Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabretmesi çok zor biliyorum. Adalete olan inancımızı tümüyle yok etmek için nerdeyse her gün her saat ayinler düzenleniyor.
    Ama inanıyorum ki usülden dosyayı geri gönderen Yargıtay esastan kararını açıklayacak.
    Bence hiçbir uçar kaçar yanları yok.

Yargıtay'ın kararı iki şekilde olabilir "şike yok çete var, şike var çete yok."

Hiç uzatmayalım ikisi de aynı kapıya çıkar. Bizim için kötüsü "şike yok çete var" olur ki bunda da adama sorarlar bu çete niçin oluşturuldu ?

Bence Yargıtay kuvvetle muhtemel "ikisi de var" diyecek.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sabretmesi çok zor biliyorum. Adalete olan inancımızı tümüyle yok etmek için nerdeyse her gün her saat ayinler düzenleniyor.
      Ama inanıyorum ki usülden dosyayı geri gönderen Yargıtay esastan kararını açıklayacak.

Hiç uzatmayalım ikisi de aynı kapıya çıkar. Bizim için kötüsü "şike yok çete var" olur ki bunda da adama sorarlar bu çete niçin oluşturuldu ?

İKİSİNİ DE SÖYLERSE
      KAYMAKLI EKMEK KADAYIFI OLUR.

Azize iti de Başkanlıktan da otomatikmen kovulmuş olur.

ALLAH'IM BÜYÜK TS TARAFTARLARINA
      PEYGAMBER SABRI VERDİN
      ŞİMDİLERDE O SABRIN MEYVELERİNİN
      AĞAÇLARDAN TOPLANMA ZAMANI GELDİ.

Bayramımıza az kaldı.
      Sokaklara çıkıp oley oley oley oley şampiyon Trabzon diye bağırmaya çok az kaldı.
      Geç de olsa bunu hak ettik
      Çünkü biz haklıyız, Şenol Güneş haklı, burnu kanayarak oynayan gözü yaşlı oyuncularımız haklı
      Ve haklı olan mutlaka kazanır.
      PARAYA VE GÜCE KARŞI EMEĞİN VE YETENEĞİN SAVAŞI
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Allah büyük güzel günler göreceğiz inşallah.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sabretmesi çok zor biliyorum. Adalete olan inancımızı tümüyle yok etmek için nerdeyse her gün her saat ayinler düzenleniyor.

Sanırım geçen gün televizyonda izlemiştim. Örgüt suçlarında bir şeye bulaşmamış örgüt üyeleri serbest kalacak gibi bir değişiklik öngörülüyor. Artık Pkk için mi bu başka bir şey için mi bilemiyorum fakat hapse girmeme ihtimali var. Dolayısı ile bakın ben suçsuz bulundum diye yine ortaya atlayıp işleri karıştırma ihtimali bulunuyor
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• YARGITAY AZİZİN SİFONUNU ÇEKTİĞİ GÜNÜN ERTESİNDE

BORDO MAVİ BAYRAKLARI ASALIM EVLERİMİZE, İŞYERLERİMİZE

AYRICA AVNİ AKER'İN KAPALI TRİBÜNÜNDEKİ BÜYÜK SACA, ŞAMPİYON TRABZONSPOR yazılmalı ve yeni stad yapılana kadar asılı kalmalıdır.

ŞAMPİYON kelimesi MAVİ
            TRABZONSPOR da mavi yazılırsa şahane olur.

Şikeci emek hırsızı ve siyasilere inat.....
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• YARGITAY AZİZİN SİFONUNU ÇEKTİĞİ GÜNÜN ERTESİNDE

BORDO MAVİ BAYRAKLARI ASALIM EVLERİMİZE, İŞYERLERİMİZE

AYRICA AVNİ AKER'İN KAPALI TRİBÜNÜNDEKİ BÜYÜK SACA, ŞAMPİYON TRABZONSPOR yazılmalı ve yeni stad yapılana kadar asılı kalmalıdır.

ŞAMPİYON kelimesi MAVİ
              TRABZONSPOR da BORDO yazılırsa şahane olur. TERSİ DE KABULÜMDÜR.

Şike anıtını dikemedik bari bunu yapalım.

Şikeci emek hırsızı ve siyasilere inat.....
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Ohh olmuş miss olmuş FBye BJKye

Yorum

• rasim ozan; sonunda herzamanki gibi evrensel hukuk kazanacak ve trabzonsporun şampiyonluğu tescillenecek...
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    rasim ozan; sonunda herzamanki gibi evrensel hukuk kazanacak ve trabzonsporun şampiyonluğu tescillenecek...
                    Sürecin başından beri ödleklerle (Ü.ÖZAT, S.ENGİN, A.ÇAKAR, ÇAVUŞOĞLU) tartışarak bizi savunuyor.

Helal olsun.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      rasim ozan; sonunda herzamanki gibi evrensel hukuk kazanacak ve trabzonsporun şampiyonluğu tescillenecek...
                      kendi temennisi gibi konuştu ama bana göre birşeyler bildiğinden söyluyor. Bir planlama yapilmiş birileri tarafindan belli ki. önceki senede fb icin bu sene avrupada oynayacak ama seneye olmayacak dedi sonra seneye ne olur bilmem diyerek duzeltmişti.

Ama unuttuklar birşey var trabzonspor taraftari kupayi istemiyor şikecilerin düşmesini istiyor. ..
                      BİZE HERYER TRABZON!!!
                      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sanırım geçen gün televizyonda izlemiştim. Örgüt suçlarında bir şeye bulaşmamış örgüt üyeleri serbest kalacak gibi bir değişiklik öngörülüyor. Artık Pkk için mi bu başka bir şey için mi bilemiyorum fakat hapse girmeme ihtimali var. Dolayısı ile bakın ben suçsuz bulundum diye yine ortaya atlayıp işleri karıştırma ihtimali bulunuyor
                        Şu net karara rağmen bu kadar manüple edilen konu olunca belirttiğin şey çok da uzak değil.

16. Ağır Ceza Mahkemesi gerekçeli kararından,

"Sadri Şener’in; Zeki Mazlum üzerinden, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’a ulaşarak teşvik girişimlerinde bulunduğu iddiasını destekleyen hiçbir telefon görüşmesi vs. delil bulunmamaktadır. Şu hale göre, sanıklar Sadri Şener ve Zeki Mazlum’un, suçlamayı reddeden savunmalarının aksine yüklenen suçtan cezalandırılmalarına yeter her türlü şüpheden uzak kesin ve inandırıcı kanıtlara ulaşılamadığından beraatlerine karar vermek gerekmiştir."
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• hep diyorum arkadaşım, ntvspor'dan fb küme düşürüldü haberini duymadan soğumam!
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sürecin başından beri ödleklerle (Ü.ÖZAT, S.ENGİN, A.ÇAKAR, ÇAVUŞOĞLU) tartışarak bizi savunuyor.

Helal olsun.
                            Ahmet Çakar, Rasim'den daha önce bizi savunmaya başladı. Hatta, şampiyonluk trabzonsporundur diyen de ilk Ahmet Çakardır.
                            Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                            Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                            Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                            Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet Çakar, Rasim'den daha önce bizi savunmaya başladı. Hatta, şampiyonluk trabzonsporundur diyen de ilk Ahmet Çakardır.
                              doğru fakat bunu her zaman yapmadı
                              kıvırdığı dönemler de oldu
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İHO hakkında yukarıda yazılanlar doğruysa defolup gitsin

kupadan çok şikebahçenin düşmesi bizi tatmin edecekken, bizim başkan şikeci tff başkanıyla işbirliği mi yapıyor?
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X