Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Visit ESPN for live scores, highlights and sports news. Stream exclusive games on ESPN and play fantasy sports.

Liverpool centre-back Kolo Toure is close to joining Trabzonspor, the Turkish club's president Ibrahim Haciosmanoglu has claimed.
    The 33 year old arrived at Anfield on a free transfer in July 2013 after his contract at Manchester City expired.
    But after featuring regularly during the early months of last season, he did not start any of Liverpool's final 11 league matches.
    Trabzonspor, who were last Turkish champions in 2011, finished fourth in their domestic league last season.
    "We are building the type of squad which we promised to the fans. We have agreed terms with Kolo Toure and we will bring him to the club," Haciosmanoglu told Turkish newspaper Hurriyet.
    Toure was a regular during the first three months of the season even as manager Brendan Rodgers reshuffled his defence frequently in a bid to find a successful combination at the back.
    But a poor performance in a 3-1 defeat at Hull City on December 1 cost him his place, which he only regained when fellow centre-back Daniel Agger suffered a calf injury in early January.
    Toure was then dropped again after a couple of significant errors that cost Liverpool goals in matches at West Brom and Fulham in February, and did not start another league game before the season's end.
    With Martin Skrtel and Mamadou Sakho the regular central defensive pairing over the final three months of last season, and Dejan Lovren arriving from Southampton in July, Toure's Anfield future has been the subject of increasing speculation.

Read more at http://www.espn.co.uk/football/sport...RWAajj0dJgQ.99
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• INTERPOL

Match-Fixing: The Biggest Threat to Sport in the 21st Century? (2013)

Football

July 2011—Perhaps the most high profile match-fixing scandal this past year due to its sheer scale has been in Turkey

There are also interesting political movements which coincide with the scandal

Due to the political interference, softening attitudes to the issue and failure to broker additional disciplinary measures and sanctions the TFF
      (Siyasi müdahale nedeniyle konuya yumuşak yaklaşılmış disiplin yaptırımları uygulamamış TFF)

@tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• uefa kişilerle ilgili kararı unuttu heralde

Yorum

• azizenin laflarını okuyorum sağda solda denk geliyor adam bariz şekilde itiraf ediyor şike yaptığını bilmem kaçıncı kez ama anlamamaktan geliyor bazı satılıklar çiftliği yaptı şikebahçeyi taraftarıda saf olunca iyi gazlıyor onları. son 3 senede borsa manipilasyonunda tutta hırsızlığa kadar her suçu işledi ama hala başkan sıfatı ile kulüp yönetiyor harbiden muz cumhuriyeti burası
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• yeter artık bu uefa da neyi bekliyor kişiler hakkında kararı ne zaman verecek kaç yıl oldu ayıptır ya bu bilgi kirlilikleri artık bitsin ne diyorlarsa konuşsunlar açıklasınlar neydi bu kadar uzun süren? yoksa oraya da mı siyasi baskı uygulanıyor!

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Buyur birader bişi mi var

Yav nasıl onu kastedersin
              bu başlık benim,zamanında ben buraları aldığım da bağ dı,bahçeydi,
              bakma sen şimdi kıymetlendiğine.

(Salih'im selamlar sevgiler kardeşim,nazım geçti üfürdüm aman diyim yanlış anlama)
              Estagfurullah abi ..ben şey demek istedim ,şey

.....

Yok abi ,cezalı olsamda olmasamda Celal bey 7/24 burada. ee biliyorsunuz tekkeyi bekleyen çorbayı içer ,aklıma o geldi hemen.

Yoksa efsane girişiniz unutulurmu?

Selamlar ,hürmetler...
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TS kulübü bu ucuz gaz alma açıklamalarını bıraksın da icraat yapsın.
                şikebahçe ile TS yi maça çıkartan yönetici adam değildir.

Yeter artık 3 yıldır herşeyini verdi "bazı" taraftarlar, yönetim de gereğini
                yapsın, sadece konuşmakla olmuyor.
                Birakin abi şu saçma fikri.o iş çoktan geçti.3 sene once ilk fb macinda yapacaktik bunu.2.hafta yenelim şunları zaten karisiklar iyice boka sarsınlar bundan daha büyük ceza olamaz onlara.

Bu memlekette bu tür sansasyonel şeylerle bir yere varamayiz artık.FIFA ve UEFA ne der buna bakalım.hakkimizin irzina gecmis adama % 71 oy çıkmış hatta birileri utanmadan buraya gelip iradeye saygı duymamizi bile tembihlediler sen kalkmis protesto bekliyorsun olacak işmi bu dediğin abi?
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ismail kartal'ın 2.ligde başarılı olma ihtimali çok yüksek..

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Estagfurullah abi ..ben şey demek istedim ,şey

.....

Yok abi ,cezalı olsamda olmasamda Celal bey 7/24 burada. ee biliyorsunuz tekkeyi bekleyen çorbayı içer ,aklıma o geldi hemen.

Yoksa efsane girişiniz unutulurmu?

Selamlar ,hürmetler...
                      Vaybe 2 dakkada satışa eldik
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ismail kartal'ın 2.ligde başarılı olma ihtimali çok yüksek..
                        Uzun sürmez, 10. haftaya kalmaz kovarlar.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her cümlesi bir öncekini tutmuyor.

Şike süreci ve hapishane azizeyi bayağı bozmuş

Etme bulma dünyası
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu adam mı şike yapmaz 188789732799

En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 13.08.2014, 08:12.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adam mı şike yapmaz 2
                              onu diyen halt etmiş abi

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Trabzonspor'un Liverpool'dan transfer ettiği Toure haberinin ESPN'de veriliş şeklide Fenerbahçeli taraftarları çılgına çevirdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un Liverpool'dan transfer etmek üzere olduğu Kolo Toure haberinin ESPN'de veriliş şeklide Fenerbahçeli taraftarları çılgına çevirdi.

Avrupa'nın önde gelen yayın organlarından olan ESPN, bordo mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Kolo Toure ile anlaştık" açıklamalarına sitesinde yer verdi.

Ancak ESPN'nin haberinde Trabzonspor için "2011 yılı şampiyonu" ifadesi kullanılması, Fenerbahçeli taraftarların sosyal medya üzerinden tepki göstermesine neden oldu. Şike soruşturması sonrasında 2010-11 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe ile o sezonu ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor arasındaki bu çekişme Avrupa'ya da sıçramış oldu. için sonuç bulunamadı.

hahaha ne rezil bi takım bu fenerya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X