Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yani sadece kupayı isteyeydik işler yolunda gidecekti öyle mi ?

Evimden mal çalınacak sonra hırsız yakalandığında malımı geri verip sulh olacağız .Bende içeri girmesini istemeyip mutlu mesut evime döneceğim.

Vay be!
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yani sadece kupayı isteyeydik işler yolunda gidecekti öyle mi ?

Evimden mal çalınacak sonra hırsız yakalandığında malımı geri verip sulh olacağız .Bende içeri girmesini istemeyip mutlu mesut evime döneceğim.

Vay be!
      istediğin gibi yap aldın mı kupayı almadın mı ona bak.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        istediğin gibi yap aldın mı kupayı almadın mı ona bak.
        Bizim talep şeklimizle alakalı değil bu iş ,ama yine de evvela ''hırsızın cezalandırılması''nı isteyenler daha tutarlıdır.

Kupayı verelim işi kapatalım kafası şark kurnazı kafasıdır. Benden uzak dursun.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Iho engelledi herşeyi. Cas a neden başvurmuyor bu adam. Neyi bekliyor? Tabi emir büyük yerden..
          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Casa bas vursan nolcak demezler mi adama senin desteklediğin federasyondan iste kupani diye.

Hem destekliyoruz hem de şikayet ediyoruz.

Hırsıza gel eve gir diyoruz calinca da polise gidiyoruz.. polis de kardesim eve Alan Sen demez mi?

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Casa bas vursan nolcak demezler mi adama senin desteklediğin federasyondan iste kupani diye.

Hırsıza gel eve gir diyoruz calinca da polise gidiyoruz.. polis de kardesim eve Alan Sen demez mi?
              Ben de sizin gibi düşünüyorum.

Neticede kupadan yani 2010-2011 tescilinden ümidim hayli azaldı.

Ancak ilahi adalet bir gün mutlaka tecelli edecek ve bu AY denen emek hırsızı ve uzantıları yaptıklarının cezasını fena ödeyecek.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• 9 Ekim Cuma günü üstü örtüle örtüle bir türlü kapanmak bilmeyen halının altında dayanılmaz kokular bırakan şike davası büyük ihtimalle nihayetlenecek.

Beraat mi

Yoksa başka bir karar mı

Yine de zerre kadar kalmış bu son umudumuzu da yitirmeyelim ve bekleyelim.

Benim anlamadığım Hacı Başkan neden hala CAS'a gitmiyor, niye kapısını zorlamıyor?

Daha ne bekliyorsun be adam. Son kozunu da oyna.

HER GÜN ÖLMEKTEN BIKTIK.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Hacı Başkan şaşırma
                  Aklımızla oynama
                  Zaman geçiyor, kupa verilmiyor
                  Dürüst ol, her şeyi açıkla
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• adamların avukatı profesör ersan şen sürekli televizyonlarda açıklamalar yapıyor emin özkurt acıklamalar yapıyor.bizde kimse acıklama yapmıyor.4yıldır hiçbirşey yapılmadı bizde ise ersin denen bir şahıs çıkıyor canlı yanına baglanıyor.verdigi örnek senin masandaki kalemi alırsam malesef trabzonspor camiası baskanları yöneticileri bu davada gereken adımlar atmadılar.artık bu saatten sonra cas mış fifaymıs hiçbirseyde olmaz bizde taraftar olarak acıkcası üzerimize düşeni fazlasıyla yapmadık.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de sizin gibi düşünüyorum.

Neticede kupadan yani 2010-2011 tescilinden ümidim hayli azaldı.

Ancak ilahi adalet bir gün mutlaka tecelli edecek ve bu AY denen emek hırsızı ve uzantıları yaptıklarının cezasını fena ödeyecek.
                      Renkdas senin bile ümidin hayli azaldiysa, o kupa gelmez artık. Benim forumda gördüğüm kişiler arasında davaya en çok sahip çıkan, en ümitli olan kişiydin.
                      -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                      https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Casa bas vursan nolcak demezler mi adama senin desteklediğin federasyondan iste kupani diye.

hic öyle sen destekledin diye bisey demeye haklari yok. ayrica hani kisiler ve kurumlar ayri tutulmaliydi? iho'nun yaptigi destegi neden TS ceksin?

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Renkdas senin bile ümidin hayli azaldiysa, o kupa gelmez artık. Benim forumda gördüğüm kişiler arasında davaya en çok sahip çıkan, en ümitli olan kişiydin.
                          Kardeş,

İHO denen konuştuklarıyla hiç güven vermeyen, davranışlarıyla antipati ve nefret yaratan bir başkanımız varken ve hala elde kalmış son umut olan CAS'a gitmek varken ümit mi kaldı?

Fakat şöyle bir umutlu düşüncem var hala,

UEFA DK, 2011 Ağustos ayında Şampiyonlar Ligine şikebahçe yerine bizi aldı.

Neden? En ufak bir şüphe dahi olsa almayacağı mevzuatlarında var.

Sonra CAS da onadı onun kararını.

Peki biz CAS'ın kapısına bu kapı gibi gerekçelerle dayanırsak, CAS'ın UEFA'ya tff'yi uyar, gereken yaptırımı uygulat demesi gerekmez mi?

Bunu dünya alem biliyor da bizim Hacı Başkan bilmiyor mu?
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu karar değişmez.

ŞİKEBAHÇE 2010-2011 SEZONUNDA ŞİKE YAPMIŞTIR.
                            (CAS Kararı Sonuç Bölümü)

Yorum

• UEFA DK
                              CAS
                              13. Ağır ceza
                              Yargıtay

şike ve teşviği onayladı.

tff de şike yapıldı ama sahaya yansımadı dedi.

İşte bu 5 kurumun kararını gerekçe göstererek CAS'a bir an önce rahatsızlık vermeliyiz.

Ben mi yanlış düşünüyorum sevgili kardeşlerim, CAS başvurusundaki bu yöntem için?
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• yarin saat 16:00 gibi kulübü arayip CAS basvurusunu soracagim. gerci bisey demezler ama arayip sinir etmek bile yeter. herkes arayip CAS basvurusunu sorsun ve aldiklari cevabi burda paylassin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X