Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• açıklamayı tüm dünya görüyor.
    nereye kadar gizleyecek unutturmaya çalışacaksınız göreceğiz.
    şemsiye tam yol geliyor..
    En son Burçak tarafından düzenlendi; 12.08.2014, 10:13.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Belki yeri değil ama şikecilerle olan maçımızda her fenerli futbolcuyu çeken bir kamera sistemi kurulmalı, ki. tahrikler ortaya bir güzel çıksın...Geçen yılki yarıda kalan maçtan öncede bu fikrimi belirtmiştim ama... Bu şikeciler bizimle maç yapmıyor sadece, anlamalı ve hamlelwrine cevap vermeliyiz...
      Tekrar:fener maçında tüm şikecilere özel kamera takibi olsunnnn...

Yorum

• sanırım basında çıkan Hacıosmanoğlu bir yerlerden para aldı transfer için ve şikeyi unuttu diyenler için yapıldı bu açıklama

Yorum

• İlk olarak sence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belki yeri değil ama şikecilerle olan maçımızda her fenerli futbolcuyu çeken bir kamera sistemi kurulmalı, ki. tahrikler ortaya bir güzel çıksın...Geçen yılki yarıda kalan maçtan öncede bu fikrimi belirtmiştim ama... Bu şikeciler bizimle maç yapmıyor sadece, anlamalı ve hamlelwrine cevap vermeliyiz...
          Tekrar:fener maçında tüm şikecilere özel kamera takibi olsunnnn...
          yayıncı kuruluş dışında kamera sokmak yasak

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yayıncı kuruluş dışında kamera sokmak yasak

Şikede yasak ama...

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              16'dinda karar aciklanacak galiba oyle bisey vardi
              Son uyari galiba
              16 sı cumartesi gününe denk geliyor kararı daha erken açıklayabilirler 14 ü perşembe günü kararın açıklanması için ideal bi gün
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak sence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şikede yasak ama...
                öyle ama malesef şu an futbol şerefsizlerin elinde

Yorum

• Seçim sonrası bu açıklamanın gelmesi de seçim bitti tayyipten izin çıktı vs şeyler getiriyor akla.
                  Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• avrupadan bir haber alındı galiba bundan dolayı açıklama yapılmış olabilir
                    En son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 12.08.2014, 11:28.
                    TRABZONSPOR
                    iyi ki varsın Eren Bülbül...
                    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Seçim sonrası bu açıklamanın gelmesi de seçim bitti tayyipten izin çıktı vs şeyler getiriyor akla.
                      ben de aynı şeyi düşünüyorum nedense
                      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Resmi siteden böyle bir açıklama yapıyorsan gereğinide yapacaksın..İlk adım olarak şikecilerle olan maça çıkma tüm dünyanın dikkatini çek..Bu hırsız takımı tanımadığını göster..İcraat gerekiyor artık sözler faydasız..
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Karar 16'sında. (UEFA açıklamasıydı. Ama geriye 1-2 gün oynayabilir kanımca)

Trabzon'da %70 oy çıkmasına şaşırmadım, stockholm sendromuna bağlıyorum.

Trabzonspor, Trabzon şehrine artık birşey ifade etmiyor demek ki. Öyle olmasa, siz kupayı haketmediniz diyerek şikeyle kazanılmış şampiyonluğu fenerin müzesinde tutan zihniyete bu kadar destek verilmezdi.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Umuyor ve bekliyorum, UEFA tffenerasyonuna okkalı bir yaptırım uyarısı yapacak ve biz de bir kez daha aklanacağız.

Ondan sonra Odyakmaz ve Mehmet Yıldız başta olmak üzere tüm müfterilere TS kulübü dava açıp süründürmelidir. Çocuklarının üzerine yemin eden adam, daha dün, maç satan karısını satar diyordu.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan : 2010-2011 Şampiyonu Ne Kadar fenerbahçeyse Erdoğan Da O Kadar Cumhurbaşkanıdır.
                              Sinir oluyorum bunların hepsine.İşlerine geldiği zaman istedikleri gibi konuşuyorlar.

Meclisten milletvekillerinden bu ülkeden nefret ediyorum.Oy kullanmayada gitmedim zaten.

Bu ülkede şike yapan fenerdir arkasında duran akp,chp ve mhpdir.

Yorum

• Neden böyle bir açıklama yapıldı. Anlamış değilim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X