Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya arkadaş Avrupada kimin kaç maçtan düştüğü, bu durumda fb nin ne bok olacağı ile ilgili bir tablo, resim vardı. Elinde olan gönderebilir mi?
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• FİLMİN ADI: SON 2 ŞEMSİYE
      AKTÖR: AZİZE

KONUSU:
      İlk şemsiyeyi Anayasa mahkemesi açacak.
      Son şemsiyeyi FIFA
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya arkadaş Avrupada kimin kaç maçtan düştüğü, bu durumda fb nin ne bok olacağı ile ilgili bir tablo, resim vardı. Elinde olan gönderebilir mi?
        bakıyorum abi bende olması lazım ondan bulursam göndereceğim sana...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• edit...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bunu yaptıkları an herşeye sıfırdan başlamış gibi olurlar yani bütün aldığı kupalar falan sayılmayacak... o yüzden bu ihtimal imkansız ptt de 1 yıl oynayıp ertesi yıl çıkarlar...
            Tff onada bulur bi formul tek maddeye bakar apar topar cikarirlar merak etmeyin..hersey kurgulanmis oyun devam ediyor..ptt 1.ligi takip edenler bilirler son 10haftadir ibb lehine inanilmaz hakem hatalari vardi..lav edilcek bir klupe bu kadar arka cikmanin sonunda olcak olan buydu..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• azizenin lafa bak ula

“Suç mu işledim ki af veya erteleme bekleyeyim. Gider yatarım, cezamı çekerim."

Suç işlemediysen madem gider cezamı çekerim neden diyosun şeref yoksunu haysiyetsiz..
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                azizenin lafa bak ula

“Suç mu işledim ki af veya erteleme bekleyeyim. Gider yatarım, cezamı çekerim."

Suç işlemediysen madem gider cezamı çekerim neden diyosun şeref yoksunu haysiyetsiz..
                mallıkta sınır yok... yok bide buna inanıp peşinden koşan akıl fukarası insanlar var

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mallıkta sınır yok... yok bide buna inanıp peşinden koşan akıl fukarası insanlar var
                  bir tanesi benim patronum azizeye söver ama şikebahçeye operasyon yapılıyor der tapeleri okudum der falan filan kıscası kanarya avuntusu
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• bu ibbnin belediyeden ayrılması normal bir durum değil bence...

kaç senedir sıkıntı yok adamlar kümeye düşünce sıkıntı yokta süper lige tekrar çıktıkları anda mı sıkıntı olucak??

ibb yi fenerbahçeye çevirebilirler...kupaları başarıları geçiremezler belki ama futbolcuları ve tesisleri çok rahat bir şekilde geçirebilirler...

Ha ama tabi 100 yıllık bir tarihi silmeye değermi onu bilemem...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu ibbnin belediyeden ayrılması normal bir durum değil bence...

kaç senedir sıkıntı yok adamlar kümeye düşünce sıkıntı yokta süper lige tekrar çıktıkları anda mı sıkıntı olucak??

ibb yi fenerbahçeye çevirebilirler...kupaları başarıları geçiremezler belki ama futbolcuları ve tesisleri çok rahat bir şekilde geçirebilirler...

Ha ama tabi 100 yıllık bir tarihi silmeye değermi onu bilemem...
                      bunların tarihide kirli, bunlar için en hayırlısı 100 yıllık kirlenmiş foseptik çukurundan daha beter olan tarihlerini bir kenara bırakıp herşeye yeniden başlamak. tabi çürük elmaları bir kenara bırakmak kaydıyla...

Yorum

• Dosyanın içeriğine bir türlü bakamıyor, başbakanın bile güvenmediği yargı v.s. saçmalıyor... Kel lütfü özel!!!
                        En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 18.04.2014, 11:02.
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Son durum yorumu:

TFF işin en başından beri şikebahçeye cezâ vermeden bu işten kurtulamayacağını biliyor. İktidar desteği/emri ile bu zamana kadar işi uzattılar.

Yumurtanın kapıya dayanma zamanı geldiğinde iki amaçları olabilir:

1. Şikebahçeye mümkün olan en az cezâyı vermek

2. Şikebahçelileri mümkün olabildiğince galeyana getirmemek.

Şimdi bundan sonra yazdıklarım kendi tahminlerim:

TFF'nin istediği cezâ puan silmek. Puanı silindiği hâlde şikebahçe şampiyon olursa, bu onlar açısından en güzel çözüm olur. Bir kupa ellerinden alınırken yeni bir kupa kazanmış olurlar.

Bunun için şikebahçenin açık ara puanla şampiyon olması gerekiyor.

Galatasaray'da Fatih Terim operasyonu bunun için yapıldı. Ünal Aysal'ın da bu oyunun içinde olduğunu düşünüyorum. GS, şikebahçenin düşmesini kesinlikle istemez.

BJK'nin de cezâ alacağını düşünürsek, aradaki puan farkı az olursa puan silindiğinde GS şampiyon olur. GS'ye şampiyonluk kupasını vermemezlik yapamazlar. O takdirde bizim kupamızı da vermeye mecbur olurlar.

Yapmak istedikleri şikebahçenin 12 puanın üzerinde bir farkla şampiyon olması, puanı silinse bile 1. sırada kalması. Böylece şikebahçe taraftarının "puanımız silindi, ona rağmen şampiyon olduk, heyt be." çoşkusunu yaşarken ellerinden giden 2010-2011 kupasına fazla kafayı takmamaları.

O kupayı Trabzonspor'a da vermeyip, o seneyi şampiyonsuz olarak tescil ettiler mi al sana kaymaklı ekmek kadayıfı. Bundan güzel çözüm olur mu?

Plânın bu olduğunu düşünüyorum.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son durum yorumu:

TFF işin en başından beri şikebahçeye cezâ vermeden bu işten kurtulamayacağını biliyor. İktidar desteği/emri ile bu zamana kadar işi uzattılar.

TFF'nin istediği cezâ puan silmek. Puanı silindiği hâlde şikebahçe şampiyon olursa, bu onlar açısından en güzel çözüm olur. Bir kupa ellerinden alınırken yeni bir kupa kazanmış olurlar.

Galatasaray'da Fatih Terim operasyonu bunun için yapıldı. Ünal Aysal'ın da bu oyunun içinde olduğunu düşünüyorum. GS, şikebahçenin düşmesini kesinlikle istemez.

BJK'nin de cezâ alacağını düşünürsek, aradaki puan farkı az olursa puan silindiğinde GS şampiyon olur. GS'ye şampiyonluk kupasını vermemezlik yapamazlar. O takdirde bizim kupamızı da vermeye mecbur olurlar.

Yapmak istedikleri şikebahçenin 12 puanın üzerinde bir farkla şampiyon olması, puanı silinse bile 1. sırada kalması. Böylece şikebahçe taraftarının "puanımız silindi, ona rağmen şampiyon olduk, heyt be." çoşkusunu yaşarken ellerinden giden 2010-2011 kupasına fazla kafayı takmamaları.

O kupayı Trabzonspor'a da vermeyip, o seneyi şampiyonsuz olarak tescil ettiler mi al sana kaymaklı ekmek kadayıfı. Bundan güzel çözüm olur mu?

neden bu sezon için puan silme oluyor? 2010 - 2011 sezonundan puan silmesi gerekmezmi?

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son durum yorumu:

Olur mu? Olur burası Türkiye de şu var şikeyi yaptıkları sezondan puan silmeyip bu sezondan silmeleri gibi mantıksızlığı açıklamaları da gerekecek. Aslında ona da gerek yok. bunlarda ne haysiyet var ne onur ne gerekirse onu yaparlar.

Yorum

• -Haber61.net-

Trabzonspor’un şampiyon olduğu 2010-11 sezonunda türlü şike ve oyunlarla kupası Fenerbahçe tarafından adeta gasp edilmişti. 3 Temmuz sürecinden bugüne kupa savaşını sürdüren Trabzonspor camiası UEFA, CAS ve Türk Mahkemeleri tarafından da haklı bulunmuştu.

Bunca gelişmeye rağmen kupa asıl yerine gelmezken bugün ise Bursaspor’un başkanı Engin Körüstan kendini bilmez bir açıklama yaptı. Tarihinde yanlızca 1 kez şampiyonluğu bulunan Bursaspor’un başkanı gelir dağıtımını eleştirirken gerçekleri ise görmezden geldi. Trabzonspor müzesinden bihaber olan başkan bordo mavili camia üzerinden gelirlerinin aynı olması gerektiğini savunurken 2010-11 şampiyonunun da aslında kendileri olduğunu iddia ederek oldukça saçma bir açıklamada bulundu.
                                İşte Körüstan’ın açıklaması;

“Gelir dağılımı ile ilgili adaletsizlik var. 4 takımı şampiyon görüyorsun en temiz takımı şampiyon görmüyorsun. Bizim iki tane şampiyonluğumuz var. Trabzonspor kupayı istiyoruz diye bağırıyor ya. O kupa bizim. Biz tertemiz bir şekilde gitmişiz. Hiç kimse konuşmasın. Ama bizi ayrı sayıyorlar. Kent bütünlüğünü sağlamamız lazım önce. Biz bugün TFF’ye E-Bilet için protesto yazımızı geçtik. Zaten kombinemiz var. Geri kalan 2 bin bileti satmayız olur biter. Burada hukuksal çok yanlışlar var. Avukatlarımızla çalışıyoruz. Konunun üzerine gidilecek. Belki biz önümüzdeki sene de misafir takım fiyatlarını yüksek tutacağız. 3 ayrıcalıklı kulüp seyircisi buraya giremez. 1000 TL. Büyüksün ya, ver parayı al bileti. Aynı tribünleri aynı paraya yapacak. Bizim şansımız kombine olarak satmışız zaten. Bizden başka aynı tribünü karşılıklı satan kulüp yok kombine olarak. Seneye de aynısını yapacağız."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X