Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Faydaları tartışılır bu ayrı konu,son 3 spor bakanının Trabzonlu oluşu tesadüf olamaz.
    tabiki de tesadüf olamaz
    padişahımızın bir bildiği vardır !
    üç dönem bakan çıkaran Kocaeli milletvekilleri gibi
    bakan olma özelliği taşıyamayan 3 m.v. ama oluyor işte
    BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sımdıkı kım ayrıca kılıc trabzonlumuydu
      Yeni spor bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun milletvekili aslen Trabzon Sürmene'li.
      Eski bakan Suat Kılıç'ta Samsun milletvekili aslen Trabzon Of'lu.

Bu iki bakanı bir kere Of'ta bi kerede Trabzon'da bi arada görmüştüm.demekki Suat Kılıç yeni spor bakanını yanında dolaştırarak antreman yaptırıyormuş

Yorum

Yeni spor bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun milletvekili aslen Trabzon Sürmene'li.
        Eski bakan Suat Kılıç'ta Samsun milletvekili aslen Trabzon Of'lu.

Bu iki bakanı bir kere Of'ta bi kerede Trabzon'da bi arada görmüştüm.demekki Suat Kılıç yeni spor bakanını yanında dolaştırarak antreman yaptırıyormuş
        demekkı tayyıp bakıyo hangı kısılıksız trbzonl var onu bakan yapıyımkı şike konusunda ben ne dersem onu yapsın sonrada bakın spor bakanı bıle trabzonlu ama bu konuda oda bızımle aynı dusunuyor desın,ben bılmıyodum suat kılıcın trabzonlu oldugunu hayatımda gordugum en karaktersız trabzonlulardan bırısıymıs de haberım yok

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tabiki de tesadüf olamaz
          padişahımızın bir bildiği vardır !
          üç dönem bakan çıkaran Kocaeli milletvekilleri gibi
          bakan olma özelliği taşıyamayan 3 m.v. ama oluyor işte
          Yeni bakan şike süreci hakkında neler düşünüyor,ne söyleyecek merak ediyorum.acaba padişahı gibimi?

Yorum

demekkı tayyıp bakıyo hangı kısılıksız trbzonl var onu bakan yapıyımkı şike konusunda ben ne dersem onu yapsın sonrada bakın spor bakanı bıle trabzonlu ama bu konuda oda bızımle aynı dusunuyor desın,ben bılmıyodum suat kılıcın trabzonlu oldugunu hayatımda gordugum en karaktersız trabzonlulardan bırısıymıs de haberım yok
            Suat Kılıç'la bundan 7-8 sene öncesine kadar bir kaç kez konuşmuşluğum var.inanmayacaksınız ama fanatik Trabzonsporludur kendisi.öyle kaypak bir adamda değildi.ama işte siyaset adamı şekilden şekile sokuyor ne karakter bırakıyor adamda nede kişilik.

Yorum

Suat Kılıç'la bundan 7-8 sene öncesine kadar bir kaç kez konuşmuşluğum var.inanmayacaksınız ama fanatik Trabzonsporludur kendisi.öyle kaypak bir adamda değildi.ama işte siyaset adamı şekilden şekile sokuyor ne karakter bırakıyor adamda nede kişilik.
              cıddımısın sen ya,yılar once bırısı bana demıstıkı sıyasetı yahudıler cıkarmıstır yahudılerde cıkarı olmadan babasına iş yapmaz demıstı bu sıyaset cıdden tam boyle bırsey demekkı al ıste duzgun bırısı dedıgın adama bak sıyasete gırınce ne hale gelmıs

Yorum

cıddımısın sen ya,yılar once bırısı bana demıstıkı sıyasetı yahudıler cıkarmıstır yahudılerde cıkarı olmadan babasına iş yapmaz demıstı bu sıyaset cıdden tam boyle bırsey demekkı al ıste duzgun bırısı dedıgın adama bak sıyasete gırınce ne hale gelmıs
                Maalesef öyle hocam.

Yorum

Maalesef öyle hocam.
                  ee bız daha ne kupası beklıyoruz o zaman fanatık trabzonlu dedıgın adam basta ıken bızımle ılgılı tek bır kelıme soylemedı olumlu,kım verecek bıze kupayı aydınlar mı yoksa alı şen mı

Yorum

ee bız daha ne kupası beklıyoruz o zaman fanatık trabzonlu dedıgın adam basta ıken bızımle ılgılı tek bır kelıme soylemedı olumlu,kım verecek bıze kupayı aydınlar mı yoksa alı şen mı
                    Başbakan

Yorum

• Kupayi bize ne bakan ne basbakan nede satan vercek..uefa vercek uefa acin gozlerinizi artik bu is 2014de oyle yada boyle bitcek..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası'nda takım halinde şampiyon olan Galatasaray, yüzücülerinden birisi dopingli çıkınca kupasını, ikinci olan Fenerbahçe'ye devretmek zorunda kaldı.

3-6 Temmuz tarihlerinde İstanbul'daki ENKA Olimpik Yüzme Havuzu'nda yapılan Spor Toto Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası'nın ardından erkeklerde ve toplamda şampiyon olan Galatasaray'da, sporculardan biri dopingli çıktı. Dopingli sporcunun yarıştığı 4 branşın yanı sıra takım halinde katıldığı 3 bayrak yarışından elde ettiği puanlar silindi.

Galatasaray'ın yaşadığı puan kaybıyla, sadece bayanlarda şampiyonluk kupasını kaldıran, erkekler ve toplamda ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, bu iki kategoride de ilk sıraya yükseldi. Sarı-lacivertli ekip, böylece erkekler, bayanlar ve toplamda olmak üzere 3 kategoride birden şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Öte yandan Fenerbahçeli sporculardan birinde de doping çıktığı ancak dopingli sporcu sadece iki branşta yüzdüğü için puan kaybının az olduğu öğrenildi. Fenerbahçe Kulübü yetkilileri, Galatasaray'ın iade ettiği şampiyonluk kupasını federasyondan teslim aldı.

FENERBAHÇE İTİRAZ ETTİ FEDERASYON HAKLI BULDU
                        Konuyla ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Atletizm Şube Kaptanı Fikret Çetinkaya, yarışlarda dopingli çıkan sporcuların açıklanmasının ardından federasyona itirazda bulunduklarını belirterek, "Yaptığımız itiraz haklı bulundu ve kupa bize verildi" dedi. Kupa değişiminin normal karşılanması gerektiğini ifade eden Çetinkaya, "Bunda garipsenecek bir şey yok. Kupa hak ettiği yere geldi. Teknik kurullar itirazımızı değerlendirdi ve kararı onlar verdi. Kupanın tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Çetinkaya, gelecek günlerde başka branşlarda da kupa değişimi beklediklerini sözlerine ekledi. Kulüp Yüzme Şube Kaptanı Serkan Tutgun ise Fenerbahçe camiasına böyle bir şampiyonluk kazandırdıkları için takım olarak mutlu olduklarını ifade etti. "Adalet yerini buldu" diyen Tutgun, "Her yarışa şampiyonluk için çıkıyoruz. Kupanın bize geçmesine de çok sevindik. Hak ettiğimiz kupayı aldık" dedi.

Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası'nda takım halinde şampiyon olan Galatasaray, yüzücülerinden birisi dopingli çıkınca kupasını, ikinci olan Fenerbahçe'ye...

Yukarıdaki örneği futbola da uygulasanıza. Vallahi ülke ülke değil tımarhane. Adamına göre kararlar, adamına göre hukuk, adamına göre adalet
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Son günlerde 3 Temmuz’da yapılan operasyonda Fenerbahçe’ye haksızlık yapıldığı yönündeki açıklamalarla ilgili olarak ise Ekşioğlu, “30 ay önce haykırdık dinlemediler şimdi herkes hemfikir ama olan 2 şampiyonluğumuza oldu. Çekilen eziyetler de çabası. İlahi adalet işte” dedi.

TAPE GÖNDERMESİ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun rüşvet operasyonu kapsamında göz altına alınması gerekirken firar ettiğini iddia eden Ekşioğlu, “Televizyonlara bağlanıp açıklama yapıyor, ama hâlâ görüntüsü yok. Rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınması gerekirken alınamayıp firar eden varsa şerefsizdir.

Kaçabiliyorsan kaç” diyerek, polisin gözaltına almaya geldiği bakanın oğluna söylenen ‘bir spor kulübüyle ilgili olabilir. Kaçabiliyorsan kaç’ tapesine göndermede bulundu.

Hacıosmanoğlu’nun UEFA Fenerbahçe’ye ceza verecek sözleriyle ilgili olarak da, “Onu muhatab almayız bunu belirttik. Bazı şeyler konuşarak olmaz çalışarak olur. Gerekli çalışmalar hukuki yollarla yapılıyor merak etmeyin” dedi.

hala şu şerefsizler konuşabiliyorsa bu ülkede ALLAH(cc) bu yüzsüz şerefsizlerin evlerine ateşler salsın,birliklerini bozsun,yuvalarını yıksın,duygularını sinelerinde bıraksın,bir şey olmaya imkan vermesin... hala akıllanmamış demekki bu şerefsizler başlarına gelecekler daha önce gelenlerden çok daha ağır olacak...

Yorum

• ankara cumhuriyet başsavcılığından suç duyurumuzla ilgili kovuşturmaya yer olmadığına dair karar elime ulaştı...

hiç şaşırmadım;

83 kişi başvurmuşuz anlaşılan; bana gelen evrakta başvuranların isimleri yazıyor...

maşallah en çok istanbuldan sonra kocaeliden başvuru yapılmış trabzon ve samsun dışından tek tük mesela ankaradan tek ben varım

Yorum

• Bordo mavi net
                              En son Mehmet_Mercanlı tarafından düzenlendi; 26.12.2013, 18:34.
                              __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ASLEN SÜRMENELİ BİR BAKAN..

SAMSUN MİLLETVEKİLİ GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ

Bu gece açiklanan yeni kabinede Trabzonlu bir isime gorev verilmezken, Aslen Surmeneli olan Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç Gençlik ve Spor Bakanlığına getirildi.
                                Aslen Sürmene'nin Lazanat Köyü'nden olan Bakan Kılıç, 1976 doğumlu. Bu durumda Kılıç en genç bakan olmuş oldu. CHP'nin unutulmaz ve sevilen ismi 1960 ve 70li Samsun Milletvekili İlyas Kılıç'ın torunu olan Çağatay Kılıç uzun yıllar Başbakanlık Özel Kalem Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğü yapti.
                                Yine bir Sürmeneli, Gültepeli , Kefeli ailesinin kızları ile evli olan Bakan Kılıç'a BMN ailesi olarak yeni görevinde başarılar diler, 2010/2011 Türkiye Süper Ligi şampiyonluk kupasının Trabzon'a gelmesinde aracı olmasını temenni ederiz.
                                Nerde yazıyor bu ?
                                StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X