4 sene dir hirsizlar korunuyor Allah hirsizlarin yaninda olanlari bildiği gibi yapsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bu sayfa nın bugün kapanması lazım artık. Yönetimde zaten bıraktı bari yeni sezona odaklanalım.. Cidden artık kabul edelim birşey olmaz bu sayfa ile bu mesele ile meşgul olmayalım artık. İho ya demezlermi sen bu adamı destekledin şikayet niye ediyorsun destekleme git başvurunu yap fifa ya az umut vardı şimdi hiç yokEn son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 00:44.
Yorum
-
4 yıl olmuş inanamıyorum. 1. sınıfa başlayan çocuklar 4. sınıfı bitirmiş, üniversiteye başlayanlar üniversiteyi bitirmiş.
Önceden 4 yıl benim için çoook çoook uzun bir süreydi. Artık göz açıp kapayıncaya kadar gibi.
4 yıl önce üniversiteyi yeni bitirmiş, işe başlamak üzereydim, askerliği yapmamış, nişanlanmamıştım.
Şu an evlenmek üzereyim, askerlik bitti, 4 yıldır çalışıyorum. Hayatım baştan aşağı değişti neredeyse.
Bu 4 yılda değişmeyen ne mi oldu?
Siyasilerimizin ahlaksızlığı, ülkemizin rezil ahlak anlayışı, şerefsiz basınımız, Allahsız iş adamlarımız, yavşak spor yorumcularımız.
Bunlar değişmedi işte.
Yorum
-
Şu federasyon seçimlerindeki ibneliği görüp de hala boş beleş yorum atan köpekler, bu davamıza siz de çomak sokamayacaksınız. Size rağmen gırtlaklarını söküp kıçlarına monte edeceğiz.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
unutursak kalbimiz kurusun.bi bildiri de bunun için yayınlamanızı beklerdimİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün 3 Temmuz.
Hatırlıyor musun?
Yorum
-
Bu süreç başladığında ben daha üniversiteye yeni başlamıştım.
Şimdi üniversite bitti, göreve başlayacağım ama bu dava hala bitmedi.
Aslında bitti. Taraftarın %90'ı söylemleriyle, tavırlarıyla vs kafasında bitirdi bu davayı.
Şehir zaten bitirmişti. İHO da tüyü dikti sağ olsun(!)
Ve daha kötüsü, hala İHO'nun arkasında büyük bir taraftar gücü var.
Sosyal medyada İHO'nun Demirören'e destek olmasına ses çıkarmayan adam kalkmış 3 Temmuz'u unutmadık yazıyor.
Ne bileyim, gülsem mi ağlasam mı diyorum ama son zamanlarda bunlara acıyorum artık.
En çok da Trabzonspor'a acıyorum. Değer erozyonuna uğramış, içi boşalmış, hainlerin kıskacında kalmış Trabzonspor'a
Bu camiadan ümidimi keseli çok oldu benim. Bu camia adam olmaz.
Şike davası mı? Allah büyük, zalimin zulmü yanına kalmaz elbet.
Kalmaz kalmaz da hakkımız verildiğinde bugün bizi satan içimizdeki hainler en önde yürüyecek, ona yanıyorum.
Allah sonumuzu hayır etsin..
Yorum
-
Benim için özel bir günİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün 3 Temmuz.
Hatırlıyor musun?
44 seneyi devirdik.
Şikecilerin ve bizim ömür boyu unutamayacağımız kapkara bir günün yıl dönümü aynı zamanda
4 yıldır adalet bekliyoruz, teneke parçası değil ama ne acı ki mağdur edilen biz olmamıza rağmen zararlı çıkan da biz olduk2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum