Çok ağır para cezası yoksa resmi sitemizde 7. şampiyonluğumuzu eklemeyenlerin Allah belalarını versin demek istiyorum ama yine de tutuyorum kendimi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerizekalı olduklarını..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şikebahçeli; 3 temmuz sürecinden sonra yaşananlar haklılığımızı yavaş yavaş ortaya çıkarıyor sözlerini sarfederken neyi kastediyorlar?
Yorum
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ersin Gökalioğlu
@ersingokalioglu
YOK ARTIK..!
2013-2014 te fb,bjk ve sivas maçlarını tescil silince puan durumu.
1- GS : 62
2- TS : 61
Yani
bu hesap hicbirtürlü tutmaz onuda yaziym
böyle bisey olsa bilen o takimlar hükmen maglup sayilacagini sanmiyorum
daha cok tabeladan yokmuslar gibi silinirlerEn son selcuk tarafından düzenlendi; 02.05.2014, 19:04."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Re: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Oylar şikeci, ırkçı emre belezoğlu'na...
Hollanda sitesi en nefret edilen futbolcuyu seçiyor.
http://t.co/ycHWd6fSIt
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemre'ye bende arkadan destek verdim, yukarıda bahsi geçen site vasıtasıyla
Yorum
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ersin Gökalioğlu
@ersingokalioglu
YOK ARTIK..!
2013-2014 te fb,bjk ve sivas maçlarını tescil silince puan durumu.
1- GS : 62
2- TS : 61
Yani
Yorum
-
İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerizekalı olduklarını..
(12'den vurmuşsunuz)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemre'ye bende arkadan destek verdim, yukarıda bahsi geçen site vasıtasıylaArkadan baya bir destek var.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Bu 13. Ağır cezanın dava üzerinde kararı değiştirme veya yeniden inceleme gibi bir yetkisi yok demi?
Mantıken olmamalı zaten yargıtay onamış.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum