İlk duruşma 16 Ağustos'tu sanırım veya değişti mi bilmiyorum. İlk duruşmada karar çıkar umarım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk duruşma 16 Ağustos'tu sanırım veya değişti mi bilmiyorum. İlk duruşmada karar çıkar umarım..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlla çıkar diye düşünmüyorum çünkü fenerin müfettiş incelemesi 1.5 sene sürmüştü ve sürerken fener avrupa liginde oynuyordu..
Hoş bizimki kısa olacak ama TFF ile ilgili kısım için hemen karar vermezler diye düşünüyorum. Niyetini 17 Temmuzda gösterdiler zaten..
Lig devam ederken gelecek bir karar daha güzel olacak..
Fenerin iki senesi gidecek..Başkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu seçimde başbakan cumhurbaşkanı seçilirse herşey hızlanır.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemek ki seçimden sonra her şey hızlanacak...Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, bence başbakan cumhurbaşkanı olunca eskisi kadar oy meselesini dert etmeyecek. çünkü istediğini almış olacak.
Onun için her zaman yeni bir beklenti vardır.
İstemediği-tasvip etmediği hiçbir karar ona rağmen alınamaz. Bir işareti bile yeterlidir.
Üstelik bu işi sadece oy için değil fenevbahçelilik olarak yapmıştır !!!▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle düşünüyorsanız siz RTE yi tanımıyorsunuz demektir.
Onun için her zaman yeni bir beklenti vardır.
İstemediği-tasvip etmediği hiçbir karar ona rağmen alınamaz. Bir işareti bile yeterlidir.
Üstelik bu işi sadece oy için değil fenevbahçelilik olarak yapmıştır !!!Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu UEFA şahısların cezasını açıklamak için müfettiş falan görevlendirmişti geçen sene hala açıklayamadılar sattılar bu işi şerefsizler bence uefa falan hikaye.
oyle kaldı.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
Yorum
-
FLAŞ FLAŞ! Şike Pazarlığı Böyle Görüntülendi!
1,4 B ifade · 1,5 B paylaşım | İşte Fenerbahçe'nin İbrahim Akın'a Verdiği Şike Parası | Haberler.comİşte Fenerbahçe'nin İbrahim Akın'a Verdiği Şike Parası.
ya bu haber yeni bir haber mi ????Efsane Yeniden Doğdu..
Yorum
-
İlk olarak erimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 01.08.2014, 17:16.
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, bence başbakan cumhurbaşkanı olunca eskisi kadar oy meselesini dert etmeyecek. çünkü istediğini almış olacak.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani seçim olmadan CB nı seçtiniz.Bu ne hız...
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum