Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi bakalım Yargıtay hepimizi şaşırtıp adaleti onaylayacak mı....
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hadi bakalım Yargıtay hepimizi şaşırtıp adaleti onaylayacak mı....
      Anket açılsın. Ben evet diyorum.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anket açılsın. Ben evet diyorum.
        bu ülkede 36 sene yaşayan ve 2011'e kadar çok saf olduğumu düşünen ben,

EVET diyorum kocaman. %100-kesin-ultra garanti(Allahın izniyle tabi-herşeyi bilen o dur)

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu ülkede 36 sene yaşayan ve 2011'e kadar çok saf olduğumu düşünen ben,

EVET diyorum kocaman. %100-kesin-ultra garanti(Allahın izniyle tabi-herşeyi bilen o dur)
          İnşaallah diyorum, ardından da UEFA'nın yağmurlu havalarda ıslanıp duran federasyon yetkililerine yapacağı şemsiye yardımı. Tabii federasyon başkanına daha büyük boyu...
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Karamsar yaklaşan arkadaşları da anlayabiliyorum, hiçbirimiz artık yeni bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz.
            7

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hadi bakalım Yargıtay hepimizi şaşırtıp adaleti onaylayacak mı....
              Bundan 15 sene evvel olsa hayır derdim ancak son yıllarda hukukçularımızla gururlanmamı sağlayacak çok sayıda örnek gördüm ve cevabım kesinlikle EVET
              Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Fener 2.yarı farkı açsa tam şampiyon oldum derken uefa devreye girse fişi çekse aziz kodesi boylasa ne güzel olurdu şampiyonluk çalmak neymiş görse şerefsizler.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yargitayin karari onamasi, azizin iceri girmesi falan belki kücük bir ihtimal, belki basbakan bir sekilde bunlari engelleyemez, ama o kupayi, helede sikecileri falan düsürlmesi, bu iktidar döneminde hayaldir.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah râzı olsun senden, şike süreci boyunca düşüncelerini, bilgilerini paylaştın, istifâde ettik.
                    Cümlemizden hocam, hani Münir Ozkul ve Adile Naşit'in ayrı düşmüş karı-kocayı canlandırdıkları "Neşeli Günler" filminde Münir Özkul'un bir sahnesi vardır;

" - Turşucunun ikramı da turşu suyu olur işte..." Bizimkisi de o hesap
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu gece mi yarın mı olduğunu bilmem ama, dosya tetkik hakiminden çıkmış ve heyet de kararı müzakere etmiş. Bu kesin bilgi. Ancak kararın ne olduğunu -başkalarına yaymadılarsa- heyet üyeleri, ilgili savcı ve 5-6 tane katip ve yazı işleri müdürü biliyor. Yani toplasan 15 kişi. azizin avukatları da bu bilgiyi almış olacaklar ki, işi uzatmak ve sulandırmak için usule aykırı bir şekilde başvuru yaptılar. Savunma hakkının kısıtlanmaması açısından ilgili Yargıtay heyeti hem bu dilekçeye cevap vermek, hem de verdikleri kararı yazdırmak durumunda. Dananın kuyruğuna asuluyle, bugün yarın kopar
                      Bu kararın doğum günümde onanmasını o kadar çok isterim ki...
                      Önümüzde 24 saat var...
                      Neden olmasın ?
                      Hamiş

Yorum

• Yargıtay da cezayı onarsa - inşallah- ciddi ciddi tüpkafa sahaya yansımamış demeye devam mı edecek..
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• Juve maci baslar başlamaz futbolcular oturma eylemi yapsa iste tepki bu olur UEFA FIFA hepsi anlar bu isin peşinde olduğumuzu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cümlemizden hocam, hani Münir Ozkul ve Adile Naşit'in ayrı düşmüş karı-kocayı canlandırdıkları "Neşeli Günler" filminde Münir Özkul'un bir sahnesi vardır;

" - Turşucunun ikramı da turşu suyu olur işte..." Bizimkisi de o hesap
                            Başlıkta turşu suyuna çokca ihtiyacımız oluyor. Tekrar teşekkürler.
                            7

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Juve maci baslar başlamaz futbolcular oturma eylemi yapsa iste tepki bu olur UEFA FIFA hepsi anlar bu isin peşinde olduğumuzu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Sahaya çıkıldığında ısınmak yerine orta saha çizgisine dizilip 2-3 dakika otursalar bile işe yarar ama inşaallah o zamana kadar beklemeye gerek kalmaz.
                              7

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Iki buçuk yildir yapilmayan protesto artik hiç yapilmaz bosverin o isi
                                Önce bi yönetimin adimlari görsek o da yok
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X