCBİR PROJE YOKTUR. Haklı olanı bildikleri için Büyük bir korku ve panikle baskı yapılıyor. İsvicre'de yer yerinden oynuyor Trabzonspor yok. Ben, İbrahim Baskan'ı sportif hoca tercihleri icin desteklemedim. Lakin bu konuda imza ona aittir ve tekrar görevde olmasada yinede görevde olmasını istiyorum. Onu herkes sahsiyet olarak görüyor. Şimdiki Baskan Usta ne yapar ne eder bilmiyorum ama size söyledim gerekenleri Kenan bey iletmenizi isterim. Kendimde zaten Baskan ile arayıp görüsürüm yalnız bu konuda Camia olarak simdiki Baskan'ınıza büyük görev düşüyor. Her ne gücü varsa herkesin sergilemesi ve özellikle görevde olan kisinin göstermesi sarttır. Gecenlerde kabul edilen 12 bin sayfalık dosyayıda bizzat bilgim ve dogrultumla yollanmıstır. İsvicre'de Cas'ta Para gecmez unutmayın, sadece Güc ve Lobi gecerlidir, birde haklının hakkınİ layıkı ile araması gecerlidir. Ben diyeceklerimi dedim ve bilgimi verdim. Gereğini yapmak Sizlerin elindedir. İbrahim Baskan'a selamlarımı ilet, dilerse arayabilir. Telim her daim kendisine açıktır. Unutmayın, vaktiniz yoktur ve acil görüsmelerde bulunmalısınız. Kendinize iyi bakın Hayırlı Geceler diliyorum. Uyuyabilirseniz !!!
Şimdi FIRTINA GRUP Olarak Tüm Trabzonspor Camia'sını Birlik Olmaya ve Göreve Çağırıyoruz. Sayın Baskan Usta bizzat sizi göreve Çağırıyoruz. Sayın Baskan İbrahim Hacıosmanoğlu biliyoruzki kırgınsınız lakin sizsiz olmaz diyoruz. Sayın o Kongrede güc gösterisi yapanlar hani nerdesiniz ? Gazeteciler, Bürokratlar, Trabzon'dan milletvekili olanlar nerdesiniz ? Şimdi Biz diyoruzki ; Herkim "HAK DAVA ŞİKE DAVASINI" Satıyorsa en adi Şerefsizdir, Herkim elini uzatmıyor ve desteklemiyorsa bir daha Trabzonspor kelimesini ağzına almasın ki bilsinki düsmanımızdan daha beter sayarız. Hicbir basarı yada basarısızlığın care olamayacağı 2010-2011 Şampiyonluk yemini icin gün birlik günüdür. LÜTFEN TÜM TRABZONSPOR CAMİA'SINI BASTA SAYIN USTA OLMAK ÜZERE GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ. UNUTMAYALIMKİ ASLOLAN TRABZONSPOR 2010-2011 ŞAMPİYONUDUR.... AKSİNİ İDDAA EDENDE BU CAMİA'DA VATAN HAİNİ YERİNE GECECEKTİR. LÜTFEN HERKES GÖREVİNİ YAPSIN !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum