Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 gün tatile gittim her seyden uzak kaldim. geri geldim olaylar olmus.

yakup aslan ve TS yönetimine anlam veremiyorum. mac bizle degil rize ile, sen hangi akilla oraya gidip o konusmlari yapiyorsun?

olayi yapan/lar, nereli, hangi takimli belli degilken sanki Trabzonlu veya Trabzonsporlu yapmis havasi yaptilar.

istanbulda olan olaylarda hic gündem olmuyor.

sikebahce-everton macinda tribünde silahdan 1 kisi yaralandi. konusulmadi. nereli denmedi.
    inönüde adam bicaklanip öldürüldü. bu kadar konusulmadi.
    gayse taraftari berlinde basket macinda kavga cikardi tepki verilmedi.

olay sirf trabzon il sinirlarinda oldu diye suclu trabzonlu ve TSli ilan edildi.

yatacak yeriniz yok. düseceksiniz de

Yorum

• konyaspor-TS macindan sonra sikeci angutun konusmasini görün neler neler dicek. sikebahceye gecmis olsundan baslayip bize saydiracak

Yorum

• Yorum

• Onursal (!) başkan kanalında UEFA zaten FB'ye ceza verdi Trabzonspor bu defteri kapatsın diyor...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onursal (!) başkan kanalında UEFA zaten FB'ye ceza verdi Trabzonspor bu defteri kapatsın diyor...
            şu adamı biri sustursun

yeter MAY, yeter.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onursal (!) başkan kanalında UEFA zaten FB'ye ceza verdi Trabzonspor bu defteri kapatsın diyor...
              tamam da tff şikebahçeye ceza verdi mi? kupamızı verdi mi, ey M. Ali YILMAZ Hazretleri
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Bir gram tecrübem varsa ve hislerime bir parça güveniyorsam cumartesi akşamı yaşanan hadisenin şike davası ile birebir ilişkisi var.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir gram tecrübem varsa ve hislerime bir parça güveniyorsam cumartesi akşamı yaşanan hadisenin şike davası ile birebir ilişkisi var.

Açıkçası benim de düşüncelerim o yönde. Umarım yanılırım. Bir örgüt işi filan olduğunu düşünmüyorum. Eğer bu işin arkasında böyle bir holigan ts taraftarı çıkarsa, devam etmekte olan şike davasına vurulan en büyük darbe olur. İstanbul medyası an itibariye zaten bu olayı şike davası ile bağlamış ve Trabzonsporlulara bu davanın kapandığını resmi ağızlardan söylenmesi gerektiğini dile getiriyorlar.
                  Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                  Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir gram tecrübem varsa ve hislerime bir parça güveniyorsam cumartesi akşamı yaşanan hadisenin şike davası ile birebir ilişkisi var.
                    Nası yani Şefim,biraz açarmısın hislerini
                    olayı bize maledecekler,
                    gayri susun diyecekler,bizde mahçup olup tamam kapandı mı diyeceğiz,
                    böyle bişi mi öngörüyorsun.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Kişilerin yaptığı kurumları bağlamaz rahat olun...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kişilerin yaptığı kurumları bağlamaz rahat olun...
                        İş bize gelince maalesef kardeş kişilerin yaptığı kurumları bağlayacaktır.
                        Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Açıkçası benim de düşüncelerim o yönde. Umarım yanılırım. Bir örgüt işi filan olduğunu düşünmüyorum. Eğer bu işin arkasında böyle bir holigan ts taraftarı çıkarsa, devam etmekte olan şike davasına vurulan en büyük darbe olur. İstanbul medyası an itibariye zaten bu olayı şike davası ile bağlamış ve Trabzonsporlulara bu davanın kapandığını resmi ağızlardan söylenmesi gerektiğini dile getiriyorlar.
                          Tahmin edilenler az çok bu yönde,
                          yapan kim olursa olsun,
                          tamam yetti artık kapatın diyecekler de,
                          benim kafama yatmayan şu,ya da kafama takmadığım diyelim
                          zaten ülkem içindeki yavşaklar bu davayı kapattı,
                          şimdi bir algı yaratılsa ne olur yaratılmasa ne olur,
                          sanki bu olay olmasa tüp kafası patlayasıca gelin alın kupanızı mı diyecekti,
                          şikeye şike diyebilen medyamız,aydınımız,siyasetçimiz mi vardı,
                          hepsi de şerefsiz,
                          biz sonuca avrupadan gideceğiz,düğümü fifa ve cas çözecek,bu olay da onları etkilemez,takmayın kafanıza,
                          bu olayın ardından ne çıkarsa çıksın ülke içinde bişi değişmez,
                          ha biraz yoruluruz bize saldıranlara haddini bildirmek için,
                          hepsi o
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• eğer bu olaydan ötürü davamızdan vazgeçersek bize de yazıklar olsun...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• şikebahce bu sefer baltayi taşa vurdu.
                              dunya dondukce Trabzonsporlular bu hirsizligi unutmaz.
                              Hesap sorma yontemleri elestirilebilir.
                              Gece karanliginda kalleşçe otobus kurşunlamak bize gore degil.
                              Istanbul yerel basininin oluşturacagi algiya gelince;
                              Cokta tınnn
                              Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tahmin edilenler az çok bu yönde,
                                yapan kim olursa olsun,
                                tamam yetti artık kapatın diyecekler de,
                                benim kafama yatmayan şu,ya da kafama takmadığım diyelim
                                zaten ülkem içindeki yavşaklar bu davayı kapattı,
                                şimdi bir algı yaratılsa ne olur yaratılmasa ne olur,
                                sanki bu olay olmasa tüp kafası patlayasıca gelin alın kupanızı mı diyecekti,
                                şikeye şike diyebilen medyamız,aydınımız,siyasetçimiz mi vardı,
                                hepsi de şerefsiz,
                                biz sonuca avrupadan gideceğiz,düğümü fifa ve cas çözecek,bu olay da onları etkilemez,takmayın kafanıza,
                                bu olayın ardından ne çıkarsa çıksın ülke içinde bişi değişmez,
                                ha biraz yoruluruz bize saldıranlara haddini bildirmek için,
                                hepsi o
                                Türkiye içinde dediklerinize katılıyorum, biz ne yaparsak yapalım zaten o kupayı Türkiyede hiçbir kurum şu an itibariyle bize vermez. Şikebahçeyi tüm Trabzon çiçeklerle karşılarsa da değişen bir şey olmayacak. Ama olayın arkasından bir holigan bir ts taraftarı çıkarsa çok büyük algı yönetimi ile şikebahçe kamuoyunu da arkasına alarak bize saldıracaklar.

Benim asıl endişem ise bu algı yönetiminin yurt dışı yargılamalarını da etkileyeceğidir. Dün Avrupa gazetelerinde atılan başlıkları duymuşsunuzdur. Şike lobisinin gücünü biliyoruz bu holiganizmi de oralarda propaganda malzemesi olarak kullanacaklardır. Uefanın, Fİfanın holiganizm konusundaki yaptırımlarını biliyoruz. Endişelerim bunlardır.
                                En son signal tarafından düzenlendi; 06.04.2015, 10:00.
                                Hz. Ömer.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X