Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Garanti alındığı belli. Muhtemelen tapeler dosyadan çıkarılacak ve bu şekilde beraat edecek.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Yönetiiiiiiiiiiiim,namus davanız hakkında bir açıklama yapmak çok mu zor?
      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Yönetim uyuma
        davana sahip çık
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Amaçları bizi yıldırıp olaydan vazgeçirmek

ASLA BAŞARAMAYACAKLAR.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Hala umudu olan Arkadaşlara sesleniyorum

Biz daha cok bekleriz

2011 yılından beri bu ülke ŞIKECI BIR TAKIMI aklamak için herseyi yaptı, yapıyor..

Trabzonspor kimsenin umrunda değil

Hatta büyük oranda kendi taraftarlarının bile

O yüzden

Biz bu ligde oynadığımız sürece, bize Kupanın sapını verirler

Yapılması gerekeni yapamıyorsan dalga malzemesi olursun (bu Lafı şimdi uydurdum)

Emin adımlarla şike aleminin mezesi oluyoruz

Hele bu durum bir resmileşsin ben onu bekliyorum..
            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Hukuk kurulumuz istifa etti diye biliyorum. Trabzonspor olarak feybe başkanının mahkemesini kim takip ediyor?
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Defalarca dile getirildi. Takım ligden çekilmeli idi (önceden ilan edilerek).
                Onu da yapamıyorsan şikebahçe maçlarına çıkmamalı idi. Hala daha çıkmamalı.

Bunu yapmayan yönetimin samimiyetine inanmıyorum.
                İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala umudu olan Arkadaşlara sesleniyorum

Biz daha cok bekleriz

2011 yılından beri bu ülke ŞIKECI BIR TAKIMI aklamak için herseyi yaptı, yapıyor..

Trabzonspor kimsenin umrunda değil

Hatta büyük oranda kendi taraftarlarının bile

O yüzden

Biz bu ligde oynadığımız sürece, bize Kupanın sapını verirler

Yapılması gerekeni yapamıyorsan dalga malzemesi olursun (bu Lafı şimdi uydurdum)

Emin adımlarla şike aleminin mezesi oluyoruz

Hele bu durum bir resmileşsin ben onu bekliyorum..
                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Azizin aklanmasının tek yolu tapeleri delil olmaktan çıkarmaktır. Ben bu kadarını yapabileceklerini düşünmüyorum. Muhtemelen örgüt cezası kalkar, yattığı süre de dikkate alınarak cezasını tamamlamış olur.

Azizin bu tip konuşmalarını dikkate almamak gerek. Zira bir önceki mahkeme, Uefa, Cas yargılamalarından önce de bu tip açıklamaları vardı. Hepsinden aklanacağını öne sürüyordu.
                  Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                  Hz. Ömer.

Yorum

• valla bukadar sıkebahce kongre uyesını bu mahkeme ıcın gorevlendırdıklerıne gore oda bıseyler dusunmustur bunu soylerken
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      valla bukadar sıkebahce kongre uyesını bu mahkeme ıcın gorevlendırdıklerıne gore oda bıseyler dusunmustur bunu soylerken
                      Kim görevlendirdi?
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bunu niye soruyorum?İşte bu görevlendirenlere çıkıp iki kelam laf ettiğimzde siyaset yapmakla suçlanıyoruz....
                        Mesele bundan ibaret...
                        Arafilboylu

Yorum

• E bende diyorumki kişi değiştiğinde sonuç degismeyecek aynı şeyi onlarda yapacaklardı söylemlerinden bu net belli oluyor kimse bize bişey yapamaz normalde biz buna müsade ediyoruz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Peki...
                            Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Azizin aklanmasının tek yolu tapeleri delil olmaktan çıkarmaktır. Ben bu kadarını yapabileceklerini düşünmüyorum. Muhtemelen örgüt cezası kalkar, yattığı süre de dikkate alınarak cezasını tamamlamış olur.

Azizin bu tip konuşmalarını dikkate almamak gerek. Zira bir önceki mahkeme, Uefa, Cas yargılamalarından önce de bu tip açıklamaları vardı. Hepsinden aklanacağını öne sürüyordu.
                              Tam olarak o kadarını yapacaklar. Yapmışlar da belli ki. Bu ülkede her şey mümkün. Bence öne sürülecek sebep delillerin kanuna aykırı elde edilmesi olacak.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tam olarak o kadarını yapacaklar. Yapmışlar da belli ki. Bu ülkede her şey mümkün. Bence öne sürülecek sebep delillerin kanuna aykırı elde edilmesi olacak.
                                Yeniden yargılama sırasında şikebahçe avukatları tapelerin kanuna aykırı bir şekilde elde edilmesini öne sürerek delil olmaktan çıkarılmasını istemişlerdi ama bu, mahkeme tarafından reddedildi. Bundan sonra ne değişti veya ne değişecek de bunu kabul edecekler.

Umarım haklı çıkmazsınız. Yoksa ülkenin adaletine olan zayıf inancımı tamamen yitireceğim.
                                Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                                Hz. Ömer.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X