İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefadan bir beklentisi olan yoktu herhalde.. Artık sırada Fifa ve Cas var. Ama hangimizde yeni bir süreci bekleyecek sabır ve istek kaldı, orası tartışılır..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA disiplin müfettişi, TFF disiplin kurullarının ve ceza mahkemesi süreçlerinin UEFA’ya bildirilmesi gerektiğini, fakat bildirilmediğini, bu nedenle Trabzonspor’a 10.000 Avro para cezası verilmesi gerektiğini savunmuştur. Müfettişin bu talebi, usule ilişkin bir yaptırım talebidir.En son fincher tarafından düzenlendi; 11.11.2014, 15:42.
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
Bu karar ile UEFA yerel lige karışamam dedi
Yani ben söylerim TFF yaparsa yapar yapmazsa ben karışamam demiş oldu
Ayrıca yine UEFA ise Trabzonspor temizdir şike yapmamıştır
Bu da şikecilere kapak olsun demiştir .. Olayın kısa özü bu
Bundan sonra bizim bu lige müdahale açısından olayı baska bir kuruma taşımamız şart oldu .
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki tff uefa nın kurallarına bağlı kalmakla yükümlü bunuda yapmıyor, uefa herşeyi yapabilir kaldıki geçen yılki toplantılarında uefa yerel federasyonlara karışabilir kararı almıştı. o yüzden uefa yapmak istedikten sonra adamların aklını alır...1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
UEFA nın kararı olumsuz bi görüntü verse de ... hepimiz sanırım sürecin beklediğimizden kısa sürdüğü ve olayın FIFA ve CAS aşamasına hızlı geçildiği yönünde hemfikirizdir ... UEFA topu direkt FIFA ya atmış ... yetkisi var mı yok mu tartışmasız olan kurum ... kaldı ki sanırım kulübümüzün de bu karardan haberi vardı ... daha geçen gün kulübün sitesinden hukuk kuruluna bu dava nereye varırsa varsın tam yetki verilmiştir şeklinde açıklama yapıldı ... tesadüf değil ... içimizi bulandıran UEFA denen kurumun alanından çıktı artık bu dava ...sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sende o enerji, istek her zaman var2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Biz açıklama yaparken her iki şikayete de değiniyoruz. Şikeciler ise sadece bizim şikayet reddedildi diyor. Kendi şikayetlerinin reddedildiğini açıklamıyor. Açıklamalarında bile şike var.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum