İlk olarak limanköy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Yok mu bir açıklama. Karar, karar erteleme felan.
Yaw deyinki bu takım suçlu cezası bu. Deyin ki bu takım suçsuz. Yılar geçti Suçlu dediğiniz takım liglerde oynadı şampiyon bile oldu. Bu mu adaletiniz.
Suçlu diye karar aldığınız takıma hakettiği cezayı verseydiniz geçen sene ve ondan önceki sene Ligde oynayamacaktı.
Ligde oynadı dünyanın primini aldı, üstüne geçen sene ligde oynadı Dünyanın primini aldı bir de Şampiyon oldu gene prim aldı.
TFF den zaten umudum yok ama, eğer Avrupalı kurullar bu kadar bekliyorsa, ya satılmışlar ya da, Şikecilerin Kulüp lisansını iptal ederler, TFF ye ise gidin, ceza verene kadar bırak futbolcularınızı, malzemecinizden masörünüzden, tercümanınıza kadar
gözümüze görünmeyin demeleri lazım.TRABZONSPOR.
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHergün yazmasakta her gün buradayız . Asla vazgeçmeyeceğiz,asla!!!
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlık son nefes modunda devam ediyor resmen.
Bari az tahmin yazayım.
Adaleti para olan Uefa, bize ceza vermek için sıfır tolerans ilkesinin bahane edip hakkımızda tedbir kararı verebilir. (bahane olarakta Türk mahkemelerinden aklandığımız gabriç, sixas tape ve olaylarını gösterebilir.)
Hakkımızda gerçekleşebilecek en kötü durum bu.
Diğer taraftan Uefa, her ne kadar tff ve şb ye ceza vermemek için diretse de artık Cas raporu ile köşeye sıkışmıştır. Tff ve şb için çıkabilecek en iyi karar Uefanın süreci başka bir bahane ile uzatmasıdır. Çünkü artık onlar için cezadan kaçış yolu yok.
Rapor şayet Uefaya sunulmuş ise kararın çıkması yakındır.
Bu konuda sizin gibi düşünüyorum. Bence de ok yaydan cikti.
Artik geri dönüş yok. Sonuç belli ve sureci uzatmaktan başka birşey yapilmiyor.
Galiba herkes birilerini kurtarma peşinde. CAS sürecine girildiğinde herşey hizlanacak ama işi o duruma getirmemek için UEFA, TFF, bizim Hukuk Kurulu dahil herkes çabalıyor.
Fakat Arnavut'un dediği gibi, apırsada, köpürse de sonuç kacinilmaz...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorumlarinizi takip ediyorum. Hukuk konusunda bilgilisiniz sanıyorum.
Bu konuda sizin gibi düşünüyorum. Bence de ok yaydan cikti.
Artik geri dönüş yok. Sonuç belli ve sureci uzatmaktan başka birşey yapilmiyor.
Galiba herkes birilerini kurtarma peşinde. CAS sürecine girildiğinde herşey hizlanacak ama işi o duruma getirmemek için UEFA, TFF, bizim Hukuk Kurulu dahil herkes çabalıyor.
Fakat Arnavut'un dediği gibi, apırsada, köpürse de sonuç kacinilmaz...
Ama dediğiniz gibi apırsada, köpürse de sonuç kaçınılmaz.
İzninizle Erzikle ilgili 1 Ocak 2014 tarihli haberi paylaşayım.
Erzik:
Eğer yeni mahkeme F.Bahçe'yi suçsuz görür ve UEFA Disiplin Komitesi'nin ceza vermesine sebep olan deliller geçersiz sayılırsa bu yeni bir durumun oluşması demektir. O zaman önce F.Bahçe'nin CAS'a başvurması 'Alın size yeni deliller, sen onayladın ama mahkeme kararı değişti. Şimdi benim davamı tekrar değerlendir" deme hakkı doğar. CAS'tan sonra aynı süreç UEFA için geçerli tabii ki.
Aslında işin yeniden yargılama ile birlikte götürülmeye çalışılan sonucu bu.
Ama inşallah her zaman olduğu gibi sadece ADALET diyen bizler kazanacağız.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
luis suarez, FIFA dan 4 ay futboldan men cezası alıyor
CAS'a gidiyor cezası onaylanıyor
fenerbahçe CAS tarafından 4 maçta şike yaptığı tespit olunduğu halde
biz neden hala UEFA ve FIFA ya gitmemiz gerekiyor
ne UEFA ne FIFA
görülüyor ki CAS ın verdiği kararlar son karar@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleluis suarez, FIFA dan 4 ay futboldan men cezası alıyor
CAS'a gidiyor cezası onaylanıyor
fenerbahçe CAS tarafından 4 maçta şike yaptığı tespit olunduğu halde
biz neden hala UEFA ve FIFA ya gitmemiz gerekiyor
ne UEFA ne FIFA
görülüyor ki CAS ın verdiği kararlar son karar2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum