Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben anlamıyorum telefon dinlemenin usulü nedir? Habermi vermeleri gerekiyordu dinleniyorsunuz diye? Nedir bunun iç yüzü?

Gesendet von meinem LG-D855

Mahkeme kararı gerekiyor.Mahkeme kararı olmayan dinlemeler suç zaten.Şike davasındaki tüm dinlemeler mahkeme kararı ile yapılmış.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mahkeme kararı gerekiyor.Mahkeme kararı olmayan dinlemeler suç zaten.Şike davasındaki tüm dinlemeler mahkeme kararı ile yapılmış.
      Ee daha ne giriyoruz biz bu diyaloğa o zaman. Karar belli, tapeler belli, suç belli.

Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Buna ek olarak :Yasal bir zeminde yapılmış olmasına karşın soruşturmada yer alan kişilerin paralel yapı denilen yapılanmayla ilgili olduğunu bu yüzden bunun bir komplo olduğunu söylüyorlar. Halbuki süreçte usul bakımından bir hata yok.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ee daha ne giriyoruz biz bu diyaloğa o zaman. Karar belli, tapeler belli, suç belli.

Amaçları tapeleri mahkeme karar olsa dahi delil olmaktan çıkarmak.Maddi delil varsa tapeler delil olsun diyorlar yalnız bu da onları kurtarmaz çünkü şike davasında maddi deliller ve para transferleri aynı zamanda iletişim sinyal tutanakları mevcut.
          Zaten böyle bir dava açıyorsan içi boş olursa adamı oyarlar.
          En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 17.12.2014, 15:18.

Yorum

İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Buna ek olarak :Yasal bir zeminde yapılmış olmasına karşın soruşturmada yer alan kişilerin paralel yapı denilen yapılanmayla ilgili olduğunu bu yüzden bunun bir komplo olduğunu söylüyorlar. Halbuki süreçte usul bakımından bir hata yok.

Ne maksatla olursa olsun.İsterse tipine uyuz olduğu için ister nefret ettiği isterse de eğlenmek istediği için.Adamın görevi suçu engellemek 6222 ile şike ve teşvik suç.Deliller gerçek ve usulüne göre toplanmış.Sana silah mı dayamışlar bu konuşmaları,görüşmeleri yapmak için?
            AziZ'i oyacaklar ondan şüphem yok.Sen statda para verip adamın ölmüş anasına küfrettirsen,zorda kaldığında da Pensilvanya'ya selam çakarsan seni yeniden yargılama için kabul ederler ama deliller geçerli derler.Bu filmin sonu çok olmadık şekilde bitecek bence.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne maksatla olursa olsun.İsterse tipine uyuz olduğu için ister nefret ettiği isterse de eğlenmek istediği için.Adamın görevi suçu engellemek 6222 ile şike ve teşvik suç.Deliller gerçek ve usulüne göre toplanmış.Sana silah mı dayamışlar bu konuşmaları,görüşmeleri yapmak için?
              AziZ'i oyacaklar ondan şüphem yok.Sen statda para verip adamın ölmüş anasına küfrettirsen,zorda kaldığında da Pensilvanya'ya selam çakarsan seni yeniden yargılama için kabul ederler ama deliller geçerli derler.Bu filmin sonu çok olmadık şekilde bitecek bence.
              İnşallah. Sonuç olarak suç sabit delillerin elde ediliş biçiminin bir önemi yok ama Türkiye'de "hukuk" ve "adalet" anlayışı farklı olduğundan bunlardan çekinmem abes değil.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Tapeler, deliller var bu iş nasıl kapatılacak diyen arkadaşlara cevabım şu.

Yüzlerce delil ve tape olan, bütün ülkenin bildiği rüşvet ve yolsuzluğu nasıl örtbas ettilerse öyle kapatılacak.
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnşallah. Sonuç olarak suç sabit delillerin elde ediliş biçiminin bir önemi yok ama Türkiye'de "hukuk" ve "adalet" anlayışı farklı olduğundan bunlardan çekinmem abes değil.

İnşallah,ben böyle yorumluyorum.İnşallah yine bir şerefsizlik dönmez ama Gezi sonrası ve öncesi farklı bence.Aziz'in nasıl bir pislik olduğunu ve kayağın bayrak taşıyanı olduğunu herkes gördü.Üstüne para verip statda adamın ölmüş annesine küfrettirmek gibi ölümcül bir hata yaptı.
                  Verdiler gazı gitti mahkemeye yeniden yargılama için ama itirazların en önemlisi olan delillerin geçerli olmamasını ve usulsüz toplandığını reddettiler.
                  Umudum büyük,inşallah yanılmam da şu pislikten kurtulur ülke.

Yorum

• Bizim haklı olduğumuz fibiklerin şikeci olduğu ayan beyan ortada artık.

O yüzden ne yapsalar boş.

He resmi olarak tescil edilmiyor şampiyonluğumuz ne edelim bu ülke adaletsizse

Yorum

İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tapeler, deliller var bu iş nasıl kapatılacak diyen arkadaşlara cevabım şu.

Yüzlerce delil ve tape olan, bütün ülkenin bildiği rüşvet ve yolsuzluğu nasıl örtbas ettilerse öyle kapatılacak.

Şimdi benzerlik olarak aynı gibi görünüyor ama adamlar bu tapeler montaj,ekleme çıkarma yapılmış diye en başından itiraz ettiler.Bazılarını ise evet bunlar gerçek diye onayladılar.Bu Şikeci tayfası ise hiç birine itiraz etmediler ve hatta mahkemede dinletilmesini istemediler.Sen olsan bunlar bana ait değil diyorsan ne yaparsın?Dinlensin dersin,montaj olup olmadığını inceletirsin.Şikeciler ise bu tapeler üzerine aptal aptal savunmalar yaptı.Şimdi nasıl yok edecekler?
                      Yapmak isterseler yaparmılar belki evet ama onların arasında da Gezi sonrası film koptu bence.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buraya gelip bu iş bitti diyenlerle biz şike yapmadık diyen fenerliler arasında hiç fark göremiyorum..
                        ne alakasi var guzel kardesim, valla bence de bu is bitti.ulkede bu kadar kani bozuk adam varken, akpsi chpsi mhpsi tum siyasi partiler sikebahcenin onunde set olmusken bu is bitmedi mi diyelim..uefa diyorduk onlarda o.cocugunun onde gideniymis..sikebahcenin yerinde biz olsaydik en az uc kume dusururlerdi ama adamlara kimse dokunamiyor..simdi de bir paralel yapidir gidiyor, kaba eti tutusan herkes oraya sariliyor.hakli haksiz bakan yok..bu ulkede hak yok,bu ulkede hukuk yok..kimin gucu fazlaysa kimin sayisal ustunlugu varsa onlar kral.
                        en cok zoruma giden sey de sampiyonlugumuzun verilmemesi degil bizim hakkimizi alenen gasp eden adamin trabzonda girdigi her secimde daha yuksek oy olmasi.ben ankarada dogmus buyumus aslen rizeli fanatik bir trabzonspor'luyum..cocuklugumda babam beni iki-uc sefer avni akere goturmustu.o donemin trabzonsporlularini hatirliyorum da,boyle bir seyi o zaman yapsalar karadenizi yakarlardi..simdi bakiyorsun hepsi padisaha biat ediyor.
                        trabzon sehri bile hakkini yiyenlerin yalakaligini yaparken biz neyin mucadelesini veriyoruz..trabzonspor baskani sike icin goreve geldi adam padisahin yaveri cikti..milleti sokaga dokecegim dedi hala sus pus olan biteni izliyor..bu dakikadan sonra yapilacak tek sey hakkimizi sokakta aramak,alana kadar sokaktan cekilmemek..bizde bu irade var mi?yok.
                        zaten bunu yapsan darbe tesebbusunden iceri atarlar..oyle sacma sapan bir ulke olduk..hak verilmez hak alinir diye guzel bir laf var..biz hakkimiz verilecek diye bekledigimiz surece afedersin ama bir bok vermezler..
                        butun bunlar ortadayken neredeyse 4 senedir karar vermeyen uefa fifa cas'a niye guvenelim,niye onlardan medet umalim..bu is bitti.masada bir kez daha sikeci o.cocuklari kazandi..

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Simdi bu şikeyi ortaya çıkaran polis ve yargı tayfası cemaatci degil mi?
                          Peki bunlar bu olayları temiz futbol adına mı ortaya cikardi yoksa rakipleriyle hesaplasmak icin mi?
                          Nereden biliyoruz ki cemaatten olduklarını ?
                          rte ve azize rehberimizse cemaat yapmıştır diyebiliriz

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben anlamıyorum telefon dinlemenin usulü nedir? Habermi vermeleri gerekiyordu dinleniyorsunuz diye? Nedir bunun iç yüzü?

Şöyle olacak galiba ibo
                            Ali aziz bey iyi günler sizi dinliyoruz haberiniz olsun büyük hayranınız valla dayanamadık.
                            Ha bu arada fazla küfür etmeyin, bide telefonda şike yapmayında işimizi doğru düzgün yapalım efendim.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Buraya gelip bu iş bitti diyenlerle biz şike yapmadık diyen fenerliler arasında hiç fark göremiyorum..
                              Aynı mantıkla gidersem ;
                              Buraya gelip bu iş bitmedi diyen pollyannalarla bize komployu bayern Münih kurdu diyen şikeci Arasında bir fark göremiyorum.

Yorum

• spor yargisi kararini verdi. sike sabittir. isterse yeniden yargilamada sucsuz bulunsunlar karari degistiremezler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X