Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 side uefanin yetki alanina girmiyor..uefanin ceza verme yetkisi yok yerel fedarasyonlara sadece tedbir amacli kendi organizasyonlarina almayabiliyor.. gorus bildiriyor ama uygulayip uygulamama yerel fedarasyona bagli.. daha onceki sike cezalarinin hepsi kendi fedarasyonlulari sayesinde yaptirim oldu kluplere cunku fifa riskini goze alamadilar..top artik fifada kendikasinfi tff gelcek ceza cok pis olabilir hemde cok..
    peki tff uefa nın kurallarına bağlı kalmakla yükümlü bunuda yapmıyor, uefa herşeyi yapabilir kaldıki geçen yılki toplantılarında uefa yerel federasyonlara karışabilir kararı almıştı. o yüzden uefa yapmak istedikten sonra adamların aklını alır...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Resmi sitedeki açıklamayı yazdım daa
      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• resmi site güzel açıklama yapmış bence...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Uefadan bir beklentisi olan yoktu herhalde.. Artık sırada Fifa ve Cas var. Ama hangimizde yeni bir süreci bekleyecek sabır ve istek kaldı, orası tartışılır..
          www.x.com/zykmda

Yorum

• epeyidir bir tarih beklemiyorduk neyseki şimdi 11 aralık tarihini bekleyeceğiz

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uefadan bir beklentisi olan yoktu herhalde.. Artık sırada Fifa ve Cas var. Ama hangimizde yeni bir süreci bekleyecek sabır ve istek kaldı, orası tartışılır..
              bende

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                UEFA disiplin müfettişi, TFF disiplin kurullarının ve ceza mahkemesi süreçlerinin UEFA’ya bildirilmesi gerektiğini, fakat bildirilmediğini, bu nedenle Trabzonspor’a 10.000 Avro para cezası verilmesi gerektiğini savunmuştur. Müfettişin bu talebi, usule ilişkin bir yaptırım talebidir.
                Kim bildirecekmiş?Neden bildirmemiş?Biz niye ceza aldık?Hukuk kurulunun ihmali mi var?Aynı konudan Fenerbahçe'de ceza aldımı?Fenerbahçe tüm bu süreçleri UEFA'ya bildirmişmidir?
                En son fincher tarafından düzenlendi; 11.11.2014, 15:42.

Yorum

• son günlerde olan bite şikecilerin karşı atağı

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Bu karar ile UEFA yerel lige karışamam dedi
                    Yani ben söylerim TFF yaparsa yapar yapmazsa ben karışamam demiş oldu

Ayrıca yine UEFA ise Trabzonspor temizdir şike yapmamıştır
                    Bu da şikecilere kapak olsun demiştir .. Olayın kısa özü bu

Bundan sonra bizim bu lige müdahale açısından olayı baska bir kuruma taşımamız şart oldu .
                    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bende
                      Abi sende o enerji, istek her zaman var
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        peki tff uefa nın kurallarına bağlı kalmakla yükümlü bunuda yapmıyor, uefa herşeyi yapabilir kaldıki geçen yılki toplantılarında uefa yerel federasyonlara karışabilir kararı almıştı. o yüzden uefa yapmak istedikten sonra adamların aklını alır...
                        Tff kendi kasiniyor uymazsa kendi bilire getiriyor uefada topu taca atiyor ts ye yol gosteriyor git fifaya diye ,cezayi fifa keser..gecen yilki karar geriye donuk isletilemiyor ve 2011i malesef kapsamiyor gecmis tarih oldugu icin alpay kose boyle soylemisti daha once tv programinda..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• UEFA nın kararı olumsuz bi görüntü verse de ... hepimiz sanırım sürecin beklediğimizden kısa sürdüğü ve olayın FIFA ve CAS aşamasına hızlı geçildiği yönünde hemfikirizdir ... UEFA topu direkt FIFA ya atmış ... yetkisi var mı yok mu tartışmasız olan kurum ... kaldı ki sanırım kulübümüzün de bu karardan haberi vardı ... daha geçen gün kulübün sitesinden hukuk kuruluna bu dava nereye varırsa varsın tam yetki verilmiştir şeklinde açıklama yapıldı ... tesadüf değil ... içimizi bulandıran UEFA denen kurumun alanından çıktı artık bu dava ...
                          sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi sende o enerji, istek her zaman var
                            eyvallah

Yorum

• Biz açıklama yaparken her iki şikayete de değiniyoruz. Şikeciler ise sadece bizim şikayet reddedildi diyor. Kendi şikayetlerinin reddedildiğini açıklamıyor. Açıklamalarında bile şike var.
                              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                              Hz. Ömer.

Yorum

• Peki Fıfa fbyi dusurebilir mi ya da ulkeyi mi men eder..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X