Sakatlığı geçti takıma bomba döndü. Galatasaray ve Metalist maçında Ersun Yanal'ın en büyük kozu olan Özer Hurmacı, Avni Aker'deki ilk golünü attı, yönetime de 'bonservisimi alın' mesajını yolladı.
En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 02.12.2014, 10:27.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
"Trabzonspor bu futbolunu geliştirerek devam ettirdiği sürece şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir bana göre. Lakin önü federasyon ve hakemler tarafından kesilebilir. O yüzden ikisini de yenecek futbolu sergilemeli...
Bir de tarlalar sürülür mü, çift dikişler atılır mı, Eyüp Sultan'da totemler yapılır mı göreceğiz?"
Ulaş Özdemir
Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Hayal kurarken bir ortadogu ulkesinde oldugumuzu unutmayalim.
Boyle ulkelerde aklına gelebilecek her türlü senaryo yaşanabilir. Iktidarı elinde tutanların çizdiği sınırların dışına asla çıkamazsınız.
Bir elinde zil diğerinde halkın boynuna takılmış bir kementle onu hem uyanık tutar,hemde kontrol eder. Halkına sürekli bir şafak vakti sarhoşluğu yaşatır. Asla tam olarak ozgür ve demokratik bir yaşama sahip olamaz. Trabzonspor bu noktada zayıf halkadır. Gerekirse dudağına bir parmak bal çalınır,o kadar.
Not:sözünü ettiğim iktidar,siyasi iktidar değildir.
Atilla Dilaver @AtillaDilaver 1 dk.1 dakika önce
Bu hafta sonuna doğru şike mücadelesinin önemli bir belgesi açıklanacak.
Medyayı takip ediniz.
"Müjde" haberleri yapanlar çok şaşıracak.
Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza. Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Dün GS ye bügünde FB ye kıyak yapıldı.Eyyyy gidi heyy boşuna hersey ,bırakın 2011 de hakkımızın verilmesini bizi bu düzen şampiyon yapmayacaktır..daha biz çok bekleriz.
Bjk yi de ben ekleyeyim onlar enayimi .Sizin dusunceniz deyim Genclerbirligine 4 değil 14 atsan ,cardoso yilin golünü atsa ne olur koca bir hic.Adamlar bizi sadece ligde renklendirici olarak görüyorlar.Son haftalarda heyecana kapilip 2011 i de unuttuk.
Vay ertem şenere ne olmuş böyle kendi programında 3 ezik savunucusudur ancak beyaz tvdeki son söz programında şuan döktürüyor..Trabzonsporu ayırıyorum diger 3 takımın maçlarını yöneten hakemler tarafsız karar veremiyor, çünkü maçtan sonra üstlerine çok geliniyor ben bjkliyim ama karabügün golü verilmedi ve bunlar artık hata değil, malesef bilinçli diyor..ayrıca yabancı hakemden önce yabancı federasyon lazım bize dedi vee ne türk futbolunda ne doğru ki bunlar doğru olsun dedi şaşırdım açıkcası ertem şener böyle değildi
Yorum