Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Azerbaycan Milli Takımının eski kaptanı Terlan Ehmedov'dan şok sözler geldi!

Ülkesinin basınına konuşan Ehmedov, Türkiye ile 2002 yılında oynadıkları ve millilerimizin 1-0 kazandığı maçtan önce 'şike teklifi' aldıklarını iddia etti.

Sporx'te yer alan habere göre, Ehmedov, "Türkiye milli takımı o zaman bizden maçı satmamızı istedi. Bu iddialarımı o zamanki Azerbaycan Futbol Federasyonu (AFFA) başkanı Fuad Musayev de onaylayabilir. Azerbaycan Milli Takımının kaptanı olarak benim düşüncemi de sordu. Ben bu maçta şike olursa sahaya çıkmayacağımı bildirdim. Hatta o zamanki Azerbaycan milletvekillerinden bazıları da bana oyunda yenilmemiz için baskı yapıyordu." dedi. Ehmedov ayrıca Türkiye'nin 2. sıra için çekiştiği Slovakya'ya karşı da Azerbaycan'ın puan kazanması yönünde baskı uyguladığını sözlerine ekledi.

Azerbaycanlı futbolcu, "Ben şike olaylarına karışan bir insan değilim . Kimse bana 'maç ver, maç sat' önerisinde bulunamaz" diyerek yaşandığını iddia ettiği olaylara karşı olan tavrını anlattı.

2002 Dünya Kupası Grup Elemelerinde 4. Grupta yer alan Türkiye, Azerbaycan'ı deplasmanda 1-0, Türkiye'de ise 3-0 mağlup etmişti. Gruptan 2. olarak çıkan Türkiye, Dünya Kupasını ise 3. olarak tamamlamıştı.

haber7
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Son günlerin bombaları: Giray Bulak'ın tiksindiren açıklamaları.
      Fikret Ormanın itirafı (Selçuk kardeşin yalancısıyım,bende link istiyorum )
      Azerbeycan eski kaptanının şike teşebbüsü açıklamaları.
      İçimizdeki hainlere biri daha eklenirken,bu 3 bomba haberde bizde şoka yol açmadı.Bilinen ve ülke olarak doğal karşıladığımız özümsediğimiz bir olgu:ŞİKE !

Mübarek Cuma günü Allah şike yapanları,şikeseverleri,şikecileri kollayanları ve savunanları islah etsin.
      İslah edilecek boyutta olmayanları KAHRETSİN !
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Atilla Dilaver: Bu akşam İstanbul'da İsviçreli avukatlarımız ve HK bir toplantı yaptı. Ben işlerim nedeniyle katılamadım. Durum değ erlendirmesi yapıldı. Hala UEFA'dan gerekçeli kararı bekliyoruz. G.Karar verilir verilmez temyiz edeceğiz. UEFA, kasıtlı olarak süreci uzatıyor.Süreç, stratejimiz doğrultusunda ilerliyor. Sadece UEFA'nın kasıtlı süre uzatımları var. Şikeciler için malum ve makus sonuç değişmeyecek.
        Serefsiz erzik..iyi yaza dogru gerekceli karar gelir sonra temyize gider 1 senede o surer..sonra aziz sozde icerde AK lanir..sonra yeniden icerde sike yoktu ki kumpasdi paralelci isiydi teranasi..sonra fifa sonra kupa ..bu sene bu is biter diyordum ama uefanin bu kadar serefsiz olabilecegini hesaplamadik..keyiflerini bekliyoruz gerekceli karar icin boyle sacmalik olurmu bunun bi yaptirimi sikayet yeri yokmu canlari nezaman isterse ozamanmi aciklancak..madem karar verdin gerekceside bellidir romanmi yaziyorsunuz serefsizler..ulan bu turk milleti yokmu gittigi her yeri kendini benzetiyor senez pustu bu isin basrolunde..gerekceli karar icin yeni bir mail kampanyasi baslatalim bmn olarak..nezamandir yapilmiyor hadlerini bildirmek lazim faxlari yine kilitlemek lazim oyle gorunuyor meydani bosbuldular..
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 13:18.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son günlerin bombaları: Giray Bulak'ın tiksindiren açıklamaları.
          İçimizdeki hainlere biri daha eklenirken,bu 3 bomba haberde bizde şoka yol açmadı.Bilinen ve ülke olarak doğal karşıladığımız özümsediğimiz bir olgu:ŞİKE !

Mübarek Cuma günü Allah şike yapanları,şikeseverleri,şikecileri kollayanları ve savunanları islah etsin.
          Amin abi,
          Cuma'n mubarek olsun.

Bu ara da,
          ya Azeri gardaşı hiç duymazdan gelip olayı dallandırmayacaklar,
          yada garip bulup çökecekler,
          haramzade değişik değişik ağızlar yalanlayacak,suç bastıracak.
          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 13:44.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Herkese hayırlı Cumalar.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Teknik Direktör Bulak açıklamalarının devamında ,Ben demecimde ne demişim demecim açık TFF Başkanı olsa Aziz Yıldırım taraflığını bir yana bıraksa çokta iyi TFF Başkanlığı yapar dedim bundan daha güzel bir şey var mı. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım Kulübünü borca sokmamış , transferlerini yapmış, bütün teknik adamlarının arkasında durmuş ve bu teknik adamlarla şampiyon olmuş. Bu isimler Fenerbahçeli oldukları için bu teknik adamların arkasında durmuş. Trabzonspor’a bir bak iki tane teknik adamın dışında hep dışarıdan gelen teknik adamlar olmuş. Galatasaray Trabzonspor’un bütün oyuncularını alırken bedavaya alırken hatta ayartırken bu ayartma işlerini Fatih Terim yaparken insanlar sesini çıkartmadı. Fenerbahçe Trabzonspor’dan oyuncu alırken bütün paralarını ödeyerek transferlerini gerçekleştirmiş. Fenerbahçe yayın gelirleri konusunda Trabzonspor’un yanında yer almış. Dolayısıyla ben bunları söylediğim zaman yanlış mı oluyor. Adem Söğüt beni arasaydı ben ona gereken cevabı verirdim. Terbiyesizlik yapmanın da bir alemi yok. Terbiyesizce davranmanın da bir alemi yok. Ben ne söylüyorsam 80 milyon Türkiye’nin önünde söylüyorum dedi.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• özrü kabahatinden büyük adamın..

Yorum

• Sadece galatasaray bölümünü doğru buldugumu söyleyebilirim. Yıllarca dost diye kaldırılıp arka bahçelerde futbolcularimizi ayartarak , bize sikecilerden daha fazla zararı verdiler. Ama Allah büyük. Bu seneki maçımıza kadar fb nin puan alarak önünde gelirler inşallah Trabzon a da , görürler dostluğu . Dort gözle bekliyorum gs ve bjk maçlarını.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadece galatasaray bölümünü doğru buldugumu söyleyebilirim. Yıllarca dost diye kaldırılıp arka bahçelerde futbolcularimizi ayartarak , bize sikecilerden daha fazla zararı verdiler. Ama Allah büyük. Bu seneki maçımıza kadar fb nin puan alarak önünde gelirler inşallah Trabzon a da , görürler dostluğu . Dort gözle bekliyorum gs ve bjk maçlarını.
                    ben hiçbir takımı dost olarak görmedim şimdiye kadar...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teknik Direktör Bulak açıklamalarının devamında ,Ben demecimde ne demişim demecim açık TFF Başkanı olsa Aziz Yıldırım taraflığını bir yana bıraksa çokta iyi TFF Başkanlığı yapar dedim bundan daha güzel bir şey var mı. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım Kulübünü borca sokmamış , transferlerini yapmış, bütün teknik adamlarının arkasında durmuş ve bu teknik adamlarla şampiyon olmuş. Bu isimler Fenerbahçeli oldukları için bu teknik adamların arkasında durmuş. Trabzonspor’a bir bak iki tane teknik adamın dışında hep dışarıdan gelen teknik adamlar olmuş. Galatasaray Trabzonspor’un bütün oyuncularını alırken bedavaya alırken hatta ayartırken bu ayartma işlerini Fatih Terim yaparken insanlar sesini çıkartmadı. Fenerbahçe Trabzonspor’dan oyuncu alırken bütün paralarını ödeyerek transferlerini gerçekleştirmiş. Fenerbahçe yayın gelirleri konusunda Trabzonspor’un yanında yer almış. Dolayısıyla ben bunları söylediğim zaman yanlış mı oluyor. Adem Söğüt beni arasaydı ben ona gereken cevabı verirdim. Terbiyesizlik yapmanın da bir alemi yok. Terbiyesizce davranmanın da bir alemi yok. Ben ne söylüyorsam 80 milyon Türkiye’nin önünde söylüyorum dedi.

Sen telefonunu bana atda ben seni arayayım şikeci yalaması hırbo!

80 milyonun gözü önündede gereğini yapayım sonra.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        izleyebilrcegimiz yer var mi ?
                        İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son günlerin bombaları: Giray Bulak'ın tiksindiren açıklamaları.

arkadaslar ben buraya yazmadan +-5dk önce canli yayinda verdigi ropörtajda ntv sporda agzindan kacirdi
                        simdi sadece biletler kismini veriyorlan tekrarlarda
                        eskiden tv arsivi vardi yildiz tv vardi eski yayinlari kayit eden,onlarda artik calismiyor

siz baska arsiv linki biliyosaniz yazin, ben arsivden cikartirim
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Teknik Direktör Bulak açıklamalarının devamında ,Ben demecimde ne demişim demecim açık TFF Başkanı olsa Aziz Yıldırım taraflığını bir yana bıraksa çokta iyi TFF Başkanlığı yapar dedim bundan daha güzel bir şey var mı. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım Kulübünü borca sokmamış , transferlerini yapmış, bütün teknik adamlarının arkasında durmuş ve bu teknik adamlarla şampiyon olmuş. Bu isimler Fenerbahçeli oldukları için bu teknik adamların arkasında durmuş. Trabzonspor’a bir bak iki tane teknik adamın dışında hep dışarıdan gelen teknik adamlar olmuş. Galatasaray Trabzonspor’un bütün oyuncularını alırken bedavaya alırken hatta ayartırken bu ayartma işlerini Fatih Terim yaparken insanlar sesini çıkartmadı. Fenerbahçe Trabzonspor’dan oyuncu alırken bütün paralarını ödeyerek transferlerini gerçekleştirmiş. Fenerbahçe yayın gelirleri konusunda Trabzonspor’un yanında yer almış. Dolayısıyla ben bunları söylediğim zaman yanlış mı oluyor. Adem Söğüt beni arasaydı ben ona gereken cevabı verirdim. Terbiyesizlik yapmanın da bir alemi yok. Terbiyesizce davranmanın da bir alemi yok. Ben ne söylüyorsam 80 milyon Türkiye’nin önünde söylüyorum dedi.
                          Sanırım TRT'de bir spor programında yorumcuydu. Arada sırada görüp dinliyordum ve şaşırıyordum acaba bize yanlış mı tanıttılar ne kadar düzgün akıllı konuşuyor diye. Meğerse Trabzonspor'u bırakmış 80 milyona sesleniyormuş. O kanalı duymamıştım yerel bir kanal sanırım. Türkiye'nin nüfusu 80 milyon oldu mu? Bebeleri, ilgilenmeyenleri, izleyeni izlemeyeni toplasak çıkartsak falan? Ama 80 milyon lafı önemli. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum diyor. Öyle olunca da aklına feybe'ye methiyeler düzmek geliyor. Düzgün konuşmak lazım tabi. Trabzonspor'un önde geleniyim diyenleri, yokuştan aşağı bırakılan kamyon lastiği misali
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 16:35. Sebep: geleniyim
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ahanda buldum
                            5:30 da kaciriyor agzindan
                            Fikret Orman: "bu Puan Kayıpları Yakışmıyor" videosu ve daha binlerce Haber ile alakalı video Mynet Video'da
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hayirli cumalar. sikebahce DÜ-SE-CEK-TIR
                              Sen de Celal Bey ve benim gibi çok pozitifsin ve umudunu koruyorsun.

İlahi adalet mutlaka bir gün bunlara hesabı soracaktır.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ahanda buldum
                                5:30 da kaciriyor agzindan
                                http://www.mynet.com/tv/fikret-orman...r-vid-2051499/
                                harbiden heeee fena kaçırmış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X