Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fb düştü varmı ıddaya giren...

Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. Sen Aylardır Tek bir kez Doğruyu tutturamadın. Ha gayret Bu sefer olacak!!!!

Yorum

• dogru olan fb nın dusecek olması...
      egrılerın muhatabı ben degılım...
      ----------
      yıllardır dogruyu soyledım burda...

baslarda herkese komık gelen...
      sımdı trajıkomik...
      -----------
      seneye fb bu lıgde degıl...
      gecıkme benden kaynaklı degıl...

"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
      --------------------------Novalis--------------
      ------------

Yorum

• Isim degisikligi falan yapamazlar ibbyle yaparlarsa 3 yildizlari ibbyle birlikte kume duser 0 dan baslarlar hayata
        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Re: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dogru olan fb nın dusecek olması...
          egrılerın muhatabı ben degılım...
          ----------
          yıllardır dogruyu soyledım burda...

baslarda herkese komık gelen...
          sımdı trajıkomik...
          -----------
          seneye fb bu lıgde degıl...
          gecıkme benden kaynaklı degıl...

Ersin abi senmisin ? ( Ersin Gokalioglu twitter )

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Ultragarantimi?

Gesendet.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sikeci basi Aziz "Beni zorlamayin, konusursam kimse yerinde duramaz" demis.
              2 Senedir yumurtlayamadi, yumurtlasada kurtulsak artik. Gidaklamaktan kümesin bir numarali fahisesi oldu herif.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ibb futboldan cekiliyor fenev dussede isim degisikligiyle ligde devam eder bu pisligler hersey kurgulanmis hazir ..20senedir futbolun icinde olan ibb nedense bir anda futboldan cekilcegini acikliyor cok manidar degilmi..
                Şike nedeniyle küme düşürülen takimlar isim değişikliği, kulüp satın alma gibi işler yapamazlar. Böyle bir saçmalik olamaz. Juventus'un akli yok muydu diye sorarlar adama.
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sikeci basi Aziz "Beni zorlamayin, konusursam kimse yerinde duramaz" demis.
                  2 Senedir yumurtlayamadi, yumurtlasada kurtulsak artik. Gidaklamaktan kümesin bir numarali fahisesi oldu herif.
                  Nerede ne zaman demiş bunu?
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şike nedeniyle küme düşürülen takimlar isim değişikliği, kulüp satın alma gibi işler yapamazlar. Böyle bir saçmalik olamaz. Juventus'un akli yok muydu diye sorarlar adama.
                    Ancak bu sözde Türk takiminda onur, şeref, haysiyet olmadigi icin bunlarda beklenir onlardan
                    Hatta tff sampiyonluk yildizlari icin bile kanun cikarir
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Adam yazmis yaa kirildim yaaa hem dalga geçmiş hem lafi sokmuş keşke twitm olsyamis yani. Adamin her dediği de cikiyo has bütün gs likarda oraya toplanmis kupa geliyormu acaba, bu sefer gerçekten muzemize gireeckmi ??? İnşallah inşallah.

Buradan bmn yöneticilerine de birsey söylemek istiyorum. Bu zamana kadar her kotu sözde ceza yedik, ceza yedim su kupa askina bi sayfa acalim $ikebahceye soylemek isteyipte ceza yicez diye soyliyemedigimiz içimizde kalan laflar için bi sayfa acilsin

Yorum

• Beyler a.y. isimli hükümlü için cezasını çekeceği mahpus damına sigara, beyaz don, beyaz atlet falan gönderelim zamanı gelince.. İnsanlık ölmedi ya

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          satılmışşehir finale çıktığına göre seneye avrupa kupalarına katılacak. bakalım ceza çıkacak mı onlara malum şikeciler nede olsa.
                          Kupa başlığında yazdım burada da bahsi geçmiş. UEFA başkan veya yönetici eylemlerine bakar. FB'nin ceza aldığı maçlardaki rakipler arasında yönetici veya başkanın bulaştığı tek takım Sivas. Eskişehir'de teknik direktör ve oyuncu suçlu bulunmuştu bu da kulübü bağlamaz...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ibb futboldan cekiliyor fenev dussede isim degisikligiyle ligde devam eder bu pisligler hersey kurgulanmis hazir ..20senedir futbolun icinde olan ibb nedense bir anda futboldan cekilcegini acikliyor cok manidar degilmi..
                            bunu yaptıkları an herşeye sıfırdan başlamış gibi olurlar yani bütün aldığı kupalar falan sayılmayacak... o yüzden bu ihtimal imkansız ptt de 1 yıl oynayıp ertesi yıl çıkarlar...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• GÜNAYDIN. HAYIRLI CUMALAR.

DÜN O.Ç. ALİ ŞEN, ÇIKMIŞ, TFF TAHKİM KURULU FB ŞİKE YAPMADI DİYE KARAR VERDİ, TAHKİMİN KARARLARI ANAYASANIN ÜSTÜNDE. DOLAYISIYLA UEFA YAKINDA AZİZ YILDIRIM GİBİ KİŞİLERE ŞİKE CEZASI HATTA ÖMÜR BOYU MEN VEREBİLİR, ANCAK FENERBAHÇE’YE BAŞKA CEZA VEREMEZ DEDİ. KUPANIN TS’YE VERİLMESİ İÇİN DE YENİ DELİLLER OLMASI LAZIM DEDİ.

Tahkim kurulu sahaya yansımadı dedi, yani şike var dedi i.ne herif.

ULAN ŞEREFSİZ, 5 MAYIS 1996’DA ŞİKENİN ELEBAŞISI SEN DEĞİL MİYİDİN? BAŞKANLIĞA MI OYNUYORSUN YOKSA?

AHLAKSIZLAR, VİCDANSIZLAR, EMEK HIRSIZI KAYPAKLAR,

2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR’DUR.
                              KANIRTA KANIRTA
                              ANIRTA ANIRTA
                              O KUPAYI S.KE S.KE VERECEKSİNİZ.
                              ER YA DA GEÇ.

Saygılar….
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Dün HALK TV'de koyu şikebahçeli Uğur Dündar, CHP Genel Başkanına AY hakkında yeniden yargılanma gibi ÖYM'ler kaldırılsın gibi sorular sordu.

Sizin fenerinize de AY'a da, tüpkafaya da, adalet anlayışınıza da......

Tüm şikebahçelileri doğrayasım var, insan bu psikolojiye gelir mi yahu?
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X