İşin içini gördükçe, anlayan başkan keşke en başta olmaman gereken yerlerde olurken bunu orada daha gür söyleseydin, neresinden dönersen kardır diyelim. Daha açık ve gözüne parmak sokacak açıklamalar da gelecek umuduyla.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
ne hastasiİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 gündür giremedim. misafir olarak devamli göz atti,.
pes etmek yok. mahkeme 'de istedikleri olmadigindan pek sesleri cikmiyor. azizenin mahkeme günü hasta olduguna inanan var mi acaba
pasta hemde italyan pasta si
su koyveriyor
onlar su an yeni sikayetimizi arastiriyor, biraz daha baslarlar aglamaya"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Başaksehirin bizi geçip 4.olmasını çok isterim.Men edildiklerinde tıpkı es es ve sıvas gibi tokatı yiyip rezil olacaklar.Bu daha zevkli olacak çünkü UEFA nın elindeki listede isimleri var.Ama katılım kesinleşmeden açıklanacağını zannetmiyorum.İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir UEFA'dan 1 yıl ceza aldı diye bir haber var Facebook'taki bir paylaşımda .. Var mıdır doğruluk payı, bilen var mı arkadaşlar ?
Yorum
-
değil o ses kayıtlarını tayyip çıksın açık açık desin şikebahçe şike yaptı Trabzonspor'un haklarını gasp ettim birde arkasına kahkaha atsın yinede ona oy verirler çünkü yüreğindeki göz kör olmuşsa birinin mantığıyla değil iç güdüleri ile hareket eder o yüzden rabbim kimsenin yüreğini kör etmesin.
inatla sabırla bekleyeceğiz Şenol hocamın dediği gibi adalet o kadar zengin bir hazinedir ki günü geldiğinde herkese lazım olur. o gün gelecek elbetsadece aşk bizimkisi
Yorum
-
50 yıl da geçse 100 yıl da geçseİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakliyiz hakkimizi alacagiz
Mücadelenin peşindeyiz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum

Yorum