Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uefa şikenin üstüne yattı

fifa devreye girmez ise bu iş uzuyor
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aklanır mıyız daha ne kadar aklanabiliriz
      fazla aklanmak göz çıkarmaz, hem uzun zamandır herhangi bir yerden aklanmıyorduk güzel nostalji olacak
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        uefa şikenin üstüne yattı

fifa devreye girmez ise bu iş uzuyor
        Uefa kararını verdikten sonra fifa ve cas nezdinde mutlaka girişimlerimiz olacaktır.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 14agustosda nerden cikti yok oyle bisey nerde yaziyor..uefanin cani nezaman isterse tarih vermedi
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            14agustosda nerden cikti yok oyle bisey nerde yaziyor..uefanin cani nezaman isterse tarih vermedi
            16 ağustos tarihi söyleniyordu 18 inde avrupa maçımız olduğu için o tarihte karar verilecekti.

Yorum

• http://i.hizliresim.com/y241oL.jpg ADAMLIK BU İŞTE
              ANADOLU KAPLANI

Yorum

• 10525756 570691316374679 7026469919461718806 N
                ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Uefanın kişilere ceza için atadığı müfettiş-raporu-sonucu üçlemesi tam bir muammaya dönüştü.
                  O ceza çıkmadan bizim ilgili karar çıkarsa tam komedi olur.
                  16 ağustos olayını hiçbir resmi ağız açıklamadı ayrıca o da tam bir ütopya.
                  Kulübe gelen soruşturma yazısında bir tarih belirtilse eminim bi şekilde sızardı dışarıya. Hukuk kurulu da demedi öyle birşey.
                  Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• 7 ağustosta yeni bir taarruz başlıyor uşaklar. Hazır olun mail telefon faks bombardımanına.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• düşecekler

Yorum

• Şike Dvasında Malesef Ülkemizde Üstünü kapatmak İçin elbirliği ile Herkes Çırpınmaktadır
                        Yargıtay kararı üzerine karar aldırılan Ülkeden ne beklersiniz
                        Şike ayağının Türkiye Kısmında olumlu bir şey Kimse beklemesin Gözüken O ki kapatmak için her yolu denediler ve deneyecekler
                        Gelelim Diğer UEFA ayağına CAS gerekçeli kararından anlaşaılacağı üzere UEFA bağlanmış ayarlanmış ve Bu işi kapatma ve en az ceza verdirme adına bağlanmış
                        Büyük ihtimalle UEFA ya Trabzonsporun dava açmayacağı garantisi verildi Yoksa UEFA bu kadar rahat olamaz
                        Şimdi Trabzonpor hakkında Soruşturma uydurup Trabzonsporu tehdit etme Yolu denenecek
                        Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye dahil yapılabilecek o kadar iş varki Malesef Bizim Trabzonspor Yönetimi Bu konuda sınıfta kalmıştır
                        Yapılacaklar
                        1-TFF üyeleri hakkında Görevi Kötüye Kullanma davaları açmak
                        2-16.ACM ve YARGITAY kararı üzerine Yüklü miktarda tazminat davları açmak
                        3-UEFA yı son kez uyarıp görevi yapmıyorsa FİFA ya direk müracat etmek
                        4-FİFA görev yapmıyorsa CAS a şikayet etmek
                        5-İFM müracat etmek
                        6-AHİM e müracat etmek
                        7-Şikeci FB ile oynanacak Kadıköydeki maçlara Çıkmamak yada PAF takımı ile çıkmak
                        8-MECLİSE Çok kalabalık yürüyüş düzenlemek
                        9-Trabzonlu vekilleri Siyasetçileri baskı altına alıp mecliste Soru önergesi verdirmek
                        10-Taraftarların yaptığı yabancı Kulüp,Federasyon,spor bakanları gibi kuruluşları Bizzat Kulbün bilgilendirmesi
                        Buna benzer bir çok eyleme imza atıp bir an önce UEFA FİFA CAS nezdinde sonuç almak
                        Yoksa İş Türkiyey kalırsa Süreci daha fazla uzatacaklar bu açık ve net
                        Her şey Trabzonspor Yönetimine bağlı ne kadar süreci hızlandırırsa o oranda sonuç alınır
                        Mecnun Odyakmaza kefil olmakla Başbakanın Mitinglerinde Dolaşmakla sadece haklı davamıza Balta vururuz başka işe yaramaz
                        Trabzonspor Haklarınını eninde sonunda alacaktır Bundan Kimsenin Kuşkusu olmasın
                        Ama Burda 1.görev Yönetime düşüyor Mücadeleyi sertleştirmeli acımasız olmalı Seri hareket etmeli
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• isil tacbas ‏@isiltacbas 7 dk.
                          SON DAKİKAEFA aziz İN KESİNLİKLE UZAKLAŞTIRILMASINI İSTİYOR BAYRAMDA DEMİRÖRENİN TELEFONU SUSMADI... BB SEÇİM ERTESİ "aziz İSTİFA ETSİN"
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            isil tacbas ‏@isiltacbas 7 dk.
                            SON DAKİKAEFA aziz İN KESİNLİKLE UZAKLAŞTIRILMASINI İSTİYOR BAYRAMDA DEMİRÖRENİN TELEFONU SUSMADI... BB SEÇİM ERTESİ "aziz İSTİFA ETSİN"
                            azizin uzaklaştırılmasını istemek demek, fb bu bu haltları yedi takımada gerekli cezaları verin demektir...
                            En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 04.08.2014, 14:37.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              azizin uzaklaştırılmasını istemek demek, fb bu bu haltları yedi takımada gerekli cezaları verin demektir...
                              Veya bu yeterlidir mi acaba?
                              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 7m

[DUYURU] Şenes Erzik @UEFA tarafından @TFF_Org EK SÜRE verilmesi için AKŞAM SAATLERİNDE bir görüşme daha YAPARAK @RT_Erdogan BİLGİLENDİRECEK

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 20m

[DUYURU] @TFF_Org yönetimi ve hukukçuları @UEFA dan gelen MAİL sonrası Şenes Erzik ve @RT_Erdogan ile şu sıralar İLETİŞİM halindeler.

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 26m

KULÜPLER ve ŞAHISLAR hakkında gereğini yapmayan @TFF_Org CB seçimlerinden sonraya gereğinin yapılması için istediği EK SÜRE @UEFA dan RED

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 43m

[DUYURU] 31 Temmuz / Perşembe günü sözünü ettiğim RED bildirimi @TFF_Org 13:50'de MAİL yoluyla HUKUKÇULARA iletildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X