Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğerki bizim başkan tüpçüyü desteklerse defolsun gitsin.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Öyle omurgasız, duruşsuz bir yönetimimiz var ki...

Tebrikler İHO. Başarılarının devamını dilerim. Mücadeleyi ne güzel de sattınız
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İHO'ya benim güvenim tam. Gider tüpçüyü destekler zerre de umurunda olmaz. Adamın yaptıkları yapacaklarının teminatı......
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İho'nun yaptıgına döneklik denir. Akıl mantık veremiyorum gercekten.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öyle omurgasız, duruşsuz bir yönetimimiz var ki...

Tebrikler İHO. Başarılarının devamını dilerim. Mücadeleyi ne güzel de sattınız
            İHO ve saz arkadaşları 2011 şampiyonluğunu masa başında kaça satmışlar onu da açıklasınlar.
            Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              millet nedir bu sessizlik
              Ve sessizliği İHO bozar

Adayımız tüpçüye başarılar......

Yorum

• Önce sadri şener şimdi iho hiç bir sağlıklı kafa yıldırım demiröreni desteklemez..

Gerçi bu destek tff başkan adayına değil onun ipini elinde tutana..

Boş atıp tutmakla olmuyormuş demekki emeğine tecavüz eden onu destekleyen adama omuz vermek..

Müsait bir kelime bulamıyorum bu zavallılığa..
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Iho kelimenin tam anlamiyla tukurdugunu yalamistir her konuda oldugu gibi bu konuda da yazik kalibina bakanda adam sanir..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sadri Şener in yaptığına nasıl ihanet dediysek eğer İHO da aynısını yaparsa üstelik bunca yaşananlara rağmen o koltukta bir dakika bir oturmaması lazım. ama tabi bunları konuşmak için erken resmi bilgi olmadan asıp kesmekte doğru değil. hele bi seçim gelsin ondan sonra söyleyeceğimizi söyleriz.
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Türkürdüğünü yalama konusunda üstüne yok.

12.03.2014
                      Hacıosmanoğlu: Seneye Fener bizimle aynı ligde olmayacak

Fenerbahçe'nin seneye Trabzonspor'la aynı ligde olmayacağını söyleyen Hacıosmanoğlu, ''Biz öyle bir eylem yapacağız ki belki bu eylem sonrası ben artık Trabzonspor başkanı olmayacağım.'' dedi.
                      ÖYLE BİR EYLEM YAPACAĞIZ Kİ...

Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada; "Biz kimseyi tehdit etmiyoruz. UEFA'nın FIFA'nın bu ülkeye yaptırımının olmayacağını düşünenlerin yanılacağını göreceğiz. Biz öyle bir eylem yapacağız ki belki bu eylem sonrası ben artık Trabzonspor başkanı olmayacağım. Aziz Yıldırım buraya gelir mi bilmiyorum. Bu sezon zaten geçti. Gelecek sezon da Fenerbahçe bizimle aynı ligde mücadele edecek konumda olmayacak" şeklinde konuştu.

http://www.ensonhaber.com/haciosmano...014-03-12.html
                      Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Hadi tüpçü Sadri Şener'i size kupanızı vereceğim diye söz verip de kandırdı. İHO'yu ne diye kandırdı acaba? hahahahahaha

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Iho kelimenin tam anlamiyla tukurdugunu yalamistir her konuda oldugu gibi bu konuda da yazik kalibina bakanda adam sanir..

+1

Cidden yazıklar olsun. Trabzonspor adını bu kadar lekelemeye kimsenin hakkı yoktur.

Yorum

• Demirörenin gazetesi Trabzonspor'un onu desteklediğini ve imzaların verildiğini yazıyor.

Sadri Şener bizi küçük düşürmüştü.Bedelini ödedi.

Peki ,İHO senin yaptığına ne diyeceğiz.Bu rezilliği bize nasıl anlatacaksın.Bundan sonra kendi cebinden 100 tane transfer yapsanda bu utancımızı nasıl yok edeceksin.

Yoksa sende bizim bir türlü anlamadığımız ince zeka sahibi birimisin.

Yuh olsun sana!!!

Yorum

• Nasil ki memlekette Tayyip'in yaptigi bütün yagmalamalara artik millet koyunlasipta ses cikarmiyosa su Iho'nun karsisina bi babayigit cikamiyo koca memlekette.
                              Trabzonspor su an bi batakligin icine batmis durumda. Bizler ise oturmus karsidan izliyoruz yapilan bu pislikleri
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Erol Ağaoğlu Köksal Sadıklar ne desteği bizim haberimiz yok diyor.
                                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X