Meriç Müldür'ün haberine göre yargılamayı yenilemek için adil yargılama olmadı bahanesine sığınacaklar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSibel yorumlarını okudukça kendimi asasım geliyor
Merak etme simdi gelir
"Celal abi hayrina bi mail at" der
Keyfin yerine gelirson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon Dakika Haberleri @TwiterSonDakika 2 dk.
Aziz Yıldırım, Şike Davası’na bakan 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ni HSYK'ya şikayet ederek haklarında soruşturma açılmasını istedi.
bu şikecibaşı minnoşu her yer de arsızlık yapıyor,
mahkeme esnasındaki dangalaklıkları,
şimdi mahkeme ve heyetinden şikayetçi olmalar falan,
hazır yargıtay onamışken tüm bu terbiyesizliklerine karşı atın la bunu içeri dememeleri çok ilginç,
ben çok kereler çıktım hakim karşısına,terbiyeli maymun gibi dururdum şimdi gıcık kapar da postalayıverir diye
Bu ara da,
Necmettin abim,selamlar saygılar.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon Dakika Haberleri @TwiterSonDakika 2 dk.
Aziz Yıldırım, Şike Davası’na bakan 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ni HSYK'ya şikayet ederek haklarında soruşturma açılmasını istedi.
bu ne yüzsüzlük böyle
hakan abinin dediklerini de tekrar hatırlatalım
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak etme simdi gelir
Keyfin yerine gelir2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSibel yorumlarını okudukça kendimi asasım geliyor
Bak adam(!) mahkemeyi şikayet edecek derecede özgür. Bunlar bu ülkenin gerçeği.
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak etme simdi gelir
Keyfin yerine gelir
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulakları çınlasın
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ne var ki yorumlarım da, gerçekleri yazıyorum. Zamanında ben de olumsuz yorumlara sinir oluyordum ama gerçeği kabul ettim.
Bak adam(!) mahkemeyi şikayet edecek derecede özgür. Bunlar bu ülkenin gerçeği.
Celal abi artık mail atmasan da olur2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Aziz denen yüzsüz pişkin arsız ve ahlaksız kişinin artık hapise gireceğine inanmıyorum. Çünkü mahkemeyi bile sahtecilik yaptığı gerekçesiyle dava ediyor.Ayrıca iktidar ve muhalefet hapse atılmasın diye hızla bir çalışma başlattı ve sanırım bu kanun teklifi mecliste kabul edilecek. UEFA ve FIFA nın da bunca zaman bekleyip hiç bir yaptırım talebinde bulunmaması artık onlardan da bir fayda geleceği beklentisini azalttı hatta yok etti. Şikeciler düşmeyecekelri garantisini aldıkalrı için hızla trnasfer harekatı da yapıyor.Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
Biz bu ülkenin zencileriyiz ama Trabzon halkı sandığa giderek oy vererek eylem yapmayarak tüm bunları hak ediyor,etti. Başımızda bu başkan ve başbakan olduğu sürece bu ülke de adalet beklemek saflık oluyor.. Allah hepsinin belasını versin bu mübarek günde..Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum