Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eskişehirspor'un davasını CAS nezdinde takip eden İspanyol avukat Emilio García-Silvero, El Mundo Deportivo gazetesine konuştu.

İspanyol avukat, Eskişehirspor'un, 2010/11 sezonuna dayanan şike davasında kulübün antrenörü Bülent Uygun ve takımın futbolcusu Ümit Karan'ın cezaevine giren Fenerbahçe yetkililerinden para aldığının Türk yargısı tarafından kanıtlandığını açıkladı. Uygun ve Karan'ın ağır para cezası ile yaptırımlarla karşılaştığını belirtti. Bu durumun Trabzonspor karşısında Eskişehirsporlu oyuncuların iyi oynaması için verildiği ve bunun da UEFA "fair-play" kurallarının 116'ıncı maddesine kesinlikle uygun olmadığını belirtti. Fakat dava sürecinde CAS'a bunun takımın diğer elementlerinden hiçbirisinin bilgisi olmadığını kanıtladıklarını açıkladı. CAS'ın "tüm yarışmalar için bütünlük ve eşit fırsatlar" ile "herhangi bir sportif başarı karşılıksız kalmaz" maddelerine aykırılığa rastladığını belirtti.

Kaynak: El Mundo Deportivo
    şikebahçenin düşürülmesi için bu maç bile yeterli

o maçta kahrolmuştum, hala unutamıyorum maç sonrasını
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• şike-teşvik yapılan Eskişehir-Trabzonspor maçı sonrası bir abimiz üzüntüden kalp krizi geçirip hayata veda etmişti.

yatacak yerin var mı ulan seni ahlaksız vicdansız azize
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Suç Aziz'in değil. Aziz'i bu hale getirenlerin ve buna müsade eden halkın.
        En son My tarafından düzenlendi; 17.10.2014, 15:40.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Suç Aziz'in değil. Aziz'i bu hale getirenlerin ve buna müsade eden halkın.
          ve iktidarın, ve muhalefetin, ve medyanın ve iş dünyasının.....
          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ve iktidarın, ve muhalefetin, ve medyanın ve iş dünyasının.....
            Bu hale derken bunun içinde iktidar da var muhalefet te vatandaş ta sermaye de medya da sanatçı da...
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Günahın ortağı çok,boşuna tek tek saymayın.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Günahın ortağı çok,boşuna tek tek saymayın.
                En doğru sözü sen söylemişsin kardeşim,

Evet günahı olan o kadar çok ki
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Yargilanacak 6 kisi kimler? Ibrahim akin, Serdar kulbilge gibi direk sike yapan tiplerde cezasi kesinlesen, yeniden yargilanmayacak olan va rmi?
                  6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

Günahın ortağı çok,boşuna tek tek saymayın.
                    artık bunlara kim vesile olduysa hepsiyle tek tek hesaplaşacağım...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu sürecin sonunu görebilecekmiyim diye düşünmeye başladım.

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sürecin sonunu görebilecekmiyim diye düşünmeye başladım.
                        Allah uzun ömür versin hepimiz görürüz inşallah sonunu...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

artık bunlara kim vesile olduysa hepsiyle tek tek hesaplaşacağım...
                          Celal hocam ,sen hepsini teker teker bulsan ancak kendi hesabını kapatırsın. Asıl bu deyyuzlarla hesaplaşması ..daha doğrusu karşısına dikilmesi gereken Trabzonspor camiasıdır. Öyle bir kişinin 5 kişinin değil topyekün hepsinin.

Ama nerde? Yarın kongrede birini seçeriz ,dün eski başkanının yanında durduğu adamla savaşır bundan büyük bir kısmımız memnun da olur ama bir başka güç ile öyle yada böyle ittifak kurar / dirsek temasına geçer.

Güçten ve güçlülerden bağımsız bir adayla yönetilmediğimiz müddetçe gelen ağam giden paşam .Bizi daha çok 3 temmuzlar bekler (korkarım)

StopMatchFixing.Com

Yorum

• TFF , kulüp avukatlarının istediği yazışma örneklerini elden kulübe ulaştırmış bakalım neler çıkacak bu yazışmalardan.

Yorum

Celal hocam ,sen hepsini teker teker bulsan ancak kendi hesabını kapatırsın. Asıl bu deyyuzlarla hesaplaşması ..daha doğrusu karşısına dikilmesi gereken Trabzonspor camiasıdır. Öyle bir kişinin 5 kişinin değil topyekün hepsinin.

Ama nerde? Yarın kongrede birini seçeriz ,dün eski başkanının yanında durduğu adamla savaşır bundan büyük bir kısmımız memnun da olur ama bir başka güç ile öyle yada böyle ittifak kurar / dirsek temasına geçer.

Güçten ve güçlülerden bağımsız bir adayla yönetilmediğimiz müddetçe gelen ağam giden paşam .Bizi daha çok 3 temmuzlar bekler (korkarım)
                              hesaplaşacapım derken bu dünyada değil ahirette

Yorum

hesaplaşacapım derken bu dünyada değil ahirette
                                bu tarafı boşverdim diyorsun yani?

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X