Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başımızda bi mafya müsveddesi var zaten bide çakıcıya gerek yok. ihoda atıp tutuyodu başkan olmadan önce.

ayrıca iho ile çakıcı kapışsa kim döver kafama takıldı şimdi.
    En son piskopatrizeli tarafından düzenlendi; 30.09.2015, 13:39.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alaattin Çakıcı nın açıklamaları doğru mu.

Trabzonspor'un hakkını yiyecek bir baba yiğit varsa hapishane'den çıktığım zaman karşıma çıksın bir görmek isterim onu. Aziz Yıldırım'a haber gönderdim. Bu saatten sonra Trabzonspor'un adını ağzına alamaz Aziz efendi çocuktur. Bu sene Trabzonspor'dan şampiyonluk bekliyorum." Alaaddin Çakıcı
      İş magazine geldi mi herkes en önde, icraata geldi mi kimse yok....Başımızdaki de 100bin kişi ile yürüyüş yapacaktı bir zamanlar. Hala bekliyoruz.....
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://m.facebook.com/ergundileryaz...id=17&__tn__=E

Yukarıdaki yazı aslında bizim futbola ne kadar da amatör, insancıl, iyimser...vs. (adını ne koyarsanız artık masumluk adına) baktığımızın göstergesi...

Futbolun tepesinde ne işler var...Papa'dan tut Amigoya kadar...

Bunu birçok başlıkta yazmaya çalışmıştım...

"Bizans kaleleri" nden kupa çıkma şansı Şu kelimede gizli:

- Ertuğrul Sağlam : " Bursa şampiyonluğu sistemin bir kazasıydı aslında"...

İşte bursa şampiyonluğunda yine bizim devrimci rolümüz ortaya çıkıyor...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Okuduğumu yanlışta anlamış olabilirim, düzeltin lütfen.
        Fakat şike de adı geçen o 3 şikeci takımın da Adidas giyinmesi ile operasyonun onlara yapılması hakkında bağlantı kurmuş.
        Hatta gs içinde farklı bir marka yani Nike giyinmesini, onlara operasyon yapılmama sebebi olarak belirtmiş.
        Doğru anladıysam bana biraz garip geldi
        efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fakat şike de adı geçen o 3 şikeci takımın da Adidas giyinmesi ile operasyonun onlara yapılması hakkında bağlantı kurmuş.
          Hatta gs içinde farklı bir marka yani Nike giyinmesini, onlara operasyon yapılmama sebebi olarak belirtmiş.
          Yooo.ben adidas vs nike marka kapışmasından çok dünya siyasetine yön verenlerin futbolu da nasıl yönettiklerine dikkat çekme istedim...

Operasyonun ucu adidas kullanan bjk, sivas, fb'ya dokundu deniyor yazıda zaten. Bize de dokunabilir manası da çıkarabiliriz bundan " çıkarlarına" karşı geldikçe....

Genel manada bizansa yol vermek her zaman işlerine gelir hem içteki medya, siyasetin hem de dışarıdaki ana kaynağın..

Herşey birbiri ile bağlantılı aslında Doğan Grubu ana taşıyıcı iç algının yönetiminde...

Neyse keselim burada...

( uzar da uzar uzar...)

''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yooo.ben adidas vs nike marka kapışmasından çok dünya siyasetine yön verenlerin futbolu da nasıl yönettiklerine dikkat çekme istedim...

Operasyonun ucu adidas kullanan bjk, sivas, fb'ya dokundu deniyor yazıda zaten. Bize de dokunabilir manası da çıkarabiliriz bundan " çıkarlarına" karşı geldikçe....

Genel manada bizansa yol vermek her zaman işlerine gelir hem içteki medya, siyasetin hem de dışarıdaki ana kaynağın..

Herşey birbiri ile bağlantılı aslında Doğan Grubu ana taşıyıcı iç algının yönetiminde...

Neyse keselim burada...

( uzar da uzar uzar...)

''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• kulüp iyice kurtlar vadisine bağladı..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• alaattin cakıcımı kaldı bitti o işler cakıcı makıcı eskidendi o işler çakıcı Trabzonspor için ne yapmıs bu davada bir büyügün bizi ayaga kaldırması lazım su an herkes işleri iyi gidiyor diyorya hikaye hiçde istedigimiz gibi gitmiyor.
                En son tonya55 tarafından düzenlendi; 30.09.2015, 19:27.

Yorum

• Lanet olası Aziz Yıldırım,

Ne istedin bizden Allahsız adam

27 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayacak ve geleceğe umutla bakacaktık.

Sadece sevinçlerimizi, emeklerimizi değil, geleceğimizi de çaldın.

Allah tez zamanda senin, şike-teşviğe bulaşan tüm diğer ahlaksızların ve kollayıcılarınızın cezasını versin.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Büyük Trabzonspor taraftarları bitti demeden bu dava bitmeyecek ey emek hırsızları

Asla unutmayacağız
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Kasımpaşa-Rize maçından sonra özür dileyen hakem Deniz ÇOBAN, 38 yaşında hakemlikten istifa etti.

Onurlu olmak yakıştı sana Deniz kardeşim, yürekten kutluyorum seni ve temiz gözyaşlarına inanıyorum.

Darısı onursuzca hala koltuğunda duran tüpçü ve aklına gelen her yere tehdit savuran alınteri hırsızı Azizin başına
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• feybe başkanı da moralliydi bugün. Bakalım karar nasıl çıkacak
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 30.09.2015, 21:11.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkanın bugünkü konuşmasını biraz dinledim. Beraat etse bile davamıza zarar gelmez diyordu. Hiç hoşuma gitmedi. Cennet cehennem kattı karıştırdı o da cabası

feybe başkanı da moralliydi bugün. Bakalım karar nasıl çıkacak
                          Cennet-Cehennem ile ilgili örneklemeleri yakışmadı, gerek yoktu.

CAS'a başvursun, sabrımızı taşırmasın.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Balyoz davasının ardından şike davasından da ‘devlete’ tazminat talebi geldi. 150 gün tutuklu kaldığı şike davasında ilk yargılamada beraat eden 44 sanıktan Beşiktaş Kulübü Protokol Müdürü Ahmet Ateş, 300 bin TL’lik tazminat davası açtı.
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ahmet Çakar kapağı takmış

1134429_a98a4b34577c2f385b18e39f0bbadce2.jpg
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Öldüler mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X