Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağol varol Celalcim,

Önce golcü transferi sonra 17 Temmuz'da UEFA'nın şb'ye ve tff'ye cezayı kesmesi
    Ya da önce 17 Temmuz'da UEFA'nın cezayı kesmesi sonra golcü transferi

İki senaryoya da hazırım
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sağol varol Celalcim,

Önce golcü transferi sonra 17 Temmuz'da UEFA'nın şb'ye ve tff'ye cezayı kesmesi
      Ya da önce 17 Temmuz'da UEFA'nın cezayı kesmesi sonra golcü transferi

İki senaryoya da hazırım
      sürecin biraz daha uzamasınada hazırlıklı olmak lazım...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 17 Temmuzda yeni bir cezaya gerek yok kararı çıkar büyük ihtimalle.Bunları cas ve fıfada öttürmek lazım.Herşey bizim lehimize.Elimizde kapı gibi cas kararı var.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          17 Temmuzda yeni bir cezaya gerek yok kararı çıkar büyük ihtimalle.Bunları cas ve fıfada öttürmek lazım.Herşey bizim lehimize.Elimizde kapı gibi cas kararı var.
          Aynen.

Yeter ki hakkımızda bir kez daha olumlu karar açıklasınlar...

şikecileri süründürmeyen namussuzdur.

2005'de Cem PAPİLA olayından sonra 30.000 kişi Trabzon sokaklarına dökülmüştü. Aynısını yapmak lazım 17'sindeki kararlara göre.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaslar 17 temmuzda beklentileriniz nedir??
            Ne gibi cezalar gelebilir ya da gelmeli??

XT910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak buserkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar 17 temmuzda beklentileriniz nedir??
              Ne gibi cezalar gelebilir ya da gelmeli??

XT910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              ben tff den kararlarını gözden geçirmesini isteyeceğini düşünüyorum. bizle ilgili ceza verileceğini ise kesinlikle düşünmüyorum. olaki uefa tff den kararlarını gözden geçirmesini istemedi. işte ozaman FİFA ve CAS ta hakkımızı arayıp bu işi sonuçlandırırız.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                perşembe günü iftara davetliyim ve muhtemelen karar mesaiden sonra açıklanacak. ve ben her zamanki gibi eğlenceği kaçıracağım
                o zaman iyi haberler var demek ki
                ben de iftara davetliyim ama ben de kaçıracağım
                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o zaman iyi haberler var demek ki
                  ben de iftara davetliyim ama ben de kaçıracağım
                  evet nezaman kaçırsam cümbüşü hep iyi haberler almışızdır. yeterki istediğimiz sonuç çıksın varsın burda olmayayım.

Yorum

• Bazı arkadaşlarımızın iyi niyetine hayranım herkesi kendileri gibi temiz ve dürüst zannediyorlar ,CAS ın gerekçeli kararında UEFA nın ceza vermemek için taklalar attığını lütfen görün ve UEFA dan bişey beklemeyin süreç bizim zorlalamızla devam ediyor ve yol bittiğinde yaptırklarımız yanımıza kar kalacak(inşallah yanılırım) siyaset ,para ,medya ya karşı savaşıyoruz ve kötülük birlik içinde 17 temmuz için fazla kendinizi umutlandırmayın ,hele ki küme düşme ,puan silme v.b argümanlar için , sadece aerbaycan da şubesi olan koç grubunun bankası yapı kredi 30 milyon euro sadece avrupada yapılan bir organizasyon olan şampiyonlar ligine neden sposnsor olur 2012 de rüşvet in yasal boyutudur sponsorluk ,ancak şunu herkes bilsin isterim 3 defa UEFA merkezine bieysel olarak gitmiş biriyim olay onlardanda bağımsız biraz tamamen başbakanın elinde oda fenerine kıyamıyor azizden nefret ediyor ama azizi suçlamak fenerine dokunacağından kurtarmak için herşeyi yapıyor bunu görmeyen kör gözlere diyecek sözüm yoktur ...
                    Kahpe Bizans;
                    Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                    Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bazı arkadaşlarımızın iyi niyetine hayranım herkesi kendileri gibi temiz ve dürüst zannediyorlar ,CAS ın gerekçeli kararında UEFA nın ceza vermemek için taklalar attığını lütfen görün ve UEFA dan bişey beklemeyin süreç bizim zorlalamızla devam ediyor ve yol bittiğinde yaptırklarımız yanımıza kar kalacak(inşallah yanılırım) siyaset ,para ,medya ya karşı savaşıyoruz ve kötülük birlik içinde 17 temmuz için fazla kendinizi umutlandırmayın ,hele ki küme düşme ,puan silme v.b argümanlar için , sadece aerbaycan da şubesi olan koç grubunun bankası yapı kredi 30 milyon euro sadece avrupada yapılan bir organizasyon olan şampiyonlar ligine neden sposnsor olur 2012 de rüşvet in yasal boyutudur sponsorluk ,ancak şunu herkes bilsin isterim 3 defa UEFA merkezine bieysel olarak gitmiş biriyim olay onlardanda bağımsız biraz tamamen başbakanın elinde oda fenerine kıyamıyor azizden nefret ediyor ama azizi suçlamak fenerine dokunacağından kurtarmak için herşeyi yapıyor bunu görmeyen kör gözlere diyecek sözüm yoktur ...
                      uefa 17 temmuzda birşey yapmayabilir burada önemli olan bir karar vermesi. kararını versinki bizde ona göre fifa ve cas a gidip gitmeyeceğimize karar verelim.

Yorum

• bu haber okundu mu

İstanbul’da çaldıkları parayla yakalandı. Şüphelilerden birinin dikkat çekmemek için Fenerbahçe forması giymesi dikkat çekti.

Bursa'da 4 gün önce 3 köyden yaklaşık 100 süt üreticisine ait 95 bin liralık ürün bedelini çeken kooperatif yöneticilerine banka çıkışı tuzak kurarak soyan biri kadın 8 Kolombiya ve Guatemala uyruklu şüpheli, İstanbul’da çaldıkları parayla yakalandı. Şüphelilerden birinin dikkat çekmemek için Fenerbahçe forması giymesi dikkat çekti. Mahkemeye çıkartılan şüphlilerden 3’ü tutuklandı.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu haber okumdu mu

İstanbul’da çaldıkları parayla yakalandı. Şüphelilerden birinin dikkat çekmemek için Fenerbahçe forması giymesi dikkat çekti.

http://www.milliyet.com.tr/soyguncul...undem-1911551/
                          bide dikkat çekmemek için fb forması giymiş

aslında tüm dikkatleri üzerine çekmiş

Yorum

bide dikkat çekmemek için fb forması giymiş

aslında tüm dikkatleri üzerine çekmiş
                            şikeciler her her yerde
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

evet nezaman kaçırsam cümbüşü hep iyi haberler almışızdır. yeterki istediğimiz sonuç çıksın varsın burda olmayayım.
                              Celal kardeşim, senin bir otobüs vardı. Aksam iftara o otobüsle git sen...
                              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• 17 Temmuz'da UEFA fenerin şampiyonluğunu onaylasa bile ne bu mücadele biter ne de fenerin alnındaki şike lekesi geçer.
                                17 Temmuz önemli bir dönemeç ama kötü bir haber ne haklılığımızı değiştirir ne de yolun sonu anlamına gelir.
                                Er ya da geç o kupa Trabzon'a gelecek ve Trabzonspor'un kayıpları tazmin edilecek.
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X