Allahım ahiret hesabını sen bilirsin. Ama sana yalvarıyorum şu şerefsizlerin hesabının bu dünyada görüldüğü günleri göstermeden cumalar yüzü suyu hürmetine emanetini alma bizden.
Parada pulda gözüm yok. Benim dünyalığım bu olsun istiyorum.
Amin.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Herkese hayırlı cumalar arkadaslar
umudumu kaybetmedim,yeterki davamızı satmasınlar,onun dışında her şey lehimize.UEFA kararı geciktirsede sonucta bir karar vermek zorunda
az ceza vermeye kalksa CAS tan çekiniyorlar,bu yüzden bu şikecileri doğrayacaklar inanıyorum
Şampiyonlar ligi üçüncü ön eleme turunda karşılaştığı Celtic'i 4-1 ve 2-0 yenerek eleyen Legia Varşova, cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle hükmen 3-0 mağlup sayılmış ve kupadan elenmişti.
UEFA’nın bu kararından sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi’nden devam eden Legia, Aktobe maçında inanılmaz bir koreografiye imza attı. UEFA’yı protesto eden taraftarlar, Celtic'e karşı toplamda elde ettikleri 6-1'lik skoru kastederek “1, 6'dan büyüktür çünkü önemli olan futbol değil, paradır” ifadelerini kullandı. Domuz şeklinde balonlar taşıyan taraftarlar UEFA’yı bu koreografide tamamen domuza benzetti.
Celtic’in Maribor’a elenmesi üzerine kulübün resmi Twitter hesabından yayınlanan “Futbol kazandı” mesajı da dikkatlerden kaçmadı.
Öte yandan Trabzonspor'un rakibi Rostov'da cezalı oyuncu oynatmasına rağmen UEFA bu kulübe ceza vermek yerine soruşturma dosyasını kapatarak adeta ödül verdi.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda sahalarda pek de sık rastlanmayan bir olay yaşandı.
Polonya temsilcisi Legia Varşova, İskoçya’da mücadele ettiği maçta Celtic’i 2-0′lık skorla geçti. İlk maçı da 4-1 gibi farklı bir skorla kazanan Legia Şampiyon Ligi için play off oynamaya hak kazandı. Polonya ekibini sıkıntıya düşüren olay İskoçya’daki rövanş maçının 86. dakikasında yaşandı. Turu geçmeyi garantileyen Legia Varşova’da dikkatsizlik eseri olarak geçtiğimiz seneden kırmızı kart cezası bulunan 22 yaşındaki Bartosz Bereszynski oyuna dahil oldu. Maçtan sonra durumu fark eden UEFA Polonya ekibi hakkında soruşturma başlattı. Bir açıklama yayınlayan Legia Varşova kulübü de UEFA’nın soruşturma başlattığını doğrulayarak kulübün gerekli bilgi ve belgelerin cuma günü yetkili mercilere ulaştırılacağını belirtti. Legia Varşova’nın yüksek ihtimalle bir para cezası alması bekleniyor.
Yorum