Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haydi arkadaslar, sahurdan iftara, iftardan sahura kadar yollayalim

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• iho Neden yok iftarda
      acunu sever oysa. şeytanımsıyıda seviyordur kesin.
      13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        haydi arkadaslar, sahurdan iftara, iftardan sahura kadar yollayalim

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=49431
        Genel başlığı altındaki başlıklara dikkat etmemişim. Açılış sayfam şike sayfası o yüzden bakmamıştım gözümden kaçmış. Böyle organizasyonları özel mesaj veya tüm diğer konu başlıkları altında yazmak dikkat çeker, önemle rica ederim. En kısa sürede büyük ihtimalle yarın akşam üç farklı bilgisayara programları kurup yüklenmeye başlarım bende

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kavuşa kavuşa sonunda Cem Yılmaz'ın bahsini ettiği k.ça tıkılan pamuğun etkisiyle çakan aydınlanma olacak gibi.

Camia diye bir şey yok ortada
          Herkes ve herşeye rağmen bu dava lehimize sonuçlanmalı. 34 haftalık ayrı ayrı hikaye yazabileceğimiz hakkımızı elbet alacağız.

Ah ulan anılar anılar... tekrar yaşamak isterdim o anları 34. hafta hariç

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            umut köse diye birisi tercüman olarak kulüpde ise baslamis

adam fanatik sikeciymis ve metrisde azizeyi ziyaret etmis

tepki göstermeliyiz bu haber dogruysa
            yaklaşık bir senedir aynı şeyi yazıyorum; Trabzonspor başkan adayım aziz yıldırım dan başkası değildir.

Ha gayret, az kaldı...
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Zar zor jaja'nın attığı gol ile kazandığımız kasımpaşa maçındaki kasımpaşa'lı her futbolcu 3 kişilik oynamıştı. Kupayı aldıktan sonra bu davının yeniden açılmasını istemeliyiz. Arada kaynayanlar var!
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• mail yollamaya devam edelim. bakarsiniz sikeciler mac öncesi sutlanir

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Vay vay vayyyyy. Sen o kadar mitinglerde boy göster, Allah benim ömrümden alsın Tayyip'e versin diye dualar et ama seni iftara çağırmasınlar.....Yapılır mı bu İHO'ya.....Çok üzüldüm, içim cız etti.
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• namerde boyun eğdik maalesef

Yorum

• Biz bu muymuşuz be kardeşim bu kadar mı omurgasız doluymuş bizim camia!?
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• iho veya yönetim hic sike konusunu agizlarina almiyor

Yorum

• Ülke parayla satın alınabilecek milyonlarla doluymuş, şike sürecinin bana öğrettiği bu.
                          bitmedi ,asla da bitmeyecek, daha profesyonelini yapacaklar, çünkü cezasını değil ödülünü alıyorlar, aziz hala başkan, yd hala futbolu yönetiyor,

Yorum

• unutma unutturma.

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• yeni mhk'ye bi göz atin. hepsi serefsiz

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

Yorum

• Bayraminiz mübarek olsun arkadaslar

Envoyé de mon ASUS_Z00AD en utilisant Tapatalk
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X