Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kisilerle kurumlar ayrilmali denildiginde, aziz; ben kendim icin degil, ne yaptiysam fener icin yaptim
    dedigi zaman, feneri kurtarmaya kalkan devlet büyügümüz; " terbiyesizlik yapma" demesi gerekmezmiydi,
    öyleya, ona karsi söylenmis bir sözdü bu, yoksa o zamandan bu zamana terbiye kurallari degistide bizim mi
    haberimiz olmadi?
    En son salihismet tarafından düzenlendi; 12.05.2014, 01:40.
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Gerekirse 5 sene avrupaya gitmeyiz denildiginde, uefa korktu, aman dedi, biz ettik siz
      etmeyin, biz isin bu kadar ileri gidecegini tahmin edemedik, bir halt yedik fenerinize
      ceza verdik, Türkiyede ne yaparsaniz yapin biz daha karismiyacagiz, yeterki avrupada sizi
      görmekten bizi mahrum etmeyin. Bundan dolayi bizim kupada küme gitti, isin özeti bu olsa gerek.
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Bir cisim yaklaşıyor....

Kaldi x.... gün....
        Fb düştü...
        "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
        --------------------------Novalis--------------
        ------------

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gerekirse 5 sene avrupaya gitmeyiz denildiginde, uefa korktu, aman dedi, biz ettik siz
          etmeyin, biz isin bu kadar ileri gidecegini tahmin edemedik, bir halt yedik fenerinize
          ceza verdik, Türkiyede ne yaparsaniz yapin biz daha karismiyacagiz, yeterki avrupada sizi
          görmekten bizi mahrum etmeyin. Bundan dolayi bizim kupada küme gitti, isin özeti bu olsa gerek.
          Biz ne kadar güçlüymüşüz de haberimiz yokmuş değil mi?
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha şimdi pankart açmak aklımıza geliyor ama ya neyse
            ben Trabzonspor un başkanı olsam o her maçta o pankart ile sahaya çıkarırım takımımı...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trtturk'te daha şimdi'den Sivas Avrupaya alınacak mı tartışması başlamış
              alınmayacak tabi şüphesi olanmı var

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• kendi pisliklerini görmezden gelen eziklerin dün akşamki maçtan sonra şike iması yapmaları ne kadar komik değil mi

Yorum

• düsecekler

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    düsecekler
                    hiç şüphem yok

Yorum

• ...Ben belki ama belki bir kaç yıl sonra uefa ya da fifa nın bir karar vereceğini düşünüyorum inanın ama bu sezonda daha doğrusu sezon öncesinden hiç beklentim yok.
                      ....Azizi hırsızının artık hapse girmeyeceği ortada çünkü meclise gelecek yeni yasa teklifi var ve birbirleriyle kedi köpek olan partiler bu yasa teklifinde hemfikirler ve azizi kurtaracaklar çok belli.
                      ....Uefa nın koç sponsorluk parasını güzelce iç ederek aleni rüşvet aldığını ve bu yüzden sesini çıkarmadığını biliyorum.
                      .... Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce zaten mahkemeden bir karar çıkmayacak yani Ağustos a kadar aziz hırsız dışarıda fink atacak...
                      .... Bizim yönetim UEFA ya sadece bilgi verdi. Unutmayın bu bir başvuru değildir. Taraftarlarımız sanıyor ki yönetim başvuruda bulundu.hayır arkadaşalr başvuru değild yaptıkalrı. Sadece yasal hakkımız saklıdır kulalnırız diyor o yazı ve dosya içeriği. Hakkını almak isteyen aynen Cas a sizi dava ederim diye başvuracak yani Uefa ya süre verecek ister inanın ister inanmayın.
                      .... Kısacası seneye ligde olacağını bilen şikeciler çok rahatlar aksi olmayacak.Şerefsizler transfer çalışmasına başladı. Bu köpekler ceza durumu olsa inanın bizden daha önce öğrenirlerdi ve ona göre tavır alırlardı.
                      .... Bildiğim iki şey var aziz hapse girmeyecek ve şikebahçe ceza almayacak.
                      .... Bizim ucube yönetim sıkıyorsa Uefa ya desin bakalım şike olayında sivas lı futbolcu ve yönetici ceza almıştır ya da eskişehir vardır. Haksa bu hakkını da kullanacaksın.
                      .... Hacıosmanoğlu dostlar alışverişte görsün hesabı takıma o pankartı sezon sonunda açtırıp sözüm ona göz boyama işine girdi. Nerdeydin tüm sezon. Kongrede kendi ağzından dinledim 3 ay içinde o kupa gelecek dedi. Şimdi aralık ayına kadar süre istiyor. Kalıbından utansın sıfatsız adam.
                      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• aziz nebiçim kalaylamış kendi taraftarlarınıya

Yorum

• Şikenin üzerinden 3 yıl geçti.. Vazgeçmedik.. Geçte olsa adaleti istedik istiyoruz. Seçiminden mahkemesine yargıtayından cas a kadar her şeyin uzmanı olduk her gelişmeyi takip ettik ama karar mercisi olmadığımız için bu ülkenin zencisi olduğumuz için bugünlere kadar geldik.
                          Trabzonspor elinden her şampiyonluk çalındığında beş yıl geri gitmiştir hem mali açıdan hem sportif açıdan. Kendisini toparlaması en az beş yıl sürmüştür.Yine aynı durumdadır. Bu yönetim ve bu kafayla en az iki yıl bu takımdan bir şey beklemek hayaldir. Dün takımı izliyorum ve dedim ki vasat bir takımdan öte neyiz biz? içim acıdı çok üzüldüm ama gerçek bu. Seçime büyük oranda katılım sağlayan ve kupasını çalan partilere oy veren vasat bir Trabzon halkı da varken neyin peşindeyiz. Bu şehir bu takımı hak etmiyor. Takımına sahip çıkamamış bu şehir bu takımı hiç hak etmiyor.
                          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• işi gücü bıraktık eziklerle laf dalaşına giriyoruz, düştüğümüz duruma bak anasını satayım

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aziz nebiçim kalaylamış kendi taraftarlarınıya
                              "Tevbiyesizlik etmeyin, Tevbiyesizlik etmeyin. Pavalı köpeklev, ahlaksızlav, sizi biv daha bu stada sokmam!"

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Tevbiyesizlik etmeyin, Tevbiyesizlik etmeyin. Pavalı köpeklev, ahlaksızlav, sizi biv daha bu stada sokmam!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X