Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok mu bir admin , açın bir konu 1 Kasım seçimleri için Trabzonspor adına yine bizlerin belirleyeceği bağımsız adaylara oy verilsin , bilinclensin artık insanlar nedur bu boş oy atacağım lar, oyu iptal ettirecegimler, Trabzonun bütün bölgelerinde bağımsız adayları çıkaralım seçildikten sonrada mecliste sadece bizi temsil etsinler hiçbir partiye de gecmesinler . açın bir konuda bu durum hakkında konuşalım artık , bir tepki verilecekse izi kalsın , hep hatirlansin.

KANOĞLU

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Bence bu başlık kapatılsın daha konuşulacak laf kalmadı..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• gavatoglu piskin piskin siritarak türk futboluna böyle bir sike saibesini önledik demeye getirdi.

spor sonuca endeksli degil centilmenligin kurallari icinde olmali falan konustu serefsiz.

resmen dalga geciyorlar bizlerle
        En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 10.10.2015, 00:01.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sende, seninle billur geçen partiye verirsin, yaşananları görmezden gelmeye devam edersin
          Arkadaş , insanlara ocu bucu yaftası yapıştırmaya bayılıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanın görüşünü de yazası gelmiyor. Git , istediğin partiye oyunu ver, sana karışan yok ama diğer partileri masum göstermeye çalışmak da neyin nesidir ? Süreci baştan sona takip ettim , akp , chp ve mhp hiç bir söylemi ve icraaati ile bu süreçte haklı olan tarafın yanında durmadı, güçlü olanın yanında durdu. Bunu yazdım diye akpli mi oldum şimdi?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gavatoglu piskin piskin siritarak türk futboluna böyle bir sike saibesini önledik demeye getirdi
            Bu saatten sonra oy verenleri ve verecek olanları ALLAHA havale ediyorum.
            Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• " o tapeleri atmayın onlardan güzel duble yol olur hakan kulaçoğlu

günün en anlamlı lafı
              bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• Hırsızlık normal, rüşvet normal, ayakkabı kutusunda paralar saklamak normal, milletin parasıyla saraylar köşkler yapmalar normal, din sömürüsü normal şimdi de şike normal, ama sorsan elhamdülillah müslümanıhh. Hasss... diyeceğim de neyse, bir belediye başkanının söylediği işte..
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• akp ne kadar fenerliyse, chp ve mhp aynı derece fenerlidir.boşa yere siyaset yapmayın. hepsinin canı cehenneme
                  En son EnjoyTheMusic tarafından düzenlendi; 10.10.2015, 00:08.

Yorum

• Gs li adamın mesajı burada dururken benim mesajımı siliyorsunuz. Ben bu foruma yıllardır üyeyim , beni tanımayıp adamın ifrirasini hala daha orada tutuyorsaniz üstümü çizin gitsin Ey yöneticiler.

Yorum

• demirtaş'a oy atan / atacak vatandaş .
                      algını yerim senin . al o oyu...(anladın sen onu )... demirtaş'ın sana hakkını vereceğini nereden biliyorsun . müneccim misin sen .
                      neden demirtaş . neden hdp . selo'nun şike ile ilgili söylediği sözler karadeniz'deki vatan evlatlarını birbirine düşürmek için , kafa karıştırmak için , algıyı başka yöne çekmek için sarf ettiği sözler olmasın sakın .

önce ankara'daki gazilerimizin bulunduğu rehabilitasyon merkezine bi git . elleri ayakları olmayan , gözlerini geri isteyen o ana kuzularını bir gör . ondan sonra burada soysuz köpeklere oy iste .
                      En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 10.10.2015, 00:17.

Yorum

• ''Ali Şükrü Bey’in Topal Osman Ağa tarafından öldürülmesi Trabzon-Ankara ilişkilerini kesme noktasına getirmiştir. Cenaze töreninden iki gün sonra Trabzon Muhafaza-i Hukuki Milliye Cemiyeti Heyet-i Merkeziye’si Ankara’daki merkez ile ilişkilerini kesme kararı almıştır. Bu durum karşısında Ankara, Trabzon’a tahkik heyeti göndermiştir. Tahkik heyeti, Ankara ile ilişkilerini tekrar normale dönüştürmesi için TMHC ile uzun görüşmeler yaptıysa da bir sonuç alamamış;''

valisinden belediye başkanına kaymakamına bir bütün olsaydık keşke dicemde daha takımın başındakinin umrunda değil trabzonspor
                        Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• bırakın şu seçim muhabbeti üzerinden tartışma yapmayı ve şu şehre küfretmeyi...

tepkimizi sandıkta verecez ve iktidarın aklını başına getirecez öyle mi? bu demokratik olgunluğunuz bitirecek beni.

dünyada hiçbir hak demokratik çerçevede alınmaz. hak verilmez hak alınır. şikeciler bugünkü durumu sermaye ve medya gücüyle yarattı.

bizim elimizde böyle bir güç olmadığına göre dava bu yöne evrildiğinden beri söylüyorum tek çözümümüz dünyada da ses getirecek şiddet eylemleridir.

şiddetin sonuç vermesi için öncelikle kulübün başında Trabzonsporlu biri olacak.
                          daha sonra bugüne kadar güce tapınmakla meşgul olan trabzonlu sermaye sahiplerinin taraftarın baskısını kullanarak takıma sahip çıkmalarını sağlayacaksın.

hangi iktidar olursa olsun kendini seve seve! muhattap aldıracaksın.
                          There is no spoon...

Yorum

• Twitterda Turkiyenin gundeminde Fenerin sike zaferi liste basiyken Trabzonun T'si yok. Biz sadece kuru gurultuyuz, artik kimse Trabzonsporu umursamiyor!! Biz bile !

Yorum

• Bi de ülkede tiyatro gelişmemiş derler

Şikecileri koruyanlar ve aklayanlar belli arkadaşlar.
                              Kimse yok o şu kadar korudu, yok en çok bu korudu diye kendini kandırmasın.
                              Yetkisi olan akladı, diğerlerinin de yetkisi olsa onlar da aklayacaktı. Bu 2+2'nin 4 etmesi kadar net.
                              Tepki vermek istiyorsunuz? Türkiye'de malum 3 parti dışında tonla parti var. Verin bitanesine(HDP Hariç)
                              Bu sadece Trabzon'la da sınırlı değil. istanbul'da 2 milyona yakın Trabzonlu var. Sadece Trabzon'a sallamak işin kolayı.
                              Ha, yapabilir miyiz? Sanmıyorum. Ne yapacağız? Onu da bilmiyorum.
                              Bildiğim tek bir şey var;

Daha başındaki haine Demirören köpeğine verdiği desteğin hesabını soramayan camia, bu beraat kararından sonra hiçbir şey yapamaz.
                              O yüzden sürekli ne yapacağız, ne edeceğiz diye düşünmekten vazgeçin. Ben öyle yaptım.
                              Sosyal medya yıkılıyor, yürüyeceğiz, asıl gücümüzü görmediniz, sizi sandığa gömeceğiz diye. He he kardeşim..
                              2 gün sonra yine hakemleri konuşmaya başlayacak hepsi.

Kısaca şunu söylemek istiyorum..

Sıkmayın canınızı, kırmayın birbirinizi. Nasıl olsa hiçbir şey düzelmeyecek.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Ulan şikeci güruh tayfası bile 2014 seçimlerinde Kadıköy ve Beşiktaş'ta AKP'yi sandığa gömmüştü(Yanılmıyorsam her 2 ilçe'de de CHP % 80 almıştı) .Bizlerse her seçimde sandığa gömülürcesine AKP'ye oy veriyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X