Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    teşekkürler kardeşim....

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İçerisiyle mücadelemiz sadece kupanın verilip verilmemesiyle ilgili olur. Gerisi tırı vırı. Yeter ki dışarıdaki süreci adam gibi götürelim gerisi çorap söküğü gibi gelecek ama içimizdeki hainleri bir türlü aşamıyoruz.
      herkes ben Trabzonsporun menfaati için çalışıyorum diyor aksini söyleyene rastlamadım. Bu ayıklama işini biraz zor yaparız.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ates olmayan yerden duman ciknaz bence aziz bu isten siyrildi cok rahat aciklamalar yapiyor.buda bizim baskanin kulagina gitti oda bugun aciklama yapti sert bir sekilde hepimize gecmis olsun yaziklar olsun boyle ise

Yorum

• 4 ekim mahkeme sonucu ; sürekli davayı ötelemekten usanan mahkeme heyeti en sonunda davayı çıkmaz ayın son çarşambasına erteleyerek olayı bitirdi.

Yorum

• 1 ayda kupayı getireceğim diye seçilmişti.

Kupayı getirmediği için Aralık'ta bir daha dönmemek üzere gitmeli
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              en fazla mafya dizilerinde figüran oynayabilecek adamı koca bir camianın başına getirdik.. gerisi müstehaktır bize...
              Aralıkta bize ne müstehakmış asıl o zaman göreceğiz bence.

Yorum

• Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, "Mahkeme bizi suçlu bulursa kupayı Trabzon’a veririz" şeklindeki ifadeleriyle ilgili olarak, "Beraat edeceklerine dair garanti mi aldılar? Yargı süreci devam ediyor, etki altı

TS başkanı açıklama yapmış..
                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Bir insan kendi kendini nasıl inkar eder aynı paragraf içinde aşağıda izliyoruz. Namus davam diyeceksin, ondan sonra baskı var konuşamıyorum....Sana talimat veren kim, o talimat verdi diye namus davanda niye konuşmuyorsun...Aklımda sorular....

“Biz baskı altındayız, bize talimat veriyorlar şike konusuyla ilgili konuşmayın diye o yüzden her zamanki gibi konuşmuyorum bu konuyla ilgili. Biz baskı altında olduğumuz için onunla mücadele edemiyorum. Konuşamıyorum da. Öyle istiyor Trabzon’un gerçek sahibi kendini sanan insanlar veya rantları kesilenler diyelim. Buradan bir sefer daha söylüyorum; biz ilk çıktığımız andan itibaren bu işin namus meselesi olduğunu ve bu konuyla ilgili hiçbir makam, mevki ve gücü tanımadığımızı ve bunun için sınırsız mücadele vereceğimizi söyledik”

Söylediği tek doğru söz :

"O ŞAHIS CENNETE GELİN DERSE BİLE TRABZONSPOR SEVDALILARI ONUN DEDİĞİ YERİ DEĞİL CEHENNEMİ TERCİH EDER"
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• "Şike süreciyle ilgili makam, mevki ve güç tanımıyoruz"

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, kendisini şike süreciyle ilgili konuşmamakla eleştirenlere de imalı şekilde göndermede bulunarak, "Biz baskı altındayız, bize talimat veriyorlar şike konusuyla ilgili konuşmayın diye o yüzden her zamanki gibi konuşmuyorum bu konuyla ilgili. Biz baskı altında olduğumuz için onunla mücadele edemiyorum. Konuşamıyorum da. Öyle istiyor Trabzon'un gerçek sahibi kendini sanan insanlar veya rantları kesilenler diyelim. Buradan bir sefer daha söylüyorum biz ilk çıktığımız andan itibaren bu işin namus meselesi olduğunu ve bu konuyla ilgili hiçbir makam, mevki ve gücü tanımadığımızı ve bunun için sınırsız mücadele vereceğimizi söyledik" dedi.

"Avrupa'da işler istediğimiz gibi gidiyor"

Hacıosmanoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Bakın Avrupa'da işler istediğimiz gibi gidiyor. Buradan Avukat Erdem Egemen ve diğer avukat arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu konunun muhatabı da odur. Bizim bu konuda pasif kaldığımızı, mücadele etmediğimizi söyleyen ahlak yoksunları, bu arkadaşımızı tanıyor, telefon açıp sorarlar kendilerine ne yetki verdiğimizi. Sınırları nereye gidiyorsa gitmeleri gerektiğini ve bu konuyla ilgili maddi, manevi nasıl bir özgürlük verdiğimizi onlardan teyit edebilirsiniz. Bu seçim malzemesi veyahut ta başarısızlığa farklı şekilde malzeme olarak kullanılacak bir şey değil. Trabzon insanı namusuna düşkün insandır aynı Türk insanı gibi. O yüzden bu konuyu başka konularla karıştırmasınlar. O konuda bizim yapmamız gerekeni hatta fazlasını yapmak ahlaki ve vicdani görevlerimizdendir."

Başkan Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı bir açıklama da, "Mahkeme bizi suçlu bulursa kupayı Trabzon'a veririz" şeklinde kullandığı ifadelerle ilgili olarak şöyle konuştu:
                    "Hiç cevap vermedim, vermiyorum da zaten. Dikkate de almadım. Bilmiyorum bir garanti mi aldılar beraat edeceklerine dair. Yargı süreci devam ediyor, etki altında bırakmak istemem kimseyi. Herkesi ahlaki adaletli karar verme tavsiyesinde bulunabilirim. Kaldı ki o mahkemeden beraat etsen dahi şikeyi ortadan kaldırmıyorsunuz. O takipler yapıldığı zaman da tek hakim kararı ile o dinlemeler yapılıyorsa o gün ki yasalar oydu. Sonradan çıkan torba yasada değişti ise geriye dönük işleyecek bir şey değildir o. Ancak adalet dışı bir kararla onu geriye dönük işletebilirsin, mahkumiyetten kurtarabilirsin. Kurtarmış olsan dahi sportif olarak şike yapılmıştır. Mahkemede hakimin huzurunda inkar ettikleri konuşmaları dahi tapelerden, ses kayıtlarından dinletip okeyletmişlerdir. Onun için oradan çıkacak sonuç şike sürecini hiçbir şekilde etkilemeyecek. Burada paralel kumpastan kimse bahsetmesin. Türkiye'de bir paralel örgüt var ama o örgüt dış güçlerin maşası olarak kullanılan, ülkenin üzerine yapılan bir çalışmanın ürünü. Onların derdi spor sahalarına inmek değil, onların derdi çok daha farklı. Bu ülkenin büyümesini, güçlenmesini engellemek için kullanılan bir örgüt. Bu kulüp başkanına kumpas kuracak kadar basit değil. Onun için kimse onu kullanmasın. Orada bizim de söyleyeceğimiz çok şeyler var ama biz söylemiyoruz. Bu söylemler kimseyi kurtarmayacak. Sportif olarak nasıl o kadar ceza almışlarsa oradaki süreç bittikten sonra önümüzdeki günlerde çok daha farklı girişimlerimiz olacak. Hukukçu arkadaşlarımız çalışıyor. Sadece CAS ve FIFA'da değil farklı yerlerde de girişimlerimiz olacak."

"O şahıs cennete gelin derse bile.."

Hacıosmanoğlu, Aziz Yıldırım'ın, 'Kupayı veririz' sözüyle ilgili olarak ise, "Bunun yanında o söylenen, 'Biz ceza alırsak Trabzonspor haklıdır, şampiyonluğu veririz' söylemi garanti alındığı için söyleniyor. Ben şunu söylüyorum Trabzonspor'un sevdalıları değil sadece Trabzonspor'un ismini duyan, benimseyen bir insan dahi o şampiyonluğun Trabzonspor'a Türk sporunu kirleten bir insan tarafından verilmesini kabul etmez. Kaldı ki şampiyonluğu değil Trabzonspor sevdalılarına o şahıs tarafından, 'Buyurun gelin cennete gidelim' deseler dahi onun söylediği yere değil Trabzonspor sevdalıları cehenneme gider. Kimse bu süreci farklı yerlere çekip, farklı yerlere yorumlamasın. Biz inanıyoruz ilahi adalet sonunda tecelli edecek Trabzonspor haklı olduğu davasında hak ettiğini alacak" dedi.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Söylediği tek doğru söz :

"O ŞAHIS CENNETE GELİN DERSE BİLE TRABZONSPOR SEVDALILARI ONUN DEDİĞİ YERİ DEĞİL CEHENNEMİ TERCİH EDER"
                      bu sözü söyleyenin kafir olma ihtimali vardır. cenneti cehennemi karıştırmayaydı iyiydi. öbür tarafta ne trabzonspor ne febeş var.

Yorum

• Senin politikanada, sanada.Ama Müstahak bu taraftara, bu kente.

Yorum

• Yukarıdaki yazı aslında bizim futbola ne kadar da amatör, insancıl, iyimser...vs. (adını ne koyarsanız artık masumluk adına) baktığımızın göstergesi...

Futbolun tepesinde ne işler var...Papa'dan tut Amigoya kadar...

Bunu birçok başlıkta yazmaya çalışmıştım...

"Bizans kaleleri" nden kupa çıkma şansı Şu kelimede gizli:

- Ertuğrul Sağlam : " Bursa şampiyonluğu sistemin bir kazasıydı aslında"...

İşte bursa şampiyonluğunda yine bizim devrimci rolümüz ortaya çıkıyor...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 30.09.2015, 11:25.
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://m.facebook.com/ergundileryaz...id=17&__tn__=E

Yukarıdaki yazı aslında bizim futbola ne kadar da amatör, insancıl, iyimser...vs. (adını ne koyarsanız artık masumluk adına) baktığımızın göstergesi...

Futbolun tepesinde ne işler var...Papa'dan tut Amigoya kadar...

Bunu birçok başlıkta yazmaya çalışmıştım...

"Bizans kaleleri" nden kupa çıkma şansı Şu kelimede gizli:

- Ertuğrul Sağlam : " Bursa şampiyonluğu sistemin bir kazasıydı aslında"...

İşte bursa şampiyonluğunda yine bizim devrimci rolümüz ortaya çıkıyor...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            o sene fb bize denk geldi yoksa ne yapar eder karşı takımı satın alırlardı.
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Alaattin Çakıcı nın açıklamaları doğru mu.

Trabzonspor'un hakkını yiyecek bir baba yiğit varsa hapishane'den çıktığım zaman karşıma çıksın bir görmek isterim onu. Aziz Yıldırım'a haber gönderdim. Bu saatten sonra Trabzonspor'un adını ağzına alamaz Aziz efendi çocuktur. Bu sene Trabzonspor'dan şampiyonluk bekliyorum." Alaaddin Çakıcı
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alaattin Çakıcı nın açıklamaları doğru mu.

Trabzonspor'un hakkını yiyecek bir baba yiğit varsa hapishane'den çıktığım zaman karşıma çıksın bir görmek isterim onu. Aziz Yıldırım'a haber gönderdim. Bu saatten sonra Trabzonspor'un adını ağzına alamaz Aziz efendi çocuktur. Bu sene Trabzonspor'dan şampiyonluk bekliyorum." Alaaddin Çakıcı
                                okudum bende ama nekadar doğru bilmiyorum. bence sallama haberdir. kulaklarımla duymadan inanmam.
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X