Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Görüntüsü varsa paylaşan olursa memnun oluruz arkadaşlar....

Şu anda benim vaktim yok açıkçası.....
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o mevzu bizim bütün eski teknik adamlar için geçerli hepsinin çalıştırdığı takımlar bize karşı canla başla mücadele ediyor. Aslında bu normal bir şey sonuçta o kulupten ekmek yiyorlar. işin anormal tarafı bize karşı yaptıkları hırsın yarısını istanbul takımlarına karşı yapmamaları.
      Esasında bu sıkıntıyı diğer takımlarda yaşıyor. Her takımın içinden çıkmış futbolcu eskisi teknik direktörler kendi kulüplerine karşı daha bir motive olarak çıkartıyorlar takımları. Sanırım kendini ispat mevzusu.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• giray bulak'in ne tür karakterde bir "adam" oldugunu Senol Günes zamaninda bizde sportif direktörlük/menajerlik yaptigi zaman görmüstük zaten, birakip kactiginda.
        ayrica bülent uygun fotolarinida gördü gözlerimiz

kulübün önünden bile gecirilmemeli bu herif...Trabzonsporumuzun ismini bile agzina almasin
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Ne zaman bitecek bu çile???
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Nihat özdemir 22 milyar dolarlık hava limanı ihalesinemi ne girmiş. Uefaya verilen para tahminimizden büyük anlaşılan.
            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Şike davasında içimizde en az % 70 hain olduğunu gördük.

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şike davasında içimizde en az % 70 hain olduğunu gördük.
                Trabzon'dan %61'lik oy veren kesim bunun büyük çoğunluğunu oluşturuyor.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• allah fikret ormana ntv sporda canli yayinda sikeyle avrupaya gidemedik dedirtti resmen
                  birde bi kizardiki
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 3 Temmuz 2011
                    5 Mart 2015

Hala şikeciler düşürülmedi
                    Hala kupamız verilmedi

Sırasıyla,

AY
                    MAA
                    YD

Bu üçü başta olmak üzere günahları katlanarak artıyor.

Yatacak yerleri kalmadı.

Bu vebali nasıl ödeyecekler?
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      allah fikret ormana ntv sporda canli yayinda sikeyle avrupaya gidemedik dedirtti resmen
                      birde bi kizardiki
                      Sahi bir ara şike yüzünden gidemedikleri Avrupa gelirlerini YD'den talep edecekti bunlar(eski yönetim diyordu) mahkemeye vereceğiz falan diyordu, ne oldu o iş, bir şampiyonluğa mı bağlandı yoksa...

Yorum

• Atilla Dilaver: Bu akşam İstanbul'da İsviçreli avukatlarımız ve HK bir toplantı yaptı. Ben işlerim nedeniyle katılamadım. Durum değ erlendirmesi yapıldı. Hala UEFA'dan gerekçeli kararı bekliyoruz. G.Karar verilir verilmez temyiz edeceğiz. UEFA, kasıtlı olarak süreci uzatıyor.Süreç, stratejimiz doğrultusunda ilerliyor. Sadece UEFA'nın kasıtlı süre uzatımları var. Şikeciler için malum ve makus sonuç değişmeyecek.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• UEFA da bu işin içinde
                          Satılmışlar ordusu
                          Euro tolerance
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• hayirli cumalar. sikebahce DÜ-SE-CEK-TIR

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              allah fikret ormana ntv sporda canli yayinda sikeyle avrupaya gidemedik dedirtti resmen
                              birde bi kizardiki
                              izleyebilrcegimiz yer var mi ?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Atilla Dilaver: Bu akşam İstanbul'da İsviçreli avukatlarımız ve HK bir toplantı yaptı. Ben işlerim nedeniyle katılamadım. Durum değ erlendirmesi yapıldı. Hala UEFA'dan gerekçeli kararı bekliyoruz. G.Karar verilir verilmez temyiz edeceğiz. UEFA, kasıtlı olarak süreci uzatıyor.Süreç, stratejimiz doğrultusunda ilerliyor. Sadece UEFA'nın kasıtlı süre uzatımları var. Şikeciler için malum ve makus sonuç değişmeyecek.
                                benim burada defalarca yazdıklarımı tekrarlamış avukatımız...
                                En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 10:07.
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X