Hekimoğlunun listesindeki bu davayı yalamış yutmuş isimlerin Ustaya bu konuda yardımcı olmalarını bekliyorum. Bahsettiği o İsviçreli hukuk bürosu ile bu grubu bir araya getirip yol haritasının yapılmasını ümit ediyorum.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Hekimoğlunun listesindeki bu davayı yalamış yutmuş isimlerin Ustaya bu konuda yardımcı olmalarını bekliyorum. Bahsettiği o İsviçreli hukuk bürosu ile bu grubu bir araya getirip yol haritasının yapılmasını ümit ediyorum.
kesinlikle doğru, her zaman yanındayız demekle olmuyor herkes elini taşın altına koymalı...
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
uefa kararı tebliği gelmiş demek daha ilk haftadan göreceğiz muharrem usta nın samimiyetini ... ama gayet ilginç ... yeni yönetim seçildiği gibi bu kararın yollanması
sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
uefa kararı tebliği gelmiş demek daha ilk haftadan göreceğiz muharrem usta nın samimiyetini ... ama gayet ilginç ... yeni yönetim seçildiği gibi bu kararın yollanması
Samimiyet; bilgili,tecrübeli olduğu her konuda seçilen yönetime bir ışık tutmaktır.
Yeni yönetimde samimiyetle bilgi-tecrübe sahibi olanların fikirlerinden yararlanmayı reddetmeyecek.
Ciddi takip gerektiren konular bunlar.İnşallah herkes gerçekten samimi bir şekilde Trabzonsporumuzun menfaatleri için çalışır.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
valla benim endişem planlı programlı olması bazı şeylerin ... hususi bu yönetimin beklenmiş olması gibi ... umarım yanılırım ... utandırır bu yönetim bizi
sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum