Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 sene dir hirsizlar korunuyor Allah hirsizlarin yaninda olanlari bildiği gibi yapsin
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Unutmayız.
      Hesap defteri kabarıyor. kendi içimizden adamlarla beraber
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Bu sayfa nın bugün kapanması lazım artık. Yönetimde zaten bıraktı bari yeni sezona odaklanalım.. Cidden artık kabul edelim birşey olmaz bu sayfa ile bu mesele ile meşgul olmayalım artık. İho ya demezlermi sen bu adamı destekledin şikayet niye ediyorsun destekleme git başvurunu yap fifa ya az umut vardı şimdi hiç yok
        En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 00:44.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 4 yıl olmuş inanamıyorum. 1. sınıfa başlayan çocuklar 4. sınıfı bitirmiş, üniversiteye başlayanlar üniversiteyi bitirmiş.
            Önceden 4 yıl benim için çoook çoook uzun bir süreydi. Artık göz açıp kapayıncaya kadar gibi.

4 yıl önce üniversiteyi yeni bitirmiş, işe başlamak üzereydim, askerliği yapmamış, nişanlanmamıştım.
            Şu an evlenmek üzereyim, askerlik bitti, 4 yıldır çalışıyorum. Hayatım baştan aşağı değişti neredeyse.

Bu 4 yılda değişmeyen ne mi oldu?

Siyasilerimizin ahlaksızlığı, ülkemizin rezil ahlak anlayışı, şerefsiz basınımız, Allahsız iş adamlarımız, yavşak spor yorumcularımız.
            Bunlar değişmedi işte.

Yorum

• Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Yorum

• Hırsız fb.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Şu federasyon seçimlerindeki ibneliği görüp de hala boş beleş yorum atan köpekler, bu davamıza siz de çomak sokamayacaksınız. Size rağmen gırtlaklarını söküp kıçlarına monte edeceğiz.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bugün 3 Temmuz.
                      Hatırlıyor musun?
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün 3 Temmuz.
                        Hatırlıyor musun?
                        unutursak kalbimiz kurusun.bi bildiri de bunun için yayınlamanızı beklerdim

Yorum

• Bu süreç başladığında ben daha üniversiteye yeni başlamıştım.
                          Şimdi üniversite bitti, göreve başlayacağım ama bu dava hala bitmedi.
                          Aslında bitti. Taraftarın %90'ı söylemleriyle, tavırlarıyla vs kafasında bitirdi bu davayı.
                          Şehir zaten bitirmişti. İHO da tüyü dikti sağ olsun(!)
                          Ve daha kötüsü, hala İHO'nun arkasında büyük bir taraftar gücü var.

Sosyal medyada İHO'nun Demirören'e destek olmasına ses çıkarmayan adam kalkmış 3 Temmuz'u unutmadık yazıyor.
                          Ne bileyim, gülsem mi ağlasam mı diyorum ama son zamanlarda bunlara acıyorum artık.
                          En çok da Trabzonspor'a acıyorum. Değer erozyonuna uğramış, içi boşalmış, hainlerin kıskacında kalmış Trabzonspor'a
                          Bu camiadan ümidimi keseli çok oldu benim. Bu camia adam olmaz.

Şike davası mı? Allah büyük, zalimin zulmü yanına kalmaz elbet.
                          Kalmaz kalmaz da hakkımız verildiğinde bugün bizi satan içimizdeki hainler en önde yürüyecek, ona yanıyorum.
                          Allah sonumuzu hayır etsin..
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• vay be 4 yıl oldu hala adalet bekliyoruz

unutursak kalbimiz kurusun...

2010 - 2011 Şampiyonu TRABZONSPOR' dur.
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün 3 Temmuz.
                              Hatırlıyor musun?
                              Benim için özel bir gün
                              44 seneyi devirdik.
                              Şikecilerin ve bizim ömür boyu unutamayacağımız kapkara bir günün yıl dönümü aynı zamanda
                              4 yıldır adalet bekliyoruz, teneke parçası değil ama ne acı ki mağdur edilen biz olmamıza rağmen zararlı çıkan da biz olduk
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Allah(cc); zalimin, adaletle hükmetmeyen idarecilerin cezasını bu dünyada versin.

#KupaCumhurbaşkanında
                                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X