Ne zaman bütün trabzon ve trabzonspor sevdalilari menfaat ve yalakaligi birakirsa sadece ve sadece trabzonsporun menfaatlerini düşünürse ozaman karşimizda hic bir güc veya kurum duramaz tabii ki herkesin siyasi görüşü veya partisi vardir ama ŞEREF NAMUS ONUR TRABZONLUNUN cocuklarina torunlari birakacagi en büyük mirastır !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
biz her defasında sıfır toleransa vurgu yaptık mail kampanyalarımızda,
bizi de bir şekilde işin içine çekmeye çalıştılar türlü oyunlarla ve hakkımızda soruşturma açtılar,
acaba bu yüzden mi Atilla abi zarar veriyor demek istedi ?
bakınca mantıklı geliyor.Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Devam ediyoruz arkadaşlar son gün!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevam ediyoruz arkadaşlar son gün!HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
Simdi bu 17 temmuzda tam olarak ne aciklanacak?
Bizim tff yi febe ninde bizi sikayet ettigi sorusturmalarin sonucumu?
Iki sorusturma ayni tarihtemi görülecek?
Bu hainler yüzünden ilgilenmez oldum artik..
Simdiden sagolun.
Yorum
-
İlk olarak tslionur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDavut BAYCAN @dtbay · 5 dk.
Son Duyumum :TFF Şike soruşturmasında Trabzonspor dahil adi geçen 8 takımında düşurme kararı aldı. Amaç toplu mene razi etmek.1 hafta içinde
bu adam böyle yazmış twitterda umarım doğru değildir. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde Basın Yayın Ve Bilgi İşlem Çalışanıymış bide.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Günaydın.
Şu RTE'nin geçenlerde yaptığı toplantıda tüpçü ve Rıdvoş'un yan yana oturmasına çok sinirlendim. Ulan tüpçü bu kadar da açık şb lehine iş yapılır mı, ayrı otursaydın da belli etmeseydin bari.
Eğer yarın aleyhimizde bir karar çıkmazsa ki öyle umuyorum, attığı yalana ve iftiralar yüzünden kulübümüz M. YILDIZ ve M. ODYAKMAZ'a dava açıp sürüm sürüm süründürmeli. TS ile uğraşmak neymiş görsün ahlaksızlar.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün bunlar saçmalık diyeceğim ama,Hukuk kurulu üyesi avukatımızın acıklamasıda,birbirine tamamlayan puzzle nin parçaları gibi...
HAKAN ORHAN @AvHakanOrhan · 9 sa.
İstediğimiz tek şey var. Karar vericilerin elini vicdanına koyması. Hukuk esas alınarak verilen/verilecek her türlü karara saygılı oluruz.
Bizi de kasıtlı olarak,çamurun içine çekmeye çalışan şeref yoksunları,vicdan denen olgudan bi haber mahluklar;Allah bin türlü belanızı versin .
Bu yazilan tamamen o dilekce ile ilgili.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞafak Doğan GÜNEŞ...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu sayfaya uzun zamandır yazmamak için cebelleşiyorum. Can sıkıcı cümleler kurmamak istiyorum ancak söylenmesi gereken bazı şeyler var.
Federasyondakiler, arsız, edepsiz insanlar ama hiç biri düşünüldüğü kadar gerizekalı değil. Bu işin en başından beri olanı biteni yok saymaya çalışan bu yaratıklar her şeyi en ince ayrıntıya kadar çoktan düşünmüşlerdir. Onlar bilmiyo mu UEFA nın eninde sonunda kuralları için direteceğini, hadi onu aşarsa FİFA nın ortalığı duman edeceğini. Ceza dayatmalarının yapılacağını.
Ceza vermezseniz TFF ye disiplin soruşturması açarız, tehtidi ile karşılaştıklarında '' aaaa, nasıl olur, hiç beklemiyorduk, şok olduk '' mu diyecekler sanıyorsunuz ? Her ihtimali düşünüp mutlaka bir eylem planları vardır. Bu yüzden üst mesajlarda yazılan, bizleri de olaya dahil etmek düşüncesi bize karşı kesin kullanacakları bir şeydir bence.
Birilerinin zıvanadan çıkıp, bazılarının ağzını burnunu dümdüz etmesinden başka bi çözümü yok bu işin.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sayfaya uzun zamandır yazmamak için cebelleşiyorum. Can sıkıcı cümleler kurmamak istiyorum ancak söylenmesi gereken bazı şeyler var.
Federasyondakiler, arsız, edepsiz insanlar ama hiç biri düşünüldüğü kadar gerizekalı değil. Bu işin en başından beri olanı biteni yok saymaya çalışan bu yaratıklar her şeyi en ince ayrıntıya kadar çoktan düşünmüşlerdir. Onlar bilmiyo mu UEFA nın eninde sonunda kuralları için direteceğini, hadi onu aşarsa FİFA nın ortalığı duman edeceğini. Ceza dayatmalarının yapılacağını.
Ceza vermezseniz TFF ye disiplin soruşturması açarız, tehtidi ile karşılaştıklarında '' aaaa, nasıl olur, hiç beklemiyorduk, şok olduk '' mu diyecekler sanıyorsunuz ? Her ihtimali düşünüp mutlaka bir eylem planları vardır. Bu yüzden üst mesajlarda yazılan, bizleri de olaya dahil etmek düşüncesi bize karşı kesin kullanacakları bir şeydir bence.
Birilerinin zıvanadan çıkıp, bazılarının ağzını burnunu dümdüz etmesinden başka bi çözümü yok bu işin.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum