Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam hiç tanımadan,görmeden,konuşmadan sevdiğim çok insan oluştu bu forumda,Şenol hocamdan dolayı ara da bir size de geriden geriye sizin haberiniz olmadan gönül koysam da o sevdiğim insanlardan biriside sizsiniz inanın.

Bu konuyu açıklığa kavuşturduk heralde
    Allah razı olsun, sevgiler karşılıklı .

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

insan sevgimize gelince,
    gerçekten bi hal oldu bana,belki tam cümle o olmayabilir ama soğudum valla bişilerden,
    mesela şöyle örnek veriyim,
    ahmet özhan şike sürecinde nasıl alçaldı nasıl şikebahçe savunucusu oldu bizler gördük ama göremeyenler var,benim hanım ve annem gibi
    2 gün öce gine bu maneviyat sömürücüsü Ramazan dilencisi arkadaş Tasavvuf musikisi icra ediyor benim garibim hanım anam da ağzı açık izliyor,
    ben buna bi saydırmaya başladım ki ikisi de nerdeyse beni linç edecekti,
    adam guya dindar,adam guya düzgün,adam guya dini şarkılar söylüyor ya,
    ama ben onun ne alçak,ne riyakar,ne Allahtan korkmaz olduğunu biliyorum,
    bunu malesef tv yorumcusuna-siyasetçisine-gazetecisine-etrafımdaki mallara da uyarlıyorum ve hepsine de aynı tepkiyi koyuyorum,
    e öyle olunca isim bulamıyorsun insan sevgim azaldı diyorsun,
    uzun oldu ama oldu heralde,
    meramımı anlattım heralde
    Evet meramınızı çok iyi anlıyorum.

Bana gelince, ben bu konuyu Trabzonsporlular dışında hemen hemen kimseyle tartışmıyorum, hattâ neredeyse konuşmuyorum bile.

En kolayı bu herhalde.

.
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Nihat Hatipoglu simdi Hz. Ömer (Ra) Adaleti hakkinda bir olay anlatti...

Yarabbim, sen görüyorsun, sen biliyorsun... Kimsemiz yok, Sen varsin! Sen yol göster, Sen güc ver! Fazlasini degil, Hakkimizi ver! Adaletsizlerden, gözü kör, cikar ugruna dogruyu satanlardan koru!

(Amin)

Yorum

• İlk olarak 44-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cas hakimi ayarlanmış ne demek?
        bu iddaa sadece aziz yıldırım'ın fb tv de bu yıl şampiyonlar liginde oynayacağız açıklaması üzerine.

çok keskin bir söylemle söyledi.

cas kararını 3 kişi verecek
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu iddaa sadece aziz yıldırım'ın fb tv de bu yıl şampiyonlar liginde oynayacağız açıklaması üzerine.

çok keskin bir söylemle söyledi.

cas kararını 3 kişi verecek
          Sizin gündüz attığınız mesajı hatırlıyorum.

Somut bir dayanağı var mı?

Aziz Yıldırım'ın "Biz Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız" demesi hiç de somut değil.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nihat Hatipoglu simdi Hz. Ömer (Ra) Adaleti hakkinda bir olay anlatti...

Yarabbim, sen görüyorsun, sen biliyorsun... Kimsemiz yok, Sen varsin! Sen yol göster, Sen güc ver! Fazlasini degil, Hakkimizi ver! Adaletsizlerden, gözü kör, cikar ugruna dogruyu satanlardan koru!

(Amin)
            Biz Trabzonsporluların okuması gereken duadır bu.
            Amin.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Salzburg'a karsi elenmeleri cok büyük bir süpriz olur bence. Avusturya'da iyi takim yok.

..
              Son saniyede penaltı almaları hala ne kadar ballı olduklarını gösteriyor.

Geçen yılki gibi ilerlemelerine izin vermeyecek inşallah CAS.

Ancak Umarız yine hayal kırıklığı yaşamayız 28 Ağustos'ta.

Çünkü etrafımdaki şikebahçeliler havaya girmiş durumda. Şampiyonlar ligi finali vs. saçmalıyorlar.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak tsezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nihat hatipoglu simdi hz. ömer (ra) adaleti hakkinda bir olay anlatti...

Yarabbim, sen görüyorsun, sen biliyorsun... Kimsemiz yok, sen varsin! Sen yol göster, sen güc ver! Fazlasini degil, hakkimizi ver! Adaletsizlerden, gözü kör, cikar ugruna dogruyu satanlardan koru!

(amin)
                tam bizim durumumuza uygun bir dua
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu akşam Salzburg'luyum.
                  Salzburg, şikebahçeyi elemezse ben de futboldan anlamıyorum.

28 Ağustos'a son 28 gün
                  Hopa'lı gerçekten de Salzburg fişek gibi takımmış,
                  top göstermediler şikecilere ama Sow girince dengeler değişti,bir de ballı pislikler penaltı kazanınca şartlar tümden eşitlendi.Ama İstanbulda Salzburg bunları elerse sürpriz olmaz,adamlar oynuyor,imrendim ben,biz de o kadar oynayabilsek yeter dedim kendi kendime.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• CAS Malaga'dan sonra Rayo Vallecano'nun da Mali Kriterler dolayısıyla Avrupa Kupalarından MEN kararını ONADI.

ŞİKECİ fb'nin HİÇ ŞANSI YOK.
                    https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      CAS Malaga'dan sonra Rayo Vallecano'nun da Mali Kriterler dolayısıyla Avrupa Kupalarından MEN kararını ONADI.

Insallah. Son 27 gun.
                      6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        CAS Malaga'dan sonra Rayo Vallecano'nun da Mali Kriterler dolayısıyla Avrupa Kupalarından MEN kararını ONADI.

Teşekkürler Ender,güzel haber.
                        Daha önce de dediğim gibi ne CAS ne Yargıtay kararlarından gram şüphem yok,hepsi de pisliğe pislik diyebilecek dirayetteler.Tek sorunumuz ülkem siyasetinin ve siyasetçisinin omurgasız olması.Şike resmen belgenecek ama ülkem de adam olmadığı için bizi biraz daha yoracaklar.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Demekki cas oyle lobi felan takmiyormus burdan bunu anladik
                          2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• UEFA'nın ne yapmak istediğini hala çözemedim.Kardeşim bir takımın suçu mahkeme kararına göre hem de yöneticilerin birçoğu da suçluysa cezasını keseceksin.Üstelik Disiplin ve Tahkim Kurulun da ceza vermiş,hala neyi bekliyorsun.Avrupa'da şike işleyen takımlara bu kadar olanak tanımayan UEFA, neden TFF'ye karışamıyor, üstelik şikeye bulaşmış bir kulüp başkanı TFF başkanlığı yapıyor.Oynanan oyunlar ortada bunları UEFA göremeyecek kadar saf değil.En azından bizim şampiyonluğumuz için TFF'ye baskı yapsalar......

Yorum

• Düşünmekten tuhaf oldum sıyıracağım; Şimdi şikeciler diyelimki tur atladı.. Hatta 2 takımıda eledi.. ve 28 Ağustos ta(bu arada benim doğum günümdür ) karar verildi ve şikeciler ceza aldı.. Bildiğim şu cl de devam edemeyecekler bu tamam.. Peki elediği takımlara ne cveap verecek UEFA? Mesela Salzburg uefa ya başvurdu elenirsek hakkımı ararım alırım diye.. Nasıl olacak bu iş? Uefa hızlı yargılanamayı kabul edip bu riski daha doğrusu bunlara avrupa vizesi verip bu riski neden göze aldı? Ya Cas karar verir devam ederse Fner suçsuz çıkarsa o zaman UEFA harbiden tam .öt olmazmı? Bu uefa nın ne yaptığını yapmaya çalıştığını anlayan varsa anlatsın bana? Her iki durumdada özellikle Cas feneve gömerse Uefa elediği takımlara bunu nasıl açıklayacak?
                              Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Bu ne bu başlığın durumu nedir 4 kişi var...
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X