Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk duruşma 16 Ağustos'tu sanırım veya değişti mi bilmiyorum. İlk duruşmada karar çıkar umarım..
    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk duruşma 16 Ağustos'tu sanırım veya değişti mi bilmiyorum. İlk duruşmada karar çıkar umarım..
      mutlaka karar çıkacaktır, yanlış bilmiyorsam 18 inde avrupa maçımız var.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kara çıksana ne olacak.gene aynı bildiklerini okuyackalar

Yorum

• İlla çıkar diye düşünmüyorum çünkü fenerin müfettiş incelemesi 1.5 sene sürmüştü ve sürerken fener avrupa liginde oynuyordu..

Hoş bizimki kısa olacak ama TFF ile ilgili kısım için hemen karar vermezler diye düşünüyorum. Niyetini 17 Temmuzda gösterdiler zaten..

Lig devam ederken gelecek bir karar daha güzel olacak..

Fenerin iki senesi gidecek..
          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• bu seçimde başbakan cumhurbaşkanı seçilirse herşey hızlanır.
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu seçimde başbakan cumhurbaşkanı seçilirse herşey hızlanır.
              demek ki seçimden sonra her şey hızlanacak...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                demek ki seçimden sonra her şey hızlanacak...
                Evet, bence başbakan cumhurbaşkanı olunca eskisi kadar oy meselesini dert etmeyecek. çünkü istediğini almış olacak.

Yorum

Evet, bence başbakan cumhurbaşkanı olunca eskisi kadar oy meselesini dert etmeyecek. çünkü istediğini almış olacak.
                  Böyle düşünüyorsanız siz RTE yi tanımıyorsunuz demektir.

Onun için her zaman yeni bir beklenti vardır.

İstemediği-tasvip etmediği hiçbir karar ona rağmen alınamaz. Bir işareti bile yeterlidir.

Üstelik bu işi sadece oy için değil fenevbahçelilik olarak yapmıştır !!!
                  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                  "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                  kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Böyle düşünüyorsanız siz RTE yi tanımıyorsunuz demektir.

Onun için her zaman yeni bir beklenti vardır.

İstemediği-tasvip etmediği hiçbir karar ona rağmen alınamaz. Bir işareti bile yeterlidir.

Üstelik bu işi sadece oy için değil fenevbahçelilik olarak yapmıştır !!!
                    orası öyle de uefa cas fifa yı daha fazla oyalayamaz.

Yorum

• Bu UEFA şahısların cezasını açıklamak için müfettiş falan görevlendirmişti geçen sene hala açıklayamadılar sattılar bu işi şerefsizler bence uefa falan hikaye.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu UEFA şahısların cezasını açıklamak için müfettiş falan görevlendirmişti geçen sene hala açıklayamadılar sattılar bu işi şerefsizler bence uefa falan hikaye.
                        savcı aynıydı, ve cezaları istemişti. UEFA disiplin kurulu yeniden incele dedi savcıya.
                        oyle kaldı.

Yorum

• FLAŞ FLAŞ! Şike Pazarlığı Böyle Görüntülendi!

ya bu haber yeni bir haber mi ????
                          Efsane Yeniden Doğdu..

Yorum

• İlk olarak erimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://www.facebook.com/photo.php?v=843625182348745

ya bu haber yeni bir haber mi ????
                            ben daha önce izlediğimi hatırlıyorum. yayınlanmıştı galiba. borcu mu vardı demişti içinde forma mı var demişti öyle bir savunma yapmıştı. daha sonra da içinde ne kadar olduğu ıspatlanmıştı diye hatırlıyorum. bak izlemeden doğru bilmiişim içinde forma varmış erzurumlu hoca formayı al demiştir ondan almıştır.
                            En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 01.08.2014, 17:16.

Yorum

yani seçim olmadan CB nı seçtiniz.Bu ne hız...
                              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yani seçim olmadan CB nı seçtiniz.Bu ne hız...
                                Görünen köy kılavuz istemez. Annemi oy atmaya getirmediğim için sülale seferber oldu. Türkiyeden arayan arayana...

Gesendet.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X