Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    EfsaneSpor ‏@SporEfsane 10 dk.
    SON DAKİKA: Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı görevinden istifa etti!

Doğru veya değil bilmem ama bu şikeciler gerçekten iğrenç bi takım siyasi destekleri olmasa bunlar batar beter olur fb diye bişey kalmaz
    aha
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kığılı, Fenerium'daki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifanın hemen ardından konuşan Kığılı, "Fenerium'daki görevimden istifa ettim. Yönetim kurulundaki görevime devam edeceğim" ifadelerini kullandı. Kığılı'nın istifa sebebinin ne olduğu ise henüz açıklanmadı.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Küstüm gelmedim.
        Kiğılı istifa etmiş vay be.
        Kime küstün ya? başkalarına küstün diye bizi niye ihmal ediyorsun, pire için yorgan yakma

Yorum

• UEFA'ya mı küstün Sibel?
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Celil Hekimoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın son açıklamalarının bir kez daha şikenin itirafı olduğunu vurguladı.

Yıldırım'ın başkanlığı döneminde elde edilen şampiyonlukların hiçbirinin teknik direktörlerden kaynaklanmadığını söylediğini hatırlatan Hekimoğlu, "Aziz Yıldırım doğru söylüyor. Bahsettiği şampiyonluklardan birinin nasıl gerçekleştiği hem yasal dinlemeler, hem Türk mahkemeleri hem de UEFA ve CAS kararlarıyla ortadadır. Aziz Yıldırım'ın ifadeleri ise malumun ilanıdır. Yıldırım bu sözleriyle bilinçaltını konuşturmuş, bir kez daha şikeyi itiraf etmiştir" ifadelerini kullandı.

Yıldırım'ın, belgeli şikenin dışındaki tüm şampiyonlukları da tartışmalı hale getirdiğini öne süren Hekimoğlu, "Yıldırım teknik adamlar dışındaki başkan ve yönetim ayağının şampiyonluklarda nasıl katkıda bulunduklarını da açıklarsa kamuoyuna karşı daha aydınlatıcı olur. Ancak şundan kimsenin şüphesi olmasın ki; Trabzonspor camiası sonuna kadar o şampiyonluğun takipçisi olacak ve hangi engellemelerle karşılaşırsa karşılaşsın hak ettiği kupayı müzesine taşıyacaktır" dedi.

haber61

Yorum

• HABER61.NET-SPOR SERVİSİ- Trabzonspor taraftarları şike konusundaki eylemlerini sürdürüyorlar. Bordo Mavililerin 2010-2011 futbol sezonunda şike ile elinden alınan kupasının verilmesi için taraftarlar çeşitli eylemler yapmayı sürdürüyor.

Daha önce Avrupa’nın çeşitli kentlerinin yanı sıra UEFA’nın merkezinde de konuya dikkat çekmek için Temiz Futbol eylemi yapan bordo mavililer yarın bir kez daha İsviçre’ nin UEFA ‘nın Nyon’ daki merkezinin önünde protesto eylemi yapacaklar

Taraftarlar yarın ( 14/08/2014 Perşembe) günü İsvicre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde saat 13 00 da buluşarak Şikeye dikkat çekecekler

Yorum

• Nedir bu derin sessizlik, bir cisim mi yaklaşıyor, NEREDESİN THE CIKS?
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Bekle balam bekle
                  UEFA'cılar nerede
                  TS'li düştü derde
                  şikebahçe niye düşmedi diye

82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Bekle balam bekle
                    UEFA'cılar nerede
                    TS'li düştü derde
                    şikebahçe niye düşmedi diye

82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• kiğılı denen işkembe nin istifasından bişiler çıkarmamak lazım,
                      umudum yok mu var ama o çatlayasıca ile ilgili değil,
                      şahsi hesapları vardır o sebeple istifa etmiştir,
                      yoksa umrunda mı şikebahçe düşmüş düşmemiş,bakmayın koyun sürüsü şikecilerin onları el üstünde tuttuğuna,kafaları basmadığından o mahlukatlara tapınıyorlar.

Şu kişilerin cezaları da bir açıklansa gayri
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Trabzonspor’da kongreye gidilmesi için gazetelere ilan veren imzacıları Başkan Hacıosmanoğlu uyardı.
                        Trabzonspor’da kongreye gidilmesi için gazetelere ilan veren imzacıları Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu uyardı. “Bu imzalar hiçbir şey ifade etmez” diyen Hacıosmanoğlu, “Tüzük gereği topladıkları imzaların noter aracılığıyla kulübe gönderilmesi gerekiyor. Dolayısıyla bu imzaların bizim neznimizde hiçbir hükmü yok” diye konuştu.

İmzayı toplayanlara da mesajını net bir şekilde veren Hacıosmanoğlu, “Sadri Şener döneminde kulübe verilen zarar karşısında neden sesiniz çıkmadı, neden sustunuz. Trabzonsporluluğunuzu nerede unuttunuz. Yoksa bu imza kampanyasının altındaki gerçekler, Özkan Sümer’in işten çıkarılması mı veya Faruk Özak’a biat edilmemesi mi?. Bunu kamuoyunun taktirine bırakıyorum” dedi. (Karadeniz)

Yorum

• Komple ümitlerimizin suya düşeceği, futbol ile ilgilenmeyi komple bırakacağımız tarih 16 Ağustos muydu?

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Komple ümitlerimizin suya düşeceği, futbol ile ilgilenmeyi komple bırakacağımız tarih 16 Ağustos muydu?
                            dün akşamki maçı bile izlemek istemedim, dünya kupasında da bir kaç maça bakabildim, maç gördükçe içim kaldırmıyor ama tek birşeyden vazgeçemedim, TRABZONSPORUMUN maçlarından, ne kadar ızdırap dolu olursa olsun sadece bizim maçları izledim/izliyorum/izleyeceğim. bazen araba plakaları gözüme çarpar TS plakalı görünce helal sana derim, yada plakada 61 varsa da. Trabzonlu değilim ama Trabzonspor bu kadar Trabzonlu yaptı beni.

Yorum

• ne olacak ki 16 ağustos da ?

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Komple ümitlerimizin suya düşeceği, futbol ile ilgilenmeyi komple bırakacağımız tarih 16 Ağustos muydu?
                                Böyle aklı başında yorumları görünce mutlu oluyorum
                                Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                                -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X