Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muharrem Usta bu işi hayatta bırakmaz kimsenin şüphesi olmasın. Ama hala kupa falan beklemek hayal. Kupanın nerde olduğunu biliyorsunuz.

biz götürelim sonuna kadar da ... kupa gelir gelmez o ayrı mevzu ...
    sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Yeni yönetimin ilk büyük sınavı.. Seçim öncesi bu konuda çok nettiler. Bir an önce başvurmaları lazım.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• şimdi onlar düşünsün
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şike davası öyle basite alınacak bir dava değildir, şike davasında kulübe yapılacak bir yanlış herkesi koltuğundan edebilir. 2 günlük başkan da dahil. inşallah haber doğrudur ve yeni yönetimimiz gerekli adımları hemen atar.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Usta için mükemmel bir başlangıç da olabilir, çok kötü bir başlangıç da. Mükemmel bir test karşısında. Biz bir avuç taraftar durumu yakından takip ediyoruz.
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Sen yüzümüzü güldür yarabbim. AMİN.

Yorum

• UEFA Temyiz Kurulu, 2010-2011 sezonuna ilşkin 2 adet dosyadaki gerekçeli kararını Trabzonspor ve Fenerbahçe Kulüplerine gönderdi.

Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin şikâyetleri UEFA Disiplin Kurulu tarafından görüşülmüş ve her ikisi de reddedilmişti.
                Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor'un 3 maçta teşvik girişiminde bulunduğunu iddia ederek şikâyet etmiş bu talep UEFA Disiplin Kurulu tarafından reddedilmiş, Fenerbahçe daha sonra bu şikâyetini UEFA Temyiz Kurulu'na taşımıştı. Temyiz Kurulu Trabzonspor’un teşvik suçu işlemediğine ilişkin Disiplin Kurulu Kararını onayarak Fenerbahçe Kulübünün talebini reddetmişti.
                Öte yandan Trabzonspor Kulübü de Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonunda şike yaptığını, TFF'nin gerekli cezaları vermediğini belirterek Fenerbahçe ve TFF aleyhine UEFA Disiplin Kurulu'na şikâyette bulunmuştu. Trabzonspor'un şikâyetini inceleyen UEFA Disiplin Kurulu şike olup olmadığını değerlendirmeden UEFA'nın yerel liglere müdahale yetkisi yok diyerek Trabzonspor'un da talebini reddetmişti. UEFA Temyiz Kurulu'na konuyu taşıyan Trabzonspor'a bir ret de oradan çıkmıştı.
                UEFA Temyiz Kurulu her iki dosyadaki red kararının gerekçelerini içeren kararlarını bugün kulüplere tebliğ etti. Her iki kulübün de tebliğ tarihinden itibaren 10 gün içerisinde CAS'a başvurma hakları var.
                Durumu öğrenen Trabzonsporlu taraftarlar, sosyal medya üzerinden yeni başkan Muharrem Usta'ya bu konuda ihmal gösterilmemesi gerektiğini ve 10 gün içerisinde gereken başvurunun yapılması gerektiğini ifade eden mesajlar gönderiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  UEFA Temyiz Kurulu, 2010-2011 sezonuna ilşkin 2 adet dosyadaki gerekçeli kararını Trabzonspor ve Fenerbahçe Kulüplerine gönderdi.

Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin şikâyetleri UEFA Disiplin Kurulu tarafından görüşülmüş ve her ikisi de reddedilmişti.
                  Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor'un 3 maçta teşvik girişiminde bulunduğunu iddia ederek şikâyet etmiş bu talep UEFA Disiplin Kurulu tarafından reddedilmiş, Fenerbahçe daha sonra bu şikâyetini UEFA Temyiz Kurulu'na taşımıştı. Temyiz Kurulu Trabzonspor’un teşvik suçu işlemediğine ilişkin Disiplin Kurulu Kararını onayarak Fenerbahçe Kulübünün talebini reddetmişti.
                  Öte yandan Trabzonspor Kulübü de Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonunda şike yaptığını, TFF'nin gerekli cezaları vermediğini belirterek Fenerbahçe ve TFF aleyhine UEFA Disiplin Kurulu'na şikâyette bulunmuştu. Trabzonspor'un şikâyetini inceleyen UEFA Disiplin Kurulu şike olup olmadığını değerlendirmeden UEFA'nın yerel liglere müdahale yetkisi yok diyerek Trabzonspor'un da talebini reddetmişti. UEFA Temyiz Kurulu'na konuyu taşıyan Trabzonspor'a bir ret de oradan çıkmıştı.
                  UEFA Temyiz Kurulu her iki dosyadaki red kararının gerekçelerini içeren kararlarını bugün kulüplere tebliğ etti. Her iki kulübün de tebliğ tarihinden itibaren 10 gün içerisinde CAS'a başvurma hakları var.
                  Durumu öğrenen Trabzonsporlu taraftarlar, sosyal medya üzerinden yeni başkan Muharrem Usta'ya bu konuda ihmal gösterilmemesi gerektiğini ve 10 gün içerisinde gereken başvurunun yapılması gerektiğini ifade eden mesajlar gönderiyorlar.
                  inşallah gereği yapılır.Eğer yapılmazsa çocuk ölü doğmuş olur.

Yorum

• Bu dava Hacıosmanoğlu' nun başını yedi umarım Muharrem Usta aynı hataları yapmaz.

Yorum

• Meczubun biri, soğuk bir havada deniz kenarında tek başına saatlerce ayakta dikilip duruyormuş. Yanına yaklaşan adam "kardeşim ne yapıyorsun ?" diye sormuş.

- Denizdeki dalgaları sayıyorum demiş

- "İyi de kardeşim nasıl beceriyorsun" diye sorduğunda,

- "Çok kolay" demiş, bak sen de say ; "giden gitti kaldı BİR", "giden gitti kaldı BİİR"

Şimdi gelinen süreçte bu dava, M.Usta yönetiminin "giden gitti kaldı bir"idir. Uefa temyiz kararına karşı, eski CAS kararı da konarak okkalı bir dava açılmalı.
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• donlarına kadar almalıyız...

Yorum

• Yine şike şike deyip adamın beynini bunaltmayın iho gösterdi bize şikeyiiii .Hemşerim şenol güneş ise başkan yapsanız o kupayı alamazzžzz nokta. o ilk 1 sene içinde alınacaktı Sadri şener yüzünden elimizden kaydı gitti yine bütün enerjimizi gelmeyecek bir mehdiyi.beklemeye adarsak İsrail zulmü altında inleyen arap dünyasından bir farkımız kalmaz usat bizim son şansımız deniz bitti yanı ya herro ya merro adamı rahat bırakın.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Twitterda mention atsın herkes

Başarı gelecek hukuki süreci de takip edeceğiz dedi , öyle seçildi
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Şike davası bu kulübün namusu, kim olursa olsun davayı satanı bu taraftar asla affetmez. Bedelini ödetir.

Yorum

• Arkadaşlar

Bu dünyada gerçek adaleti bulmak çok zor.Şike Davasında sonuç alınır mı?Bilmiyorum.

Ama unutmayalım ki hakkını almaktan daha güzel olan hakkını sonuna kadar hukuk kuralları içerisinde aramaktır.

Örneğin bir arazi için çok güçlü bir adamla mahkemeliksin ben zaten hakkımı alamam deyip vazmıgeçersiniz yoksa ne olursa olsun sonuna kadar gidermisiniz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X