Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2010-2011 SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU

82 HELAL PUANLA

TRABZONSPOR

gerçeği asla değişmeyecek (kupa verilse de verilmese de)
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• şike mücadelesi bizim için BMN te açılan bu başlıktaki sayfa,yorum,görüntüleme sayısı ikinci sıraya düşerse ancak kapanır.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben hiçbir takımı dost olarak görmedim şimdiye kadar...
        gercekte olan da budur. biz kimseyle veya bir baskasinin bizimle dost veya kardes olmasini gerek yok. böyle biseye kabullenmiyorum da.

hic biri sike veya baska konularda bugüne kadar bizden yana acik acik tavir koymadilar.

herkes cikari icin Trabzonsporu kullanmanin pesinde

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen de Celal Bey ve benim gibi çok pozitifsin ve umudunu koruyorsun.

İlahi adalet mutlaka bir gün bunlara hesabı soracaktır.
          cünki her sey ortada. her yer de hakliligimiz ortaya cikti. ama türkiyede oynanan oyun belli.

kulüp olarak tek vücut olabilseydik bu is coktan lehimize bitmis olacakti

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ahanda buldum
            5:30 da kaciriyor agzindan
            http://www.mynet.com/tv/fikret-orman...r-vid-2051499/
            acik acik söylüyor ama bildigimiz medya bu denilenin üzerine gitmiyor.
            8jk nin de sonucu belli düsecekler.

bu ara avrupada tur atladi diye 8tasi tebrik edip helal olsun diyenlere gelsin

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen de Celal Bey ve benim gibi çok pozitifsin ve umudunu koruyorsun.

İlahi adalet mutlaka bir gün bunlara hesabı soracaktır.
              eyvallah abi

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gercekte olan da budur. biz kimseyle veya bir baskasinin bizimle dost veya kardes olmasini gerek yok. böyle biseye kabullenmiyorum da.

hic biri sike veya baska konularda bugüne kadar bizden yana acik acik tavir koymadilar.

herkes cikari icin Trabzonsporu kullanmanin pesinde
              benim için dost takım OF SPOR
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• şikenin olmadığı yerde Türkiye liseler arası şampiyonasında erdoğdu anadolu lisemiz , şikebahçenin alt yapı oyuncularının oynadığı kadıköy ticaret lisesini yendik..

dünya liseler arası şampiyonasına gitmeye hak kazandık. bugurur yine bizim.
                daha önce defalarca olduğu gibi..
                yeni bir dünya kupası daha bekliyoruz..

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  acik acik söylüyor ama bildigimiz medya bu denilenin üzerine gitmiyor.
                  8jk nin de sonucu belli düsecekler.

bu ara avrupada tur atladi diye 8tasi tebrik edip helal olsun diyenlere gelsin
                  Dili sürçmüştür medyaya göre

Oysa şikeden dolayı 1 yıl diyor, sonra hemen fark edip cümleye UEFA'nın finansal fair play cezasından diyor.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• PSD Bank Yarışması'nda kanında yasaklı madde rastlanan Nevin Yanıt Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Disiplin Kurulu tarafından iki yıl müsabakalardan men edilmişti. "Aklanacağım" şeklinde açıklama yaparak CAS'a başvuran Nevin Yanıt'ın cezası 2 yıldan 3 yıla çıkarıldı.

uefa dan sonra cas a başvuracağız göreceksiniz neler olacak o zaman.
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ahanda buldum
                      5:30 da kaciriyor agzindan
                      http://www.mynet.com/tv/fikret-orman...r-vid-2051499/
                      Hahahaha şike derken farkediyo nasıl değiştirmeye çalışıyo atlıyo orayı

bir sene şikeöölöelöelöelöelöleölölödlewödddsadda financal fair playdan biliyorsunuz gidemedik DDDD
                      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İspanya'da süren futbolda şike operasyonu kapsamında, ikinci ligde mücadele eden Osasuna Kulübü'nün eski kulüp başkanlarından biri daha gözaltına alındı.
                        Geride kalan yıllarla bağlantılı, hakkında şike ve yolsuzluk iddiaları çıkan Osasuna Kulübü'nde operasyonlar bugün de devam etti.

Osasuna'da eski kulüp başkanı Miguel Archanco (2012-2014) ve iki eski yönetim kurulu üyesinden sonra bugün yapılan operasyonlarda da diğer eski kulüp başkanlarından Patxi Izco (2002-2012), aynı dönemde başkan yardımcısı görevinde bulunan Juan Pascual ve Osasuna Vakfı'nın mevcut başkanı Diego Maquittiain gözaltına alındı.

Pamplona iki numaralı mahkemenin yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişiler mahkemeye çıkartılmaya başlandı.

İspanya'da yolsuzlukla mücadele savcılığı, geçen sezon sonunda La Liga'da oynanan Espanyol-Osasuna maçıyla ilgili şike iddialarından dolayı geçen şubat ayında Osasuna Kulübü ve o dönem yönetimde olanlar hakkında soruşturma başlatmıştı.

Osasuna Kulübü'ndeki mevcut yönetim de kulüp hesaplarında kayıp olarak gözüken 2,4 milyon avro ve 2013 Kasım ile 2014 Haziran ayları arasında faturasız yapılan 1,3 milyon avroluk ödeme hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

İspanya Profesyonel Futbol Ligi kurumu da şike iddialarından dolayı geçen 26 Şubat'ta Osasuna Kulübü hakkında suç duyurusu yapmıştı.

Osasuna'nın şike yaptığı iddia edilen maçlara, Real Betis, Getafe, Espanyol ve Valladolid kulüplerinin de adlarının karıştığı ileri sürülüyor. İspanyol basınına yansıyan haberlerde, Osasuna Kulübü'nün eski yöneticilerinden Angel Vizcay'ın Getafe'ye 1 maç için 400 bin avro, Real Betis'e de 2 maç için 650 bin avro ödediklerini itiraf ettiği iddia edildi.
                        County of Essex

Yorum

• Fikret ORMAN benzeri olay,

Azize de, ben şike yaptıysam fenevbahçe için yaptım demişti.

Bunu iyi hatırlarsınız.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• az önce erciyesspor-genclerbirligi macinda, genclerbirligi kalecisi ramazan köse'nin yedigi golü gördünüz mü?

resmen sike yapti. bilerek gol yedi. uzandigi topa elini geri cekiyor.

Yorum

• bilerek gol yedi ramazan köse.

En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 15:57.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                az önce erciyesspor-genclerbirligi macinda, genclerbirligi kalecisi ramazan köse'nin yedigi golü gördünüz mü?

resmen sike yapti. bilerek gol yedi. uzandigi topa elini geri cekiyor.
                                SONUCA TESİR ETMEDİ, 1-4 değil de 2-4 bitti

hatır şikesidir
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X