Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yani seçim olmadan CB nı seçtiniz.Bu ne hız...
    yo seçmedik. olunca istediğini almış olacak demek. seçilecek demek değil. ama olmama ihtimali de çok az.
    derdimiz de o değil Necmettin Bey. ha ordaki kelime olunca değil olursa olsa daha iyi olur diyebilirsiniz.
    En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 01.08.2014, 17:37.
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• RTE şikebahçenin düşmesini asla istemez.Buna da müsade etmeyecek Türkiye'de.FİFA müdahale eder mi.. şüphelerim var.
      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Bu seçimler hiç bitmez böyle bahane olmaz olsun.
        Geçen senede yerel seçim bekleniyor deniliyordu şimdide cumhurbaşkanlığı çıktı.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Benim anlamadığım konu şu arkadaşlar, bir bilen açıklama yapabilir mi ?
          Bu bjk geçen yıl avrupa kupasında oynadı ve elendi. Kazansaydı yine atılacaktı kupadan ama sonuçta kupada oynadı ve elendiler. Peki bu durumda bu adamlar ceza çekmemiş olmuyorlar mı ? Ne anladım ben bu cezadan ? Yanlış mı düşünüyorum, ne diyorsunuz ?
          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• http://sozcu.com.tr/2014/gundem/cumh...kandal-568463/ oy pusulasına ŞAMPİYON TRABZONSPOR yazdı.Bize işte böyle taraftar lazım,celladına tapan yalaka topluluğu değil
            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Dün isten eve giderken, trende bir kadin "Fifa Mafia" kitabini okuyordu.

Mübarek tugla gibiydi, artik ne kadar yolsuzluk olmus siz düsünün.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim anlamadığım konu şu arkadaşlar, bir bilen açıklama yapabilir mi ?
                Bu bjk geçen yıl avrupa kupasında oynadı ve elendi. Kazansaydı yine atılacaktı kupadan ama sonuçta kupada oynadı ve elendiler. Peki bu durumda bu adamlar ceza çekmemiş olmuyorlar mı ? Ne anladım ben bu cezadan ? Yanlış mı düşünüyorum, ne diyorsunuz ?
                geçen yıl gruplara kalmıştı beşiktaş.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu seçimde başbakan cumhurbaşkanı seçilirse herşey hızlanır.
                  hangi yöne doğru?

Yorum

• 2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hangi yöne doğru?
                      yani uefa ya fifaya bekleyin baskısı kalıdırılır şikecilere ceza için
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Görünen köy kılavuz istemez. Annemi oy atmaya getirmediğim için sülale seferber oldu. Türkiyeden arayan arayana...

Gesendet.
                        Sonunda direncim kırıldı annemle kardeşimi götürmek zorunda kaldım. Dava arkadaşlarımdan (bu dünyadaki tek davam şike örgününü şamarlamak) özür diliyorum. Ama merak etmeyin, kendi adıma bir şeyler yapabildim. Oyların bi tanesini kurtardım, geçersiz attırdım, stadyumdan ayrılırken Apolasın Tonton şarkısının en can alıcı kısmını son ses açıp yavaş yavaş uzaklaştım oradan. Bazı koyunların suratı asıldı o sırada. Mesaj yerine ulaştı. Bu kendi adıma bu seçimlere vurduğum bir voleydi. Daha fazlası gelmedi elimden. Kusura bakmayın...

Gesendet.
                        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 02.08.2014, 22:10.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• kızıyordum ama transfer sayfasının büyüsüne kapıldım. ancak fikrim değişmedi; şikeciler ceza almadan barcelona olsan şike yaptırırsın da şampiyon yapmazlar. ancak önemli olan nokta güzel moralle mücadele etmemizi sağlayacak bu transfer hareketleri ve iyi bir takım da önemli. neredeyse taraftar elini çekmeye başlamıştı, ben böyle güzel bir coşkuya sebep olacağını düşünmemiştim. sanırım önceliklerimin sonuçlarını iyi değerlendirmem gerekiyor : ))

Yorum

• Aziz Yıldırım, Süper Kupa maçında G.Saray Başkanı Ünal Aysal ile karşılaşmamak için maçı Sarı-Lacivertli taraftarlarla izleme kararı aldı.

Süper Kupa maçı için geri sayım başlarken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ilginç bir karar aldı. 25 Ağustos'ta oynancak maç için Manisa'ya takımla birlikte gitme kararı alan Aziz Yıldırım'ın karşılaşmayı Sarı-Lacivertli taraftarlarla birlikte izleyeceği ifade edildi.
                            3 TEMMUZ GERİLİMİ
                            3 Temmuz sürecinden beri Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile gerilim yaşayan ve her fırsatta sert açıklamalar yapan Yıldırım'ın böylelikle Aysal ile karşılaşmamak için bir çözüm bulduğu ifade edildi. Maçı Sarı- Lacivertli taraftarlarla birlikte izleyecek olan Aziz Yıldırım'ın tam karşı tribününde ise Ünal Aysal olacak. Aysal karşılaşmayı protokol tribününden izleyecek. Yıldırım'ın kupanın kazanılması halinde protokole gidip gitmeyeceği de merak konusu.
                            GEÇEN SEZON ARAYA DEVLET GİRMİŞTİ!
                            Geçen sezon Kadir Has Stadı'nda oynanan Süper Kupa finalinde de benzer bir kriz yaşanmıştı. Protokolde Aziz Yıldırım ile Ünal Aysal'ın arasına dönemin Devlet bakanları Suat Kılıç ile Taner Yıldız girmişti.
                            Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Süper Kupa maçını yan yana değil karşılıklı tribünlerden izleyecek.

aslında kimsenin karşısına çıkacak yüzü yok bu adamın...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 14 agustosta bu iş biter herhalde biz aklanırız

Yorum

• İlk olarak igolka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                14 agustosta bu iş biter herhalde biz aklanırız
                                aklanır mıyız daha ne kadar aklanabiliriz
                                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X