Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum.
    Bu 21 takımlı lig durumu şikecilerin düşmesiyle alakalı olabilir mi ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum.
      Bu 21 takımlı lig durumu şikecilerin düşmesiyle alakalı olabilir mi ?
      Bu sene küme düşen 3 takım ligte oynamak istiyor ve seneye 4 takımın düşmesiyle ligin 20 takımlı olunması isteniyor; eğer gizli kapılar ardında başka mevzu söz konusu değil ise şikeyle ilişkili değildir.

Yorum

• Vay be İHO, nereden nereye. Sen tüpçüye çekimser kalarak zımnen destek verecek adam mıydın? Gerçi eskiden de öyleydin de demek ki, kendini iyi gizlemişsin....
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sene küme düşen 3 takım ligte oynamak istiyor ve seneye 4 takımın düşmesiyle ligin 20 takımlı olunması isteniyor; eğer gizli kapılar ardında başka mevzu söz konusu değil ise şikeyle ilişkili değildir.
          Daha öncede söylemiştim, Lig düşümü olacak şike bahçe için bu şekilde FİFA da aklanacaklar. Türkiyede de lig düşümünü bu şekilde kamufle edecekler diye düşünüyorum.
          Belkide paranoyaklık ama bu haysiyetsizler den ben bunu bekliyorum şahsen..
          En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 13:53.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha öncede söylemiştim, Lig düşümü olacak şike bahçe için bu şekilde FİFA da aklanacaklar. Türkiyede de lig düşümünü bu şekilde kamufle edecekler diye düşünüyorum.
            Belkide paranoyaklık ama bu haysiyetsizler den ben bunu bekliyorum şahsen..

Öyle düşününce olabilir haklısın, bunlardan herşey beklenir.

Yorum

• TRTSPOR’da canlı yayında konuşan Demirören 3 Temmuz Süreci’nin mahkemde yeniden yargılanmasıyla ilgili konuşurken sürecin kendileri için bittiğini belirterek açıkça mahkemeden çıkacak kararı da tanımadıklarını itiraf etti.

Sürecin başından bugüne haksızlıklarla mücadele eden Trabzonspor’un açıkça karşısında duran Demirören “Mahkemeden ne sonuç çıkarsa çıksın bizim için 3 Temmuz süreci sona erdi. Bu karar bizim için değişmez” ifadelerini kullandı.

Öte yandan şike sürecinde UEFA Disiplin Kurulunun kararını Fenerbahçe'den yana kullandığını iddia ederek algı operasyonu yapmaya çalışan Demirören'in bu açıklamaları da oldukça komik bulundu. Hatırlanacağı gibi UEFA Fenerbahçe'nin şike yaptığını tespit ederek 2 yıl boyunca Avrupa'dan men etmiş ancak TFF bu karara rağmen Trabzonspor'un hakkı olan kupayı verme cesaretini gösterememişti.

Demirören’in bu açıklamalarının ardından Trabzonspor Hukuk Kurulu’nun konuyla ilgili kulübün resmi web sitesinden açıklama yapacağı öğrenildi.
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yeter Demirören yeter demekten yorulduk ama iyice ihtiyarlamış YARSUVAT'ın aday olması ise hiç hayra alamet değil

Türk futbolu kimlere kaldı yahu
                İşin en trajikomik yanı ise şike davasının ört bas edilmemesini isteyenlerin de Haluk Ulusoy'dan medet umması...

Kabahatin büyüğü , kulüp olarak dik duruş sergileyemeyen Trabzonspor'undur.
                Ne kendi hakkımıza sahip çıkabildik ne de bu istanbul hegamonyasını dengeleyecek bir umut ışığı olamadık .

Bizim büyüklüğümüz gerçekten de müzelerde kalmış...

Yorum

• Şikeyi meşru kılan,passolig,deplasman yasağı gibi saçma uygulamalarla Türk Futbolunu bitiren
                  #DemiroereneDestekYOK
                  En son Serdar A tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 16:54.

Yorum

• Şu tabloya bakıp kendini başarılı gören, Türk futbolunu markalaştırdıklarını sanan ve 25 yıldır yapılmayanı yaptık diye övünen şahsiyetler ve bunlara gözü kapalı destek olan kulüpler 3 Temmuz sonrası bitkisel hayata girmiş Türk futbolunun 27 Haziran itibariyle fişini çekmek üzereler.

Yalnız 15 kulüp destek olup 3 kulüp de çekimser bir tavır sergiliyorsa yapılacak olan haksızlıklar müstehaktır demeden de edemeyeceğim.

Umarım bu yolun sonu Şampiyonlar Ligine katılamayan Türk kulüpleri ve Istanbul Milli Takımının da 6. torbaya gerilemesi ile sonuçlanır.

Not: Demirören'in 25 yıldır yapılmayandan kastı şikeyi meşrulaştırmak ise tebrik etmek lazım(!)

Yorum

• yüzsüz utanmaz ahlaksız vicdansız onursuz YD, inşallah bu seçimde batırdığın Türk futbolundan ebediyen gidersin.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Günaydın.

Hayırlı Ramazanlar olsun hepinize inşallah.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• bu tff nin başkanı geçen aksam hala yüzsüzce ''bu iş bizim için kapandı '' dedi..
                          bu adama bizim klüp ekstra tazminat davası açmalı..

hatta zararını bu adamdan almalı..

bu arada hala bizim klup bu adamın söylediklerine karsı neden acıklama yapmaz..hayretlik iş..
                          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu tff nin başkanı geçen aksam hala yüzsüzce ''bu iş bizim için kapandı '' dedi..
                            bu adama bizim klüp ekstra tazminat davası açmalı..

hatta zararını bu adamdan almalı..

bu arada hala bizim klup bu adamın söylediklerine karsı neden acıklama yapmaz..hayretlik iş..
                            Niye yapsinlar ayni yere hizmet ediyorlar..maşalari sıkmiyor..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yönetimin bu işi salması (şahsi fikrim) foruma da yansımış. Başlık çok durgun. Yavaş yavaş pes mi ettiriliyoruz?

Yorum

• Aynen öyle. Eskiden buralar bag bahceydi
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X