Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beni üzen şey,magdur olan biziz,haksız çıkartılmaya çalışan biziz.uefa şu şikecilerin ipini kessede kurtulsak
    Çankaya padişahı öyle istiyor.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Topragım ,bence parasız adam gereksiz adam bu ülkede

Yorum

• Yok mu bir açıklama. Karar, karar erteleme felan.

Yaw deyinki bu takım suçlu cezası bu. Deyin ki bu takım suçsuz. Yılar geçti Suçlu dediğiniz takım liglerde oynadı şampiyon bile oldu. Bu mu adaletiniz.

Suçlu diye karar aldığınız takıma hakettiği cezayı verseydiniz geçen sene ve ondan önceki sene Ligde oynayamacaktı.

Ligde oynadı dünyanın primini aldı, üstüne geçen sene ligde oynadı Dünyanın primini aldı bir de Şampiyon oldu gene prim aldı.

TFF den zaten umudum yok ama, eğer Avrupalı kurullar bu kadar bekliyorsa, ya satılmışlar ya da, Şikecilerin Kulüp lisansını iptal ederler, TFF ye ise gidin, ceza verene kadar bırak futbolcularınızı, malzemecinizden masörünüzden, tercümanınıza kadar
        gözümüze görünmeyin demeleri lazım.
        TRABZONSPOR.

Yorum

• Nobetteyiz nobette biz bitti demeden bitmeyecek bu is
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Hergün yazmasakta her gün buradayız . Asla vazgeçmeyeceğiz,asla!!!
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hergün yazmasakta her gün buradayız . Asla vazgeçmeyeceğiz,asla!!!
              Maalesef herkes transfer tarafına kaydı ve buraları unuttular.Halbuki transferden daha önemlisi burası.Öncelikle çalınan şampiyonluğun peşinde olmalı, önümüze daha sonra bakmalıyız.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Bir umut iste bekliyoruz
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başlık son nefes modunda devam ediyor resmen.
                  Bari az tahmin yazayım.

Adaleti para olan Uefa, bize ceza vermek için sıfır tolerans ilkesinin bahane edip hakkımızda tedbir kararı verebilir. (bahane olarakta Türk mahkemelerinden aklandığımız gabriç, sixas tape ve olaylarını gösterebilir.)
                  Hakkımızda gerçekleşebilecek en kötü durum bu.

Diğer taraftan Uefa, her ne kadar tff ve şb ye ceza vermemek için diretse de artık Cas raporu ile köşeye sıkışmıştır. Tff ve şb için çıkabilecek en iyi karar Uefanın süreci başka bir bahane ile uzatmasıdır. Çünkü artık onlar için cezadan kaçış yolu yok.

Rapor şayet Uefaya sunulmuş ise kararın çıkması yakındır.
                  Yorumlarinizi takip ediyorum. Hukuk konusunda bilgilisiniz sanıyorum.

Bu konuda sizin gibi düşünüyorum. Bence de ok yaydan cikti.

Artik geri dönüş yok. Sonuç belli ve sureci uzatmaktan başka birşey yapilmiyor.

Galiba herkes birilerini kurtarma peşinde. CAS sürecine girildiğinde herşey hizlanacak ama işi o duruma getirmemek için UEFA, TFF, bizim Hukuk Kurulu dahil herkes çabalıyor.

Fakat Arnavut'un dediği gibi, apırsada, köpürse de sonuç kacinilmaz...
                  HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Yarinla ilgili tahminim karar cikmayacagi uzak bi tarih verilecegi yonunde.

Yorum

• Transfer forumu 150 kisi burasi 9 islem tamam !

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yorumlarinizi takip ediyorum. Hukuk konusunda bilgilisiniz sanıyorum.

Bu konuda sizin gibi düşünüyorum. Bence de ok yaydan cikti.

Artik geri dönüş yok. Sonuç belli ve sureci uzatmaktan başka birşey yapilmiyor.

Galiba herkes birilerini kurtarma peşinde. CAS sürecine girildiğinde herşey hizlanacak ama işi o duruma getirmemek için UEFA, TFF, bizim Hukuk Kurulu dahil herkes çabalıyor.

Fakat Arnavut'un dediği gibi, apırsada, köpürse de sonuç kacinilmaz...
                        Abi teveccühün teşekkür ederim. Tüm bu sürecin içindeki kilit isim Şenes Erzik kanımca. O müdahil olduğu sürece bu işin üstünü kapatamazlar ama uzatma imkanları var.
                        Ama dediğiniz gibi apırsada, köpürse de sonuç kaçınılmaz.

İzninizle Erzikle ilgili 1 Ocak 2014 tarihli haberi paylaşayım.
                        Erzik:
                        Eğer yeni mahkeme F.Bahçe'yi suçsuz görür ve UEFA Disiplin Komitesi'nin ceza vermesine sebep olan deliller geçersiz sayılırsa bu yeni bir durumun oluşması demektir. O zaman önce F.Bahçe'nin CAS'a başvurması 'Alın size yeni deliller, sen onayladın ama mahkeme kararı değişti. Şimdi benim davamı tekrar değerlendir" deme hakkı doğar. CAS'tan sonra aynı süreç UEFA için geçerli tabii ki.

Aslında işin yeniden yargılama ile birlikte götürülmeye çalışılan sonucu bu.
                        Ama inşallah her zaman olduğu gibi sadece ADALET diyen bizler kazanacağız.
                        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• luis suarez, FIFA dan 4 ay futboldan men cezası alıyor
                          CAS'a gidiyor cezası onaylanıyor

fenerbahçe CAS tarafından 4 maçta şike yaptığı tespit olunduğu halde
                          biz neden hala UEFA ve FIFA ya gitmemiz gerekiyor

ne UEFA ne FIFA
                          görülüyor ki CAS ın verdiği kararlar son karar
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            luis suarez, FIFA dan 4 ay futboldan men cezası alıyor
                            CAS'a gidiyor cezası onaylanıyor

fenerbahçe CAS tarafından 4 maçta şike yaptığı tespit olunduğu halde
                            biz neden hala UEFA ve FIFA ya gitmemiz gerekiyor

ne UEFA ne FIFA
                            görülüyor ki CAS ın verdiği kararlar son karar
                            sanırım hukuk kurulu uefa nın vereceği kararı bekliyor. belkide öyle bir karar verecekki uefa cas a gitmemize gerek bile kalmayacak. aksi halde fifa ve cas a muhakkak başvuracağız.
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yargıtay tarafından cezası onanan azizeye hala ceza vermeyen UEFA, neden hala şike yapan kişilere ceza vermiyorsun?

Yoksa sende mi şikecileri koruma pazarlığının içinde misin?
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Transfer forumundan çok burada olmalıyız. Transfer olayı bitti, belki 1 forvet ve 1 orta saha gelir o kadar.

Şikeyi unutma, unuttturma
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X