Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah'in adaleti er yada gec tecelli eder!

Sevinciniz böyle kursağınızda kalir!

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26399437.asp

http://www.youtube.com/watch?v=VD-l6QBJlv4
    "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Pankartı görmeyenler için ;

Yorum

• Bu gece İçim ayrı acıyor, bilgisayar başında vakit geçiriyorum tv açacak gücüm yok. biri bana 3 yıl önce; Ahlaksızlar, hırsızlar baş tacı edilecek, çaldıklarının keyfini ve gelirini yaşarken sen eziyetini, cezasını çekeceksin deseydi, çok ağır hakaret ederdim, burası Türkiye olmaz diye birşey yok ama bu kadar da değil, İnsanlarda vicdan, ahlak var derdim ama...

Ama yokmuş be kardeş, yokmuş, bu dünyanın düzeni başkaymış, daha önce yazmıştım, 96'yı unutamışken yıllar sonra ali şenin konuşmaları ile anlam kazanan hırsızlıkdan sonra 3 temmuz ile başlayan bu adam kayırma, ahlaksızlık, haklının değil güçlünün dediği, gerçekten hayatımın 33 yılını çok saf birşekilde yaşamışım. insan nasıl bu kadar ahlaksız olur diye düşünmem gerekirken ahlaksızlıkların sınırı yok mu diye düşünüyorum. Allah yardım etsin. bir tarafta hırsız kutlama yapıyor diğer tarafta ben, mağlubiyetin acısını bunlar yüzünden oldu diye düşünerek daha da ağır yaşıyorum. Allah'ım bizim gücümüz yetirilmedi, sana sığındım. elbet adaletinden şüphem yok, ama dünya gözüyle nasip et. Sağlıcakla kalın, iyi geceler.

Yorum

• Aziz harbiden rezil bir adam ,harbiden.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Saracoglu köpek doldu
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• aziz hapse girmez sikebahce kume dusurulmez kimin marifeti ?

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aziz harbiden rezil bir adam ,harbiden.
                azizi bilmem de, o taraftar gerçekten rezil. Orada olan tüm taraftarlar.
                Bu kişi takımlarına küfretti, tapeler alenen dolaştı, herkes okudu.
                Şimdi elinde mikrofon taraftarına herkesin önünde ''sizi paralı köpekler, ahlaksızlar, sizi stada sokmayacağım'' dedi. Bağıran grup hariç sonra bir alkış koptu.
                Şaşırdım kaldım.
                Sonra baktım yorumcular azizi değil taraftarı suçluyor biraz önce niye şaşırdığıma şaşırdım.
                Lanetli kavim gibiler.
                Allah ıslah eylesin.

Yorum

• Uefa ya siyasi baski uykuladigimizi ortaya atan arkadas bunu biraz acsa, nasil bir baskidir,
                  anlatsada bizde ögrensek? Bunu yapman icin belirli bir yaptirim gücün olmasi gerekmiyor mu?
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Trtturk'te daha şimdi'den Sivas Avrupaya alınacak mı tartışması başlamış
                    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                    Komünar..

Yorum

• Şu pankart şikebahçe maçında olsaydı ne olurdu sanki? Hoş pankartı bile 10 adımda en alt sıraya indirmeyi akıl eden zihniyetten ne beklersin ?
                      Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trtturk'te daha şimdi'den Sivas Avrupaya alınacak mı tartışması başlamış
                        Alınsın bence.
                        Hatta onur üyesi olarak alınsın. Özellikle Korcan davet edilsin. Yılın kalecisi ödülüne layık görülsün.
                        fener ve bjk direkt CLye gitsin. Hatta onlar maçlara direkt çeyrek finalden başlasın.
                        Eskişehir de unutulmasın.
                        UEFA başkanı aziz olsun.
                        Demirören yardımcısı olsun. Şekip genel sekreter, Mecnun disiplin kurulu başkanı olsun.
                        emreye yılın fair play ödülü verilsin. volkana altın ayakkabı, aykut kocamana altın yelek, geri kalanlara da bir yol bulur felek.

Yorum

• Yeni sezona kadar birsey olmicaksa bu baslik kupa ile buhar olup gider.

Yorum

• Daha düne kadar avrupa maclarinda hakem hatalari alehimize yapilinca, Türkün Türkten baska dostu
                            yoktur diye bagirip cagirmaktan baska bir sey yapamayanlar simdi siyasi baski yaptigimiza nasil inanabiliyorlar?
                            avrupa bizi yillardir birligin icine almiyor, bizde birgün gireriz umutuyla ne diyorlarsa yapiyoruz, hala daha bir adim
                            ileri gidemedik, eger gücümüz varsa bunu burada kullanmiyoruzda fb yi kurtarmak icin niye kullaniyoruz, yoksa
                            fb Türkiyeden daha mi önemli? Yada kendi beceriksizligimizi örtmek icin mi bazi senaryolari uyduruyoruz?

Yorum

• Türkiyede fener ceza almadigi halde, adalet icin bir fenerde sen yak diye niye yirtiniyorlar?
                              aziz icin bir fenerde sen yak deseler bunu anliyacagimda adalet icin bir fenerde sen yak demelerini
                              anlayamiyorum. Aslinda fenerin tek bir kurtulus yolu var, adalet icin fener yakmaya falan hic gerek yok,
                              direk azizi yaksinlar, herkesde kurtulsun.

Yorum

• Sezon bitişi ile yaz aylarında büyük heyecanlarla giderdik memleketlerimize.Yaylalarda uzun konvoylar arkasındaki TS bayrakları ve marşlar eşliğinde yolculuklarımız başlardı.Gururluyduk hep çünkü o sezonlar sürekli istanbul takımlarını yenmenin gurur ve keyfini yaşardık, bir de Avrupa kupaları heyecanları bir başkaydı, köy kahvehanelerinde Trabzon'un maçlarını izlemek bir başkaydı, hele ki bir de büyük takımlara karşı galip geldiğimiz nefis maçlar ve gollerin olduğu o karşılaşmaların hiçbiri hafızalarımızdan silinmedi.Şimdilerde heyecanı bitik, hakkı yenmiş buna rağmen yarına dair umut ve heyecanları çalınmış bir takımın taraftarlarıyız.Hakkımızı ne şekilde dahi savunamayacağını bilmeyen daha doğrusu hakkını yiyenleri baş tacı eden bir şehir olduk.Artık bu şehir bana heyecan vermiyor, hem yaylalardan hem insanlardan soğudum. Kimbilir belki de büyük sevinç ve heyecanla takımlarımızın maçlarını izlediğimiz kahvehane köşeleri bile bu duruma isyan ediyordur.Ah bir dilleri olsa da konuşsa!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X