Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rahat olun, fenerin sonu geldi, umarim sadece fenerin degil tum Turk futbolunun sonu gelir!
    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Etem Güner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      -1 puana dahi razıyım ama sanırım sonunda biz haksız çıkacağız
      Asla....
      Haklıyız...
      UEFA olmazsa CAS var FİFA var
      Yok öyle şike yapıp kaçmak

Yorum

• bu iş bitmez ya adalet olur ya uzar
        uzar diyorsanız; uzak bir ihtimal değil tabi
        keşke bugün bitse

Yorum

• http://blog.radikal.com.tr/spor/17-t...sap-gunu-64604 paylasildi mi bilmiyorum ama durumu cok guzel ozetleyen bir yazi
          İSTANBULU EZE EZE ,
          EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Moral bozmak değil amacım ama arkadaşlar, harbiden bu şike konusunda somut bir gelişme olup, Fener ya da TFF aleyhinde bir karar çıkacağını sanmıyorum demek bile fazla ihtimal bile vermiyorum.

Butun bunlar siyasi gelişmelerdir. Türk Mahkemelerinin yeniden yargılama kararı verdiği bir ortamda, Şikeci ş...sizlere ekxtra bir ceza verilmesi hayaldir. Daha da ileri gidiyorum ve Şike yoktur kararı bile çıkacak yakın zamanda mahkemelerden.

Bizim itirazlarımız ise sadece kuru gürültüden ibarettir. Taraftarı oyalamak ve başarısızlıklra kılıf bulmak adına atılmış adımlardır.

Demirören denen Tüp herif, O makama Tayyip Erdoğan'ın talimatı işle gelmiş ve Bizzat şike olayını kapatmak için atanmış bir adamdır. Tayyip Efendi nin ağzından şike konusunda mağdur olan bizim takım için bu zamana kadar bir laf duydunuz mu?

Dunyada kı her türlü dava için söyleyecek bir iki lafı olan Tayyip'in , Şike konusunda bizim taraftarı rahatalatacak bir talebi oldu mu? Ya da duydunuz mu ağzından ''' Mahkeme kararları derhal yerine getirilsin diye bir söz'' duyamazsınız. Çunku şikenin tarafı o adam.

O açıdan kımse hayal etmesin ve hayal satmasın.

Tekrar ediyorum, Bize fena tecavüz ettiler ve maalesef bibizm idarecilerimiz halaaaaaa tecavüzcüsüne ne olur bana nikah yap en azından doğacak piç babasız kalmasın diye yalvarır konumdadır.

Bu şike konusu Türkiye'nın, HUKUK, DEMOKRASİ VE ADALET konusunda kı görüntüsüdür. Bu bizim bildiğimiz dava, Ya taraftarımızın haberi bile olmayan 100 lerce benzer hukuk skandalından haberiniz var mı??

Her dava aynı bu şekılde işliyor bu ülkede...

4 tane bakan için hazırlanan fezlekeler ne oldu?
            Ayan beyan milletin a.k diyen iş adamları bu lafı ettiklerinden bu yana kaç tane daha ihal aldılar?
            Yolsulukla yargılanan bakan çocuklarının işi ne oldu?
            Ha şike ha yolsuzluk fark var mı?

Yani Hırsız adamlardan hırsızları yakalamalarını mı bekliyorsunuz..

CAS var FİFA var adamı oyarlar, yok öyle şike yapıp kaçmak, Tayyibin gücü yetmez oralara.

Yorum

• Bugün kaybetsek bile mücadele devam edecek. Haklıyız ve kazanana kadar savaşmaya devam...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Moral bozmak değil amacım ama arkadaşlar, harbiden bu şike konusunda somut bir gelişme olup, Fener ya da TFF aleyhinde bir karar çıkacağını sanmıyorum demek bile fazla ihtimal bile vermiyorum.

Butun bunlar siyasi gelişmelerdir. Türk Mahkemelerinin yeniden yargılama kararı verdiği bir ortamda, Şikeci ş...sizlere ekxtra bir ceza verilmesi hayaldir. Daha da ileri gidiyorum ve Şike yoktur kararı bile çıkacak yakın zamanda mahkemelerden.

Bizim itirazlarımız ise sadece kuru gürültüden ibarettir. Taraftarı oyalamak ve başarısızlıklra kılıf bulmak adına atılmış adımlardır.

Demirören denen Tüp herif, O makama Tayyip Erdoğan'ın talimatı işle gelmiş ve Bizzat şike olayını kapatmak için atanmış bir adamdır. Tayyip Efendi nin ağzından şike konusunda mağdur olan bizim takım için bu zamana kadar bir laf duydunuz mu?

Dunyada kı her türlü dava için söyleyecek bir iki lafı olan Tayyip'in , Şike konusunda bizim taraftarı rahatalatacak bir talebi oldu mu? Ya da duydunuz mu ağzından ''' Mahkeme kararları derhal yerine getirilsin diye bir söz'' duyamazsınız. Çunku şikenin tarafı o adam.

O açıdan kımse hayal etmesin ve hayal satmasın.

Tekrar ediyorum, Bize fena tecavüz ettiler ve maalesef bibizm idarecilerimiz halaaaaaa tecavüzcüsüne ne olur bana nikah yap en azından doğacak piç babasız kalmasın diye yalvarır konumdadır.

Bu şike konusu Türkiye'nın, HUKUK, DEMOKRASİ VE ADALET konusunda kı görüntüsüdür. Bu bizim bildiğimiz dava, Ya taraftarımızın haberi bile olmayan 100 lerce benzer hukuk skandalından haberiniz var mı??

Her dava aynı bu şekılde işliyor bu ülkede...

4 tane bakan için hazırlanan fezlekeler ne oldu?
                Ayan beyan milletin a.k diyen iş adamları bu lafı ettiklerinden bu yana kaç tane daha ihal aldılar?
                Yolsulukla yargılanan bakan çocuklarının işi ne oldu?
                Ha şike ha yolsuzluk fark var mı?

Yani Hırsız adamlardan hırsızları yakalamalarını mı bekliyorsunuz..

Türkiyedeki kirli ilişkilerden bahsetmişin ama bu şikecilerin düşeceği gerçenkini değiştirmiyor..

düşecekler

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Dün atilla dilaver twitterdan tazminat hakkı doğdu Trabzonspor ' a yazmış bunun aslı nedir ?

Trabzonspor !!!

Yorum

• şu anda buradaki olumsuz mesajları okuyan ezikler bayram ediyor, onların sevinmesine katkıda bulunuyorsunuz. adamlar hakkımızda neler söylüyor.
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hürriyetin manşeti dehşet, onlarda işi reytinge dökmüşler. SONUNDA BU DA OLDU diye büyük puntolu bir Fenerbahçe haberi var sanıyorsunuz ki şike ile ilgili bir şey. içine girince saçma sapan bir haber. işin boku çıktı
                      Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                      Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu işin bittiğine inananlar için en ideal başlık Transfer başlığıdır...
                        Niye transfer başlığına gidelim, kazandığımızı vermediler yenisinimi kazanmaya çalışalım
                        Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                        -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• bence 2 ihtimal,sanırım tff'ye soruşturma açıp bir kaç ay daha süründürecekler. yada bu akşam bu iş bitmiştir demektir.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bugün kaybetsek bile mücadele devam edecek. Haklıyız ve kazanana kadar savaşmaya devam...
                            valal bizim atillada biraz dağıldı sanki. birşeyler yazıyor hep ucu açık. kimse bir şey anlamadı.
                            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                            Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Niye transfer başlığına gidelim, kazandığımızı vermediler yenisinimi kazanmaya çalışalım
                              nasıl olsa size göre bu iş bittiğine göre burda durmanın anlamı ne?

hiç olmazsa bu işin üzerine giden taraftarların inançlarını kaybetmelerine sebep olmayın...

en azından bugün...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• UEFA Şikeden dolayı fb'ye ceza vermiştir. CAS bu cezayı onamıştır. Türkiye içinde ceza almadıklarına göre bu işin kurtuluşu yoktur. Ama maalesef üç yıldan beri kaçıyorlar. Bakalım işin sonu ne olacak...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X