asla vazgecmicez. bence kendi sonunu hazirladi sikebahce
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasla vazgecmicez. bence kendi sonunu hazirladi sikebahce
vazgeçmeyeceğiz2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bunların maça çıkmama gibi bir şey yapmaları imkansız, bir de borsada işlem gördüğü için yatırımcıyı kasten zarara uğratmaktan ceza alırlar, en kötü maddi ceza alırlar. Onu da yönetim öder ama öyle böyle bir ceza olmaz. Maça çıkmayıp küme düşürme işi.ise tam hayal değil azizin hiç birisinin parası yetmez.En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 08.04.2015, 09:10.
Yorum
-
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb kasten maça çıkmayarak kendisini ligden düşürecek, bu sırada CAS ve FİFA kararları açıklanacağından tff nin fb yi düşürmesine gerek kalmayacak. sonrada biz dik durduk maçlara çıkmayacağız dedik ve çıkmadık deyip mağdur edebiyatı yapacaklar...
fifa şb ligden düştü gerisi benim işim degil diyebilirmi. bu aziz iti zaten düşecektik bari kupayı ve tazminatı kurtalımmı diyecek yani2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuna göre şb ligden düştü diye fifa olaydan çekilecek ve tff de zaten kapatmak istedigi işten bu şekilde kurtulmuş olacaksa bizim kupa ve şampiyonluk ne olacak.
fifa şb ligden düştü gerisi benim işim degil diyebilirmi. bu aziz iti zaten düşecektik bari kupayı ve tazminatı kurtalımmı diyecek yani2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Olayın ardından gözaltına alınan iki zanlının parmak izinin, olay yerinde bulunan av tüfeğindeki parmak iziyle örtüşmediği ortaya çıktı.
Olayın zanlısı olarak gözaltına alınan Nihat S. ile Emre A'nın sorgusu devam ederken, olay yerinde bulunan av tüfeği üzerinde bulunan parmak izi üzerinde inceleme yapıldı. Dere yatağında bulunan tüfekteki ilk aşamada kime ait olduğu saptanamayan parmak izi, iki şüphelinin parmak iziyle karşılaştırıldı.
Bu karşılaştırma sonucunda av tüfeğindeki parmak izinin, iki şüpheliye ait olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine parmak izi, Samsun'a gönderildi. Buradaki incelemede de aynı sonuca ulaşıldı. Böylece, soruşturmanın en önemli delili olabilecek parmak izi tespitinden beklenen sonuç alınamadı.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlayın ardından gözaltına alınan iki zanlının parmak izinin, olay yerinde bulunan av tüfeğindeki parmak iziyle örtüşmediği ortaya çıktı.
Olayın zanlısı olarak gözaltına alınan Nihat S. ile Emre A'nın sorgusu devam ederken, olay yerinde bulunan av tüfeği üzerinde bulunan parmak izi üzerinde inceleme yapıldı. Dere yatağında bulunan tüfekteki ilk aşamada kime ait olduğu saptanamayan parmak izi, iki şüphelinin parmak iziyle karşılaştırıldı.
Bu karşılaştırma sonucunda av tüfeğindeki parmak izinin, iki şüpheliye ait olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine parmak izi, Samsun'a gönderildi. Buradaki incelemede de aynı sonuca ulaşıldı. Böylece, soruşturmanın en önemli delili olabilecek parmak izi tespitinden beklenen sonuç alınamadı.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelal kardeşim,nerede çıktı bu haber.
En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 08.04.2015, 12:18.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak fatih öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearsayı satın alıp üzerine büyükçe bir kenef yaptırıp adınıda şikebahçe kenefi koyalım gelen geçen ....2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum